Regulus

• Odgovora: 9

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • Pol: Žensko
  • * Viva la Vida *
Regulus
« poslato: 17:11:52, 26.Dec.2010. »
Pišite o owoj zwezdi šta znate :)

Regulus ( Lavlje srce ili Stopa koja gnječi) je jedna od četiri carske zvezde. Nosi nasilnost i destruktivnost, visoke ideale, snagu duha, smelost, uspone i padove na kraju. Sa Mesecom daje opasnost od neprihvatanja, ugled u javnosti, dobit kroz špekulacije, moćne prijatelje, zanimanje za okultno, kratkotrajne koristi. Sa Suncem nosi moć, autoritet, počasti i bogatstvo ali uz neprilike, bolesti i groznice, snažan uticaj na neprijatelje, dobrobit retko. Sa Merkurom opisuje poštenje, pravičnost, omiljenost, slavu i dobit od visokog položaja. Sa Venerom daje brojna razočaranja, burne veze, neprilike zbog afera, neočekivane događaje. Sa Marsom jak karakter i ugled, možda i visoki vojni čin. Sa Jupiterom poslovni uspeh, pomoć od rođaka, putovanja, uspeh u crkvi. Sa Saturnom pravičnost, prijatelje među sveštenstvom, ponos na dom i porodicu, učenost, dobro zdravlje (osim srčanih tegoba pred kraj života). Sa Uranom energičnost, ambiciju, uspeh, razočaranje sinom i opasnost po život ćerke, usamljenički život, nasilna smrt. Sa Neptunom opisuje uglednog vođu, zakonodavca diplomatskog ophođenja, snažnog karaktera, moć kontrole nad drugima, sklad u kući i smrt u dubokoj starosti. Sve počasti i slavu odnese u godini Marsa.
 (*o*)
Preuzeto sa Neta
« Najnovija izmena:: 13:08:23, 07.Jan.2011. Nale 83 »

Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže zveki

• *
  • 19
  • 0
Odg: Regulus
« Odgovor #1 poslato: 14:10:32, 03.Jan.2011. »
Regulus ili Alpha Leone nalazi se na 29, 53 stepena Lava. Najsjajnija zvezda u sazvezdju Lava. Simbol Arhangela Rafaela, Cuvara Severnog neba. Pod vladavinom Marsa i Jupitera.

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #2 poslato: 19:39:37, 03.Jan.2011. »
Hwalaaa
Natalna karta

*

Van mreže zveki

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 22:18:30, 03.Jan.2011. »
koliko sam citala i informisala se o Regulusu, koliko je dar imati neku licnu planetu na ovoj fixnoj zvezdi toliko je i opterecenje u zivotu jer se onda od nas jako puno zahteva...tacnije, onoliko koliko moze da nas podigne u slavu i u nebo...toliko je teze kad padnemo ukoliko ne ispunimo ocekivanja:(

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #4 poslato: 16:28:37, 06.Jan.2011. »
Da,to je tacno :) Ali kod mene npr jos ne deluje tako jako,ne znam sto. . . Znas li ti nekoga sa nekom licnom planetom na Reg.,bas bih wolela da znam kako deluje u stwarnom ztiwotu :D
Natalna karta

*

Van mreže zveki

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 21:19:05, 06.Jan.2011. »
znam dosta ljudi kojima je saturn na regululusu i t se zove ''hladan saturn''...ti ljudi su cesto emotivno zatvoreni i mogu biti jako dobri vojnici. evo, imam druga koji je jako, jako visok cin u vojsci sa hladnim saturnom.

Da,to je tacno :) Ali kod mene npr jos ne deluje tako jako,ne znam sto. . . Znas li ti nekoga sa nekom licnom planetom na Reg.,bas bih wolela da znam kako deluje u stwarnom ztiwotu :D
ne vidim tvoju natalnu..sta je tebi na regulusu i koliki je orbis..za fiksne zvezde je mnogo vazno da orbis ne bude veci od 1
« Najnovija izmena:: 13:07:44, 07.Jan.2011. Nale 83 »

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #6 poslato: 22:02:49, 06.Jan.2011. »
Xm,to je bas zanimljiwo :)))) Ja nikako da je ubacim u potpis,probacu opet. . .  So na 29om stepenu,a We na 29,40 st. . . Sta bi to moglo znaciti? :?
Natalna karta

*

Van mreže lea_taurus

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 12:13:34, 30.Maj.2012. »
Meni peto polje počinje na tom stepenu, a znak mi je Lav dali to nešto znači?

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #8 poslato: 02:59:51, 14.Feb.2013. »
Au al` sam se obradovala  :-\    Regulus kvadrat uran,uran u 5toj kuci stelca    :o  Navodim iz teksta ". Sa Uranom energičnost, ambiciju, uspeh, razočaranje sinom i opasnost po život ćerke, usamljenički život, nasilna smrt."    Na netu sam nasla da se konjukcija sa regulusom gleda kao naj jaci aspekt,zatim slede opozicija i kvadrat... A meni regulus kvadrira i chiron pored urana    :(

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #9 poslato: 19:43:10, 25.Okt.2013. »
Ima li Regulus znacaj u sinastriji ili nije toliko bitan za posmatranje uporednog horoskopa?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000