Zasto sam banovan

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
  • Pol: Muško
Zasto sam banovan
« poslato: 17:46:18, 13.Okt.2010. »
Nadam se da je ovo mesto gde mogu iskreno reći ono šta mislim o ovom forumu...
Administratora foruma pitam,zašto sam banovan,vređao nisam,vulgaran nisam bio,prekršio sam par pravila i to tehničke prirode u stilu da sam jednom napisao tri posta za redom,da sam ćaskao u temam kojima nije mesto za to ,ali posle upozorenja sam prestao i slično,vidim da sam samo ja kažnjen a osobe koje su mi pravile društvo ne,i ne treba da se pogrešno ne protumači,uopšte ne uzimate u obzir da sam novi član i da mi trebate pomoći u adaptaciji,najlakše je kazniti nekoga,vidim da ovde moderatori mogu da budu i vulgarni,neprijatni i slično,pa ja samo upola sledim njihov primer,ali ok.
Novim članovima postavljate ultimatum terate ih da su aktivni kako bi mogli pisati više od 7 pp po satu,glupost,ne dozvoljavate i ne poštujete ničije mišljenje ukoliko se kosi sa vašim,ako je neko napravio grešku treba mu ukazati gde je greška kako je ne bi ponavljao a ne samo drsko obrisati post,administratoru sam na pp zatražio pomoć oko podešavanja naloga a tiče se slanja poruka na mail,ni dan danas nije našao zashodno da mi odgovori.
Sve ovo ne pišem iz zle namere,pogledajte samo deo foruma "Članovi"ako se ne varam ima 259 strana negde ukupno 5180 članova,pogledajte koliko ima članova od 0-25 posta,mislim da vas to treba zabrinuti,razlog tome je upravo ono o čemu sam pisao.
Ovo je jako loš forum,jedan od najgorih na kojem sam ja bio,ni malo se ne ljutim što sam bio kažnjen ali bih voleo da znam razlog te kazne kako se ona ne bi ponovila.  (mah:mah)
« Najnovija izmena:: 17:48:24, 13.Okt.2010. Excalibur »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Zasto sam banovan
« Odgovor #1 poslato: 18:37:59, 13.Okt.2010. »
Citat
Administratora foruma pitam,zašto sam banovan,vređao nisam,vulgaran nisam bio,prekršio sam par pravila i to tehničke prirode u stilu da sam jednom napisao tri posta za redom,da sam ćaskao u temam kojima nije mesto za to ,ali posle upozorenja sam prestao i slično,vidim da sam samo ja kažnjen a osobe koje su mi pravile društvo ne,i ne treba da se pogrešno ne protumači,uopšte ne uzimate u obzir da sam novi član i da mi trebate pomoći u adaptaciji,najlakše je kazniti nekoga
Još pitate zašto?

Dva puta ste bili upozoreni za kršenje pravilnika.
Otvorite recycle i videćete koliko smo vaših postova morali da izbrišemo. Pročitajte sve vaše postove još jednom pre nego što kažete da niste vredjali.
One osobe koje su vam pravile društvo su opomenute i njihovi postovi su obrisani. Znači vi ste preterali.

Citat
vidim da ovde moderatori mogu da budu i vulgarni,neprijatni i slično,pa ja samo upola sledim njihov primer,ali ok.
Vulgarni ne a neprijatni su koliko vidim samo prema vama.

Citat
Novim članovima postavljate ultimatum terate ih da su aktivni kako bi mogli pisati više od 7 pp po satu
Nije zbog aktivnosti nego zbog vladanja na forumu. Ko ne poštuje autoritet pravilnika ne može ni da dobije sve privilegije.

Citat
ako je neko napravio grešku treba mu ukazati gde je greška kako je ne bi ponavljao a ne samo drsko obrisati post
Urednici su ljudi od krvi i mesa. Jedna opomena je dovoljna a dve puna kapa.

Citat
administratoru sam na pp zatražio pomoć oko podešavanja naloga a tiče se slanja poruka na mail,ni dan danas nije našao zashodno da mi odgovori.
Na forumu postoje odgovarajuće teme gde se takva pitanja postavljaju a ne preko privatnih poruka.

Citat
Sve ovo ne pišem iz zle namere,pogledajte samo deo foruma "Članovi"ako se ne varam ima 259 strana negde ukupno 5180 članova,pogledajte koliko ima članova od 0-25 posta,mislim da vas to treba zabrinuti,razlog tome je upravo ono o čemu sam pisao.
Da ne pišete iz zle namere ovde se ne biste ni žalili.
Inače, brine nas taj broj i kako je moguće da u tom broju jedino vi budete ovoliko oštećeni.

Citat
Ovo je jako loš forum,jedan od najgorih na kojem sam ja bio,ni malo se ne ljutim što sam bio kažnjen ali bih voleo da znam razlog te kazne kako se ona ne bi ponovila.
Za vas je loš za nekoga je dobar sve je to subjektivni doživljaj.
Razlog kazne:
Konstatni spam, offtopic, vredjanje a uz sve to mi smo vas dva puta opomenuli. Znači ako ne kršite pravilnik nikada nećete ni imati bilo kakvih problema na forumu.

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 20:10:12, 13.Okt.2010. »
 :) lepa tema,kao za mene  :D ,slažem se da sam kršio pravila,samo nije mi jasno koga sam vređao,želeo bih to da znam,da li sam bio vulgaran ili nešto drugo,jer može se neko uvrediti za bilo kakvu glupost,opet napominjem,želim da znam koga sam i čime uvredio a razlog je moje izvinjenje toj osobi.
Dragi admine,što bi naš narod rekao ne možete vi mene da j...te onoliko koliko ja mogu da izdržim  :D,nije sve onako kao što izgleda  ;)
Potrudiću se da više nemate problema sa mnom,nego zašto sam ja banovan  :D

*

Van mreže Hera

• *
  • 24
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #3 poslato: 20:25:48, 13.Okt.2010. »
Excalibur, za veci deo svega ispisanog sledi ti  (e*e)

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 20:29:20, 13.Okt.2010. »
Excalibur, za veci deo svega ispisanog sledi ti  (e*e)
Hvala Hera,vidim da si nova,zato uči na mom primeru,ne bih ti preporučio da postuješ sa mnom jer ćeš biti opomenuta  :D
Verovatno zato što nisam gey  :D.
Ja sam ovde samo izrazio moj stav,admin mi je odgovorio i zahvalan sam mu na tome.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #5 poslato: 20:32:02, 13.Okt.2010. »
Citat
Verovatno zato što nisam gey
Clan 15.kaze da ne smes da provociras a ti samo nastavi i znas sta te ceka!

Znaci sve je razjasnjeno i ubuduce potrudi se da tvoje poruke ne budu u suprotnosti sa pravilima!

Lock!

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000