Solarni horoskop

• Odgovora: 192
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
  • Pol: Muško
Odg: Solarni horoskop
« Odgovor #50 poslato: 15:36:20, 07.Feb.2011. »
imam pitanje u vezi sa svojim solarom za ovu godinu.Zanima me sta znaci kada se u solaru Pluton aktivira tako sto gradi kvadrate sa skoro svim planetama u njemu,narocito onim licnim..meni se on nalazi u drugom polju u znaku Skorpije..uplasena sam jer mi je dosta aktivirano sesto polje,a u natalu mi pluton ne stoji najbolje sa venerom i mesecom..Samo me zanima dakle sta znaci kada se Pluton toliko negativno aktivira..on sam po sebi je sila koja se ne moze zaobici.. ???
Mozda ces da pokusas sa finansijskom nezavisnoscu ove godine  ;)
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #51 poslato: 17:38:46, 20.Jun.2011. »
ljubic bejbic, najbolje je da sve uzme u obzir jer onda do sutra mozemo da nagadjamo o cemu se radi  :smesko:

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
« Odgovor #52 poslato: 18:01:50, 20.Jun.2011. »
ljubic bejbic, najbolje je da sve uzme u obzir jer onda do sutra mozemo da nagadjamo o cemu se radi  :smesko:
Mogao si Carobnjace malo u moj solar proviriti, ima li sta zanimljivo? :-[
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #53 poslato: 22:52:59, 22.Jun.2011. »
Mogao si Carobnjace malo u moj solar proviriti, ima li sta zanimljivo? :-[
Zna se kako to ide na ovom forumu...
Zakacis kartu (solar), postavis pitanje, krenes sama sa analizom (ali ne citanje aspekata jer to znamo svi) i onda ti neko izadje u susret, a mozda i ja.  :smesko:

*

Van mreže saturnine

• *
  • 14
  • 0
« Odgovor #54 poslato: 18:19:37, 11.Apr.2012. »
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu, pratim svoje solare uredno vec godinama i uglavnom je bilo tacnosti u nekim opstim trendovima, koje sam uz moje skromno znanje i izvore sa neta uspela da rastumacim.
Recimo, u proslom solaru je bila skoro egzaktna konjukcija solarnog i natalnog ascedenta, videla sam da je vec pisano o tome, i tacno da je bila jedna od najvaznijih godina u mom zivotu - smrt majke i preseljenje, potpuni preokret. Sve to je bilo propraceno i Saturnovim povratkom, kraj jedne ere. 

Sad gledam naredni solar za predstojecu godinu i vidim da ce biti poprilicno cupavo. Pojavljuje se solarni ascedent u egzaktnoj konjukciji sa natalnim IC i natalnim suncem, a kao deo T-kvadrata koji se satoji od Urana na solarnom Dsc (konj natal MC) i Plutona. Kao da ova selidba nece biti finalna?!  ???
Plus, kao da ovo nije samo po sebi dovoljno, jos jedan T-kvadrat u istom solaru, izmedju Venere, Meseca i Neptune, sve u kvadratu sa Marsom i Severnim cvorom.
Malo previse za toga za razmotriti, ako ima neko ideju sta bi naredna godina mogla da donese, evo prilazem i kartu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #55 poslato: 18:07:45, 12.Apr.2012. »
Saturnine, postavite vašu kartu u indeks natalnih karti foruma da bi analiza bila potpuna.
Jeste li gledali da li je možda neki solar od ranijih godina bio sličan ovom?
Onako na prvu loptu, vidim da su vam vladar MC-a i vladar šeste kuće zajedno otišli u petu.
I sad bi trebalo da se uporedi sa natalnim da se vidi da li se ovo odnosi na petu kuću ili na posao kome ste posvećeni...

*

Van mreže saturnine

• *
  • 14
  • 0
« Odgovor #56 poslato: 21:27:53, 12.Apr.2012. »
Hvala puno na odgovoru, postavila sam kartu, ne secam se da je bilo slicnih solara skorijih godina. Inace su mi i u natalnoj karti vladari 10. i 6. kuce u petoj, bez konjukcije doduse. Umetnicka profesija je u pitanju, bez posla trenutno.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #57 poslato: 17:12:52, 26.Apr.2012. »
Eto prilike da taj talenat u toku solarne godine bude iskorišćen.  :smesko:

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #58 poslato: 18:44:58, 27.Maj.2012. »
Imam jedno pitanje, zanima me sta kada u solaru ASC bude u strijelcu a Ju upadne u IX polje, da li to znaci da bi osoba mogla otici zivjeti u inostranstvo ili to samo oznacava kraci put u inostranstvo?

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #59 poslato: 20:37:34, 27.Maj.2012. »
kako da nađem da postavim moju solarnu kartu, kad ne znam  (*o*)
ove godine sam već dva puta plaćala nekakve astrologe, zapravo tri puta, jedna me ispalila, znam, stidim se, glupa sam, al' eto  :girlblush:
....nemojte da me kritikujete, iskritikovala sam već samu sebe  >:(
nego mi dajte uputstva, za tu silarnu kartu....kako sam "strpljiva" sigurno ću brzo da naučim da je tumačim  (mah:mah) ....užas  :)

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000