Novi albumi 2009 - najave

• Odgovora: 27
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Novi albumi 2009 - najave
« poslato: 00:52:17, 03.Feb.2009. »
Uskoro novi album "Van Goga"

Posle dužeg vremena, ponovo smo na domaćoj sceni. Ovoga puta gađamo sam centar. Po mnogima, trenutno najkompletniji i najkvalitetniji domaći bend - "Van Gogh", uveliko sprema novi materijal. Osmi po redu studijski album, čiji se izlazak očekuje na proleće, nosiće naziv "Superstart". Na zvaničnom sajtu benda ekskluzivno možete čuti odlomak pesme "Sat". Frontmen grupe Zvonimir Đukić Đule obećava svež zvuk i gomilu inovacija. Prate se trendovi, album je blizak trenutno modernoj muzici koja dolazi s druge strane okeana. Posle svih ovih godina i gomile iznenađenja i sjajnih hitova, nama ostaje samo da dočekamo proleće i da zajedno uživamo u novoj muzici.

Verovatno će po izlasku albuma uslediti i promotivni koncerti, koji su, po pravilu, uvek nudili sjajnu zabavu i uvek nešto novo. Ko je bio na makar jednom njihovom samostalnom koncertu, savršeno zna o čemu govorim. Poslednji u nizu koji su uživali u muzici "Van Gogh"-a su Banjalučani u najluđoj novogodišnjoj noći. Pred prepunom dvoranom, na kraju koncerta, Đule je oduševljenoj publici, zajedno s Bajagom, otpevao pesmu "All we need is love". Mi se iskreno nadamo da neće proći suviše vremena do novog susreta s nama.

Od aktivnosti pevača benda spomenućemo još i gostovanje na novom albumu zanimljivog bosanskog muzