Venera u četvrtoj kući

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Venera u četvrtoj kući
« poslato: 17:01:48, 11.Okt.2010. »
Označava osobe koje žive u harmoničnim odnosima sa svojim roditeljima. Njihove aktivnosti su orijentisane na dom i porodicu. Imaju lepo uređenu kuću ili stan, ispunjenu vrednim umtničkim predmetima. Poseduju dar za ukrašavanje i slikanje. Oko sebe žele i izgrađuju mirno i harmonično okruženje. Zbog svoje naivnosti i dobronamernosti mogu pretpeti ljubavno razočarenje u vidu prevare ili napuštanja od strane partnera. Vole poslastice i đakonije i u njima znaju da prekomerno uživaju. Zbog toga imaju često smetnje sa probavom. Provode lep i miran život. I detinjstvo i starost su im srećni.

Izvor

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
Odg: Venera u četvrtoj kući
« Odgovor #1 poslato: 14:49:52, 24.Apr.2012. »
Da li ako je Venera u četvrtoj kući loše položena je bolje da partner ne bude iz mjesta rođenja ili da je druge nacije? ???

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 14:27:18, 02.Nov.2012. »
ako si zenska osoba, venerom sigurno nije predstavljen tvoj partner, nego suncem i marsom.. venera u 4.polju bi oznacavala harmoniju u domu i dobar odgoj, ukoliko nije lose aspektovana.. ukoliko je u pitanju horoskop muskarca, partnerka bi mogla da bude opisana venerom, ali i mesecom.. rekla bih da je u tom slucaju to partnerka iz mesta rodjenja jer je 4.polje- zavicaj. inostranstvo oznacava 9.polje

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #3 poslato: 08:36:41, 15.Nov.2012. »
ako si zenska osoba, venerom sigurno nije predstavljen tvoj partner, nego suncem i marsom.. venera u 4.polju bi oznacavala harmoniju u domu i dobar odgoj, ukoliko nije lose aspektovana.. ukoliko je u pitanju horoskop muskarca, partnerka bi mogla da bude opisana venerom, ali i mesecom.. rekla bih da je u tom slucaju to partnerka iz mesta rodjenja jer je 4.polje- zavicaj. inostranstvo oznacava 9.polje

Da, ali meni je Ve0Ma u vir u 4. kući, pa mi je zato takav zaključak, a inače je loše postavljena Ve90Ne, Mo90Ve, ali imam baš fine odnose sa roditeljima.

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 11:52:55, 16.Nov.2012. »
Nista ja tu ne vidim lose: Ve0Ma spoj muskog i zenskog principa, velika emotivnost i senzualnost, sklonost hedonizmu. trazi se partner sa kim se dele i emocije i seks.zadovoljstva. Ve90Ne iluzije,idealizacija, masta Mo90Ve radi na tome da pomiris u sebi princip majke i zene, da tu ne bude nesklada i odricanja jednog u korist drugog.. Ve u 4.polju- potreba za ljubavlju, sigurnoscu, snazne porodicne veze, ugodno kucno okruzenje..
Konacnu sliku dace merkur i njegovi aspekti, jer se ipak sve desava u devici, ciji je on vladar..
to je sve opisalo nacin na koji ti volis.. Prouci aspekte Marsa, kao i polozaj Sunca i eto ti slike partnera ;)

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 11:54:49, 16.Nov.2012. »
mozes malo da proucis i na kom stepenu pocinje tvoje 7.polje- simbolika tog stepena opisace i tvog muža ;)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #6 poslato: 12:02:13, 16.Nov.2012. »
Sedma kuća mi počinje na 9 stepenu jarca, i cijela je u jarcu. Vladar Saturn je na 8. stepenu škorpije u 5. uklještenoj kući, Sa0Pl, Mo60Sa, So0Sa. Dispozitor je Mars u djevici u 4., Ve0Ma, Ma90Ne, Me60Ma. Merkur je dispozitor i moje Venere i Marsa u djevici, i pravi dva aspekta: So0Me i Me60Ma, ali i pored toga ja do sada nijesam imala sreće u ljubavi, a mislim da je kriva uklještena peta kuća.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000