Nadam se da je ovo mesto gde mogu iskreno reći ono šta mislim o ovom forumu...
Administratora foruma pitam,zašto sam banovan,vređao nisam,vulgaran nisam bio,prekršio sam par pravila i to tehničke prirode u stilu da sam jednom napisao tri posta za redom,da sam ćaskao u temam kojima nije mesto za to ,ali posle upozorenja sam prestao i slično,vidim da sam samo ja kažnjen a osobe koje su mi pravile društvo ne,i ne treba da se pogrešno ne protumači,uopšte ne uzimate u obzir da sam novi član i da mi trebate pomoći u adaptaciji,najlakše je kazniti nekoga,vidim da ovde moderatori mogu da budu i vulgarni,neprijatni i slično,pa ja samo upola sledim njihov primer,ali ok.
Novim članovima postavljate ultimatum terate ih da su aktivni kako bi mogli pisati više od 7 pp po satu,glupost,ne dozvoljavate i ne poštujete ničije mišljenje ukoliko se kosi sa vašim,ako je neko napravio grešku treba mu ukazati gde je greška kako je ne bi ponavljao a ne samo drsko obrisati post,administratoru sam na pp zatražio pomoć oko podešavanja naloga a tiče se slanja poruka na mail,ni dan danas nije našao zashodno da mi odgovori.
Sve ovo ne pišem iz zle namere,pogledajte samo deo foruma "Članovi"ako se ne varam ima 259 strana negde ukupno 5180 članova,pogledajte koliko ima članova od 0-25 posta,mislim da vas to treba zabrinuti,razlog tome je upravo ono o čemu sam pisao.
Ovo je jako loš forum,jedan od najgorih na kojem sam ja bio,ni malo se ne ljutim što sam bio kažnjen ali bih voleo da znam razlog te kazne kako se ona ne bi ponovila.