Analiza sinastrije

• Odgovora: 180
Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 ... 19 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Analiza sinastrije
« Odgovor #110 poslato: 13:01:00, 19.Okt.2012. »
Pogotovo zato sto sam uklijestena  ;D I ja mislim da cu tek da se dokazem,pogotovo poslije Sade sata  ;)
Kad pogledas Bielendi,ako ti nije tesko da mi pogledas takodje 5. i 7. kucu,i necu te vise cimati  :smesko:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #111 poslato: 14:41:10, 19.Okt.2012. »
Molim vas drzite se teme kako vase poruke ne bi bile obrisane.
Ako je nesto vezano za sinastriju moze u ovoj temi, ukoliko nije postoje druge teme.
Tu je i astro chat tema za caskanje.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #112 poslato: 06:43:39, 14.Jan.2013. »
Da li neko moze da mi kaze uspesnost ove veze? Ja : 1.09.1992 u 19i45 BG a on 5.07.1993. 4:00 Hvala  ::)  :)
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #113 poslato: 18:05:13, 03.Feb.2013. »
Prva natana koju kačim je moja druga je mog nadredjenog, od nedavno radim u toj firmi i interesuje da li ću imati problema jer je situacija tipa sve je super i sve može a meni se čini da ništa ne štima, ništa ne brini sve ćemo se dogovoriti i nema problema , da li se može desiti da ovaj čovek raskine ugovor koji smo potpisali, vrijeme njegovog rodjena nije tačno a pošto sam morala unijeti unijela sam podne? 

*

Van mreže green

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #114 poslato: 00:40:57, 10.Feb.2013. »
Da li bi ste mogli da mi date tumacenje sinastrije,jako me zanima :)

hvala unapred!

Maja :)

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #115 poslato: 04:23:34, 14.Feb.2013. »
Ako je u pitanju drugi brak i njemu i meni da li se menja nesto u pogledu  sinastrije?  I sta znaci njegov hiron konjukcija moj hiron,njegov i moj True Node konjukcija,Saturn konjukcija Saturn,Pluton konjukcija pluton,Uran konjukcija Uran,Neptun konjukcija Neptun ... obe venere u 12 polju,to je i pravo po tumacenju,krili smo vezu 4 meseca ali ove konjukcije istih planeta ne razumem najbolje  (*o*)  I sta znace konjukcija moje Ve ,So i Merkura sa njegovim ASC i konj njegovog So sa mojim ASC ...nikako ne razumem ... Hvala unapred  (mah:mah)

*

• 848
  • 44
« Odgovor #116 poslato: 13:09:47, 14.Feb.2013. »
Citat
Ako je u pitanju drugi brak i njemu i meni da li se menja nesto u pogledu  sinastrije?  I sta znaci njegov hiron konjukcija moj hiron,njegov i moj True Node konjukcija,Saturn konjukcija Saturn,Pluton konjukcija pluton,Uran konjukcija Uran,Neptun konjukcija Neptun ... obe venere u 12 polju,to je i pravo po tumacenju,krili smo vezu 4 meseca ali ove konjukcije istih planeta ne razumem najbolje  (*o*)  I sta znace konjukcija moje Ve ,So i Merkura sa njegovim ASC i konj njegovog So sa mojim ASC ...nikako ne razumem ... Hvala unapred  (mah:mah)

Za drugi brak gleda se 9- a kuća aspekte i polanete u njoj kao i aspekti dispozitora, inače ako su vam generacijske planete u konjukciji vjerovatno ste samo približno godište inače da ta venera u dvanaestom daje tajne veze ali i karmičke ali to sve zavisi od nekih drugih faktora. tvoje  planete u njegovoj prvoj, posebno u egzaktnoj konjukc sa asc (do jedan stepen) znače da ti voliš njegov način komunikacije(merkur), njegovu ličnost (sunce) kao i njega u ljubavi (venera) i on kod tebe prije svega sunce odnosno tvoju ličnost. to je nešto teorije pa ako pomaže..

