Sunce trigon (sekstil) Mars

• Odgovora: 14
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« poslato: 14:53:18, 08.Feb.2009. »

Sunce u dobrom aspektu sa Marsom daje takmicarski duh. Spoj ove dve planete daje tip osobe koja voli akciju, uzbudjenje, energicnost... 

Zenske osobe sa ovom aspektu bi trebalo da imaju energicnog i strogog oca ili pak one same biti muskobanjaste. Privlace vrlo muzevne, misicave ili sportiste...
ali to mogu biti muskarci koji su nezreli za svoje godine.

Muske osobe sa ovim aspektom imaju potrebu dokazivanja svoje muskosti imaju potrebu za takmicenjem i iskazivanju svojih muzevnih osobina. Mogu biti u manjku osetljivosti na emocionalne potrebe svoje partnerke.

Autor: * Charobnjak *

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Sunce trigon (sekstil) Mars
« Odgovor #1 poslato: 12:34:33, 14.Feb.2009. »
Ja imam Sunce trigon Mars u svojoj natalnoj,i tacno je da mi je stari jako energican,ali nije strog.Bar kako sam ga ja dozivjela..Inace ljudi sa ovim aspektom vjeruju u fair play ...obicno su takmicarski nastrojeni na pozitivan nacin,tako da je ta njihova osobina generalno dobro prihvacena od strane drugih.Treba napomenuti i da osobe sa ovim aspektom inace nisu nasilne,iako uzivaju u igrama i sportskim takmicenjima.

Razlika izmedju Sunce trigon Mars i Sunce sextil Mars je u tome sto je trigon daje mnogo prirodniju energiju.Osobe sa Sunce trigon Mars aspektom su po prirodi energicne,dok one sa Sunce sextil Mars imaju mogucnost da probude tu energiju i takmicarski duh,ali je potreban napor da izvuku to iz sebe i primjene u svakidasnjem zivotu.

Aspekt Sunce trigon Mars dolazi na takav prirodan nacin da osobe obicno nisu ni svjesne koliko samopouzdanja,entuzijazma i izdrzljivosti posjeduju.

Neke od osoba sa ovim aspektima su Angelina Jolie,Donald Trump,Neil Armstrong...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 17:54:04, 16.Feb.2009. »
Aspekt Sunce trigon Mars dolazi na takav prirodan nacin da osobe obicno nisu ni svjesne koliko samopouzdanja,entuzijazma i izdrzljivosti posjeduju.

A vidim i skromni ste   (e*e)

Ego je u pokretu, ponasanju i akciji...  Ja obicno trigon uzimam kao sekstil na kvadrat.

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 19:23:40, 16.Feb.2009. »
haha :D eno sad :P ...sta cete skromnost mi je jaca strana :P :P :P   (*p*)

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 20:48:21, 25.Apr.2009. »
 takodje imam Suce sekstil Mars.Takmičarski duh  mi je na kvadrat,otac centralna figura odrastanja ,veoma energičan takmičarski duh isto naglašen i kod njega,nije  surovo strog ali je tražio uvijek da "trčim brže i bolje" od ostalih- vaspitana sam u nekom obliku spartanskog duha-nema plakanja nema kukanja ima samo borba pa sam naučila da čitam i pišem prije 5 godina,šah se u kući igrao i uz ručak (i ja i moje sestre smo bile veoma uspješne u tome). Nisam muškobanjasta,naprotiv ali oni koji me dobro poznaju kažu da imam muški stil razmišljanja,više volim drugovati sa muškarcima nego sa ženama.
Volim akciju,pokret,pješačim svaki dan 10 kilometara(ujutru na posao i popodne nazad),ne odustajem ni kad je minus 20.ni kad kiša pada,ni kad je + 40...meni je taj mars još u VI-polju svakodnevne aktivnosti i to u Ribama koje ravnaju stopalima.
Imam energije za izdržati fizički napor za tri,četiri osobe, volja dosta jaka,nije me lako pokolebati čak i kad svi tvrde suprotno ja bez jakih argumenata(jakih po mom mišljenju) ne odustajem od svoga...ponekad ni tada (*I*)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 11:49:34, 26.Apr.2009. »
Koliko vidim to je to a ovo za strogocu...  pa zavisi sta je kome strog roditelj i od drugih uticaja...

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 15:03:40, 26.Apr.2009. »
Koliko vidim to je to a ovo za strogocu...  pa zavisi sta je kome strog roditelj i od drugih uticaja...
Kad kažem nije bio surovo strog mislim niko nije drhtao od straha,ali pravila su bila jasna,raditi se mora,nema gluvarenja i slobodno vrijeme iskoristi korisnim zanimacijama.Medjutim možda ga nikad nismo doživljavali strogo jer kad od prvih dana udješ u taj sistem vaspitanja tebi je to normalno,notorno,nešto što tako treba.To samo nije mogla do kraja da shvati moja mladja sestra zbog Mjeseca u Nježnim Ribicama pa bi otplakala i najmanju primjedbu,a o ozbilljnim kritikama da ne govorim.Medjutim gospodin otac ima Sunce sekstil Mars (IV-VI kuća) kao i ja (i aspekt i kuće su identične) pa nije ni čudo što se meni najviše primilo od tog vaspitanja.On takodje ima i Sunce trigon Uran(VII) ali to je na drugom topicu vidjela sam

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #7 poslato: 15:15:35, 26.Apr.2009. »
Mnogi aspekti se prenose sa roditelja na decu ;)

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #8 poslato: 00:50:34, 18.Avg.2009. »
MOguce je da je otac kod takvih osoba poprilicno stroga osoba...kod mene jeste,al dok sam bila mladja..kako stari i nije vise tako...
Natalna Karta

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #9 poslato: 18:22:04, 19.Avg.2009. »
Ja imam ovaj aspekt sunce sextil mars, i od gore navedenog prepoznajem se u ovom djelu o mogucnosti da se aktiviras ta energija i takmicarski duh uz neku stimulaciju .Nisam nesto energicna ali za poneke stvari znam da budem jako istrajna i da se odreknem monogo cega da bih taj cilj ostvarila (ova osobina je svojstvena sportistima,rekla bih)

Nikad se nisam aktivno bavila sportom (osim sto posl. 2,5 god. intenzivno treniram aerobik ) ali jako volim sport i uopste takmicenje kao spoj mentalne i fizicke snage (dakle ne odusevljavam se pobjedom samo' na misice')....

Definitivno nisam muskobanjasta ali nekad za poneke stvari imam osjecaj da razmisljam kao muskarac tj. kao Ajzenhauer...kroz strategije i sl.

Mene privlace atletski, energicni tipovi....

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000