Pricamo pricu ;)

• Odgovora: 71
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Pricamo pricu ;)
« Odgovor #40 poslato: 22:05:38, 30.Apr.2009. »
...  a onda se glas cuo u pozadini .... " nisam nasao offtopic...  uostalom zasto se i ne bi zezali.... "   .... ali vitez koja ode u dvoriste...  

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
« Odgovor #41 poslato: 00:36:26, 02.Maj.2009. »
... I vide tamo jedan prelep cvet, pa...
~Sunshine~

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #42 poslato: 17:07:09, 07.Maj.2009. »
... se ipak vrati da kupi ruzu...  :D

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #43 poslato: 04:00:50, 09.Maj.2009. »
Koju je zeleo da...
~Sunshine~

*

Van mreže vozim-bmw

• *
  • 47
  • 0
« Odgovor #44 poslato: 19:15:16, 09.Maj.2009. »
da pokloni dijani kako bi sela u njegov bmw ... ;)

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #45 poslato: 20:37:07, 09.Maj.2009. »
Ali Dijana nije zelela da sedne u vitez Kojin bmw, pa mu je dala predlog da ruzu da onom decku, koji bi je kasnije mogao pokloniti svojoj devojci da se izmire oko nastale svadje oko hrane... Pa je vitez Koja...
~Sunshine~

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #46 poslato: 19:40:26, 24.Jun.2009. »
seo u auto...

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #47 poslato: 02:41:50, 25.Jun.2009. »
I video koliko je prljav, pa...
~Sunshine~

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
« Odgovor #48 poslato: 11:55:13, 29.Jun.2009. »
ga je odvezao na auto-pranje, kad tamo naiđe na...

P.S. hajde da završimo priču pa da spojimo sve poruke u jednu, da vidimo kako je ispala  :)

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #49 poslato: 17:38:35, 29.Jun.2009. »

Čarobna priča

Bilo je leto i pchelice su zujale po zelenoj livadi u mom selu. A ja sam vozio bmw kao i obicno, kroz suncem obasjane ulichice. Vozio se vozio kad tek eno doticna osoba! Stanem ja i spustim prozor... i pozovem je, na shta se ona odmah okrenu. ˝Sta imas u planu veceras?? ˝- upitah je ... A ona u tom momentu utrca u moj bmw i rece:" Vozi me!" ... I ona onda poche da viche na mene kako njoj NIJE bitno koja kola vozim... Ali je ipak pristala da se malo provozamo tu. Jer joj ipak negde imponuje sto je to BMW. Odvezli smo se do pijace, stali da kupimo jaja i pershun... A onda mi je ona rekla da me voli kao nikog do sad! ...Jer sam joj kupio taj pershun, i sada moze da spremi romanticnu veceru. Uz svijece i prigusenu muziku, pokusat ce da ga zavede, mislila je dok je spremala veceru... Koliko da posoli jelo, ali jelo moze bez soli. U tom momentu neko je zazvonio, a ona je ipak htela da doda so, pa se on iznervirao i bacio veceru, a ona je shvatila da ipak nije posolila jelo...  ;D  Pa su se pogledeli i videli u kakvom su haosu, poljubili se, zajedno otvorili vrata... Kad ono neki covek je ostavio pred vratima dzak soli! I onda su prodali dzak soli i otisli u kucu, da bi on njoj sapnuo da misli da je bolje da od sad on sprema vecheru, jer je kutlaca njegova stara ljubav. I upravo zbog toga oseca da kupi nesto slatko, jer je ona o5 pojela sve slatkishe i  njega je to dosta povredilo, pa joj kaze da jede non-stop, a ona je tada uzela noz i pokushala da ga napadne, ali onda je iz ormana iskočio vitez koja, a iz natkasne mata zamlata i pojavio sam se ja i rekao da treba manje da se offtopuje i da ako nesto nije jasno treba da se koristi forum za pomoc. Eto, i tad se ja upitah gde su ti offtopici.?! Pišemo priču zar ne....? Ali samo u sekundi sam se zapitao, jer znam ovakve forume, na GOMILE ih je i nema potrebe da 'trošim' svoju maštu na neke koji ne razumeju... A onda se glas cuo u pozadini: "Nisam nasao offtopic... Uostalom zasto se i ne bi zezali....? "   .... Ali vitez koja ode u dvoriste... I vide tamo jedan prelep cvet, pa se ipak vrati da kupi ruzu koju je zeleo da pokloni Dijani kako bi sela u njegov bmw. ;) Ali Dijana nije zelela da sedne u vitez Kojin bmw, pa mu je dala predlog da ruzu da onom decku, koji bi je kasnije mogao pokloniti svojoj devojci da se izmire oko nastale svadje oko hrane... Pa je vitez Koja seo u auto i video koliko je prljav, pa ga je odvezao na auto-pranje...

Evo, ali malo sam izmenila neke stvari koje se bas nisu uklapale... Ajmo sada novu pricu, ali molim vas sa vise koncentracije, da bude nesto sto ima vise smisla :) Da bude zanimljivije... I da ona osoba koja zapocne pricu, u stvari svi pricamo u tom licu, svi ostali su drugi (tj. ne mi). Ako nesto nije jasno, pitajte...

« Najnovija izmena:: 18:20:35, 29.Jun.2009. sunshine_Dijana »
~Sunshine~

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000