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #117 poslato: 15:46:47, 14.Feb.2013. »

Za drugi brak gleda se 9- a kuća aspekte i polanete u njoj kao i aspekti dispozitora, inače ako su vam generacijske planete u konjukciji vjerovatno ste samo približno godište inače da ta venera u dvanaestom daje tajne veze ali i karmičke ali to sve zavisi od nekih drugih faktora. tvoje  planete u njegovoj prvoj, posebno u egzaktnoj konjukc sa asc (do jedan stepen) znače da ti voliš njegov način komunikacije(merkur), njegovu ličnost (sunce) kao i njega u ljubavi (venera) i on kod tebe prije svega sunce odnosno tvoju ličnost. to je nešto teorije pa ako pomaže..
                                                                                                                                                                           Hvala puno za odgovor...Pa ovako,njegova venera je u umetnutim blizancima ali u 9tom polju bika,moja je u 3cem polju device ...Obe venere padaju u 12to polje sinastrije ,moja  u njegovom 12tom njegova u mom...,medjusobno su u kvadratu i njegova venera je u trigonu sa mojim Saturnom,sto moze biti da ima neke karmicke veze ako ne gresim..

*

• 848
  • 44
« Odgovor #118 poslato: 16:27:41, 14.Feb.2013. »
Citat
                                                                                                                                                                           Hvala puno za odgovor...Pa ovako,njegova venera je u umetnutim blizancima ali u 9tom polju bika,moja je u 3cem polju device ...Obe venere padaju u 12to polje sinastrije ,moja  u njegovom 12tom njegova u mom...,medjusobno su u kvadratu i njegova venera je u trigonu sa mojim Saturnom,sto moze biti da ima neke karmicke veze ako ne gresim..
Ništa ali to je sve što znam  :( to što su obje u dvanaestom u uporednom daje da ste krili vezu što si i rekla i pošto se ponavlja u oba hor krili ste zajedno to što su iz 2 promjenljiva daje da drugačije doživljavate ljubav on kao lepršavu ti kao nešto o čemu danima razmišljš racionalizuješ a pošto su i u kvadratu onda i sukob ali radi se o veneri i  negdje sam pročitala da je bolje da su u nekom odnosu nego ni u kakvom, daje da nekad ne možeš da ga razumiješ (i on tebe po pitanju ispoljavanja emocija) drugo treće polje je prirodno polje blizanaca pa mora da i to ima neke veze jer iako je u djevici u trećem je polju, pa na kraju ipak nadjete zajednički jezik a pošto je trigon sa saturnom može da bude karma ali kako je njemu vladar devete upravo venera nju treba bolje pogledati, generalno sa ovim dobrim aspektima koje si pomenula u prvom postu mora da postoji emocija pa postavi kartu da ako ti protumači neko ko više zna, srećno  :)

*

Van mreže radoznala982

• *
  • 63
  • 2
« Odgovor #119 poslato: 16:38:33, 14.Feb.2013. »
Ništa ali to je sve što znam  :( to što su obje u dvanaestom u uporednom daje da ste krili vezu što si i rekla i pošto se ponavlja u oba hor krili ste zajedno to što su iz 2 promjenljiva daje da drugačije doživljavate ljubav on kao lepršavu ti kao nešto o čemu danima razmišljš racionalizuješ a pošto su i u kvadratu onda i sukob ali radi se o veneri i  negdje sam pročitala da je bolje da su u nekom odnosu nego ni u kakvom, daje da nekad ne možeš da ga razumiješ (i on tebe po pitanju ispoljavanja emocija) drugo treće polje je prirodno polje blizanaca pa mora da i to ima neke veze jer iako je u djevici u trećem je polju, pa na kraju ipak nadjete zajednički jezik a pošto je trigon sa saturnom može da bude karma ali kako je njemu vladar devete upravo venera nju treba bolje pogledati, generalno sa ovim dobrim aspektima koje si pomenula u prvom postu mora da postoji emocija pa postavi kartu da ako ti protumači neko ko više zna, srećno  :)
                                                                                                                                                                           Postavila bi ja kartu ali ne znam da li smem...da me nebi ko izbacio sa foruma jer neka cura je skoro rekla da neke postove moram sakupljati...a ja nit znam koliko ih imam niti gde da vidim koliko ih imam..Al ovo nije ovde da ja trazim da mi neko tumaci sinastriju,samo ucim i diskutujem o tome...Pokusacu,pa sta bude  :girlblush:

Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 ... 19 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000