Analiza sinastrije

• Odgovora: 180
Stranice: « 1 ... 13 14 15 16 17 ... 19 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Analiza sinastrije
« Odgovor #140 poslato: 20:45:22, 15.Feb.2013. »
Pa eto, to je možda on. I meni je vladar 9. u 6., Ur0Ju u sag, pa se još ne pretrgoh od poslovnih putovanja. Računam da jednog dana i to mora djelovati.  ;D
                                                                                                                                                                         Kod mene je pocelo sve nakon razvoda...to je prekretnica ili bolje reci 28/29ta godina.  Nego mozes li ti opisati simboliku njegovog 9tog polja ili bolje reci njegove buduce,na primer njenu porodicu ili u kakvoj kuci ce ziveti.Ne mogu da tumacim sama sebe i da postojim i da ne postojim tu (*o*) evo njegove natalne ,ako ti nije tesko...

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #141 poslato: 20:45:29, 15.Feb.2013. »
Prva natana koju kačim je moja druga je mog nadredjenog, od nedavno radim u toj firmi i interesuje da li ću imati problema jer je situacija tipa sve je super i sve može a meni se čini da ništa ne štima, ništa ne brini sve ćemo se dogovoriti i nema problema , da li se može desiti da ovaj čovek raskine ugovor koji smo potpisali, vrijeme njegovog rodjena nije tačno a pošto sam morala unijeti unijela sam podne? 

Ih, ovo je za mene viša matematika, ja sam mislila na ljubavnu sinastriju.  :(

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #142 poslato: 20:58:19, 15.Feb.2013. »
                                                                                                                                                                         Kod mene je pocelo sve nakon razvoda...to je prekretnica ili bolje reci 28/29ta godina.  Nego mozes li ti opisati simboliku njegovog 9tog polja ili bolje reci njegove buduce,na primer njenu porodicu ili u kakvoj kuci ce ziveti.Ne mogu da tumacim sama sebe i da postojim i da ne postojim tu (*o*) evo njegove natalne ,ako ti nije tesko...

Njegova 9. kuća je u blizancima, vladar je Merkur u raku u 10. kući, tj. tvojoj 2. po sistemu derivatnih kuća, Me90Ma, Me90Sa, dispozicijom Merkur ide u Mjese u biku, koji je u opoziciji sa Uranom, može opisati ženu, koja je razvedena, koja je sklona svađama možda zbog novca... Venera u blizancima u 9. opisuje partnerku koja ima neke veze sa inostranstvom, to može biti porodična ili poslovna veza. Njegova 1. je tvoja 5, pa je to Venera u gem u 9. tj. tvojoj 1., djeca su ti važna, možda bi voljela imati blizance, Ve180Ne, možda dođe do neželjenog začeća ili pod čudnim okolnostima. Njegova 12. je tvoja 4., u djevici je, znači u tvojoj primarnoj porodici se mnogo priča, raspravlja...vladar je u 10. tj. 2. Me u raku, možda propali porodični biznis uslužni, e ovo sam lupila baš  ;D ili kuća u centru grada blizu nekog izvora  ;D

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #143 poslato: 21:06:41, 15.Feb.2013. »
Njegova 9. kuća je u blizancima, vladar je Merkur u raku u 10. kući, tj. tvojoj 2. po sistemu derivatnih kuća, Me90Ma, Me90Sa, dispozicijom Merkur ide u Mjese u biku, koji je u opoziciji sa Uranom, može opisati ženu, koja je razvedena, koja je sklona svađama možda zbog novca... Venera u blizancima u 9. opisuje partnerku koja ima neke veze sa inostranstvom, to može biti porodična ili poslovna veza. Njegova 1. je tvoja 5, pa je to Venera u gem u 9. tj. tvojoj 1., djeca su ti važna, možda bi voljela imati blizance, Ve180Ne, možda dođe do neželjenog začeća ili pod čudnim okolnostima. Njegova 12. je tvoja 4., u djevici je, znači u tvojoj primarnoj porodici se mnogo priča, raspravlja...vladar je u 10. tj. 2. Me u raku, možda propali porodični biznis uslužni, e ovo sam lupila baš  ;D ili kuća u centru grada blizu nekog izvora  ;D
                                                                                                                                                                           Pa realno,za propali biznis nisi omanula...ali ima 10tak godina od tada...ostalo sve tacno ako da se odnosi na mene,samo sto kuca nije u  centru grada,Stan mojih roditelja je u sirem centru,kuca na periferiji a ja zivim u iznajmljenom stanu u njegovom komsiluku... Hvala puno  (e*e) :tapse:   Mozda ipak budem ja u njegovoj 9toj :girlblush:

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #144 poslato: 21:09:53, 15.Feb.2013. »
Mislim da se ti možeš lako uklopiti u opis njegove 9. kuće.  ;) 4. kuća u djevici ukazuje na male stanove, čiste stanove, garsonjere, centar grada, podstanarske stanove, puno se priča u tim stanovima ili je neko bolestan ili osoba radi u svom stanu.  ;)

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #145 poslato: 21:15:50, 15.Feb.2013. »
Mislim da se ti možeš lako uklopiti u opis njegove 9. kuće.  ;) 4. kuća u djevici ukazuje na male stanove, čiste stanove, garsonjere, centar grada, podstanarske stanove, puno se priča u tim stanovima ili je neko bolestan ili osoba radi u svom stanu.  ;)
                                                                                                                                                                        Postanarske stanove  (perverzija)   tu sam ja  :girlblush:    A vidi sad,on je mogu reci udovac takodje,jer njegova zena je umrla pre papiroloskog razvoda...Da li se to moze videti kroz moju natalnu mozda? Ja sam sigurno dosadna ali moja radoznalost nema kraja  i sigurno sam te :tease:

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #146 poslato: 21:19:20, 15.Feb.2013. »
Đe ti je natalna? ;D Njemu je vladar sedme u 1. Mars u konjukciji sa Plutonom i Saturnom, čisto da znamo da to nije dobro.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #147 poslato: 21:21:44, 15.Feb.2013. »
Pogrešan citat hvla B svakako i za mene je nuklearna fizika  >:(
Hvala svakako  :)
« Najnovija izmena:: 21:24:33, 15.Feb.2013. dvostruka djevica »

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #148 poslato: 21:22:51, 15.Feb.2013. »
Mogu da ti pogledam 7. kuću. Vazda ;D

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #149 poslato: 21:25:00, 15.Feb.2013. »
Đe ti je natalna? ;D Njemu je vladar sedme u 1. Mars u konjukciji sa Plutonom i Saturnom, čisto da znamo da to nije dobro.
                                                                                                                                                                        :zaljubljena:      Hvalaaaa :))))))))))))

Stranice: « 1 ... 13 14 15 16 17 ... 19 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000