Eurosong 2011.

• Odgovora: 13
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
  • Pol: Žensko
Eurosong 2011.
« poslato: 17:32:32, 28.Feb.2011. »
Kako vam se svidja ovogodisnja pjesma za Eurosong? 
Nina - Charoban za Srbiju, Cg nema predstawnika, ne znam kako je u ostalim zemljama iz okruzenja ;D
Meni je simpa i cura je slatka skroz.

Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
Odg: Eurosong 2011.
« Odgovor #1 poslato: 19:41:26, 28.Feb.2011. »
Sto bi reko narod u selu, nit smrdi nit mirisi, meni je onako nije lose

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #2 poslato: 19:44:44, 28.Feb.2011. »
Evo za BiH

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže meda 78

• 2 566
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #3 poslato: 22:14:16, 28.Feb.2011. »
u svakom slucaju nesto novo kad su pesme za evroviziju i tamosnje takmicenje....tralalala ...ali malo drugacije...mislim da joj treba dati sansu....

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #4 poslato: 18:08:51, 17.Mar.2011. »
Određen redosled nastupa

15.marta u Diseldorfu održan žreb kojim je određen redosled nastupa predstavnika na "Pesmi Evrovizije 2011" prvog i drugog polufinalnog dana. U prvom žrebu, u januaru ove godine, određeno je da se Srbija predstavi u polufinalu 10. maja, a  potvrđeno je da će Nina pesmu Čaroban pevati pod rednim brojem šest.

Prva zemlja koja će se predstaviti u Esprit areni 10. maja je Poljska. Slede: Norveška, Albanija, Jermenija, Turska, pa Srbija, a posle nje Rusija, Švajcarska, Gruzija, Finska, Malta, San Marino, Hrvatska, Island, Mađarska, Portugal, Litvanija, Azerbejdžan i Grčka.

Drugog dana polufinala, 12. maja, sledećim redom će se predstavljati: BiH, Austrija, Holandija, Belgija, Slovačka, Ukrajina, Moldavija, Švedska, Kipar, Bugarska, BJR Makedonija, Izrael, Slovenija, Rumunija, Estonija, Belorusija, Letonija, Danska i Irska

Određen je i raspored velike petorke tokom finalne večeri, 14. maja. Španija će se predstaviti kao 22. zemlja, Velika Britanija će pevati pod rednim brojem 14, Francuska 11, Italija 12 i Nemačka 16.

Link

« Odgovor #5 poslato: 06:53:19, 28.Apr.2011. »
Ne..toliko sam razocarana izborom pesme i samom pevacicom,da sam potpuno postala neutralna.Sve jedno mi je.Pevacica bez ikakve energije u sebi,bez imalo harizme i jedinstvenosti..bezlicna pesma..u sustini sve je ispod nivoa.Naravno,ovo je moje misljenje o nasem predstavniku za pesmu evrovizije ove godine,ali moj stav o samoj evroviziji je - GLUPOST!!
« Najnovija izmena:: 11:43:39, 28.Apr.2011. narcisa zec »

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 13:28:51, 28.Apr.2011. »
Ne dopada mi se ni pesma, a ni pevacica koja je ovogodisnji predstavnik Srbije.
Reci su mi suvise pateticne  (*o*) a pevacica  (rzm) obicna.
O ostalim pesmama/predstavnicima drugih zemalja ne mogu da govorim jer ih nisam ni cula...

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #7 poslato: 14:41:11, 11.Maj.2011. »

Sinoć je održano prvo polufinalno veče takmičenja

U Areni Fortuna u Diseldorfu sinoć je održano prvo polufinalno veče takmičenja za najbolju pjesmu Evrope u 2011. godini. U prvoj večeri ovog televizijskog šoua, koji su pratili milioni ljudi putem svojih TV ekrana, ali i oko 24.000 njih u dvorani, nastupilo je 19 zemalja, a u finale se plasiralo njih deset: Srbija, Litvanija, Grčka, Azerbejdžan, Gruzija, Švicarska, Mađarska, Finska, Rusija i Island.

Izvor

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #8 poslato: 19:02:53, 11.Maj.2011. »
Udjosmo u finale (e*e) a nismo se nadali ;D

Izgledale su savrseno. Scenografija i koreografija puna zivota, bas kako im i dolikuje. 

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #9 poslato: 11:33:39, 14.Maj.2011. »

Večeras finale takmičenja

Estonija, Rumunija, Moldavija, Irska, Bosna i Hercegovina, Danska, Austrija, Ukrajina, Slovenija i Švedska, kao najbolje u drugoj polufinalnoj večeri kompletirale su spisak finalista Eurosonga na kojem su takođe izvođači iz Srbije, Litvanije, Grčke, Azerbejdžana, Gruzije, Švajcarske, Mađarske, Finske, Rusije i Islanda, te predstavnici “velike petorke” Italije, Francuske, Španije, Njemačke i Velike Britanije.
Ukupno 25 država takmičiće se veceras, od 21 sat, u dizeldorfskoj Areni za prestižnu titulu i organizaciju popularnog takmičenja sljedeće godine. Srpska predstavnica nastupa dvadesetčetvrta po redu.
Izvor

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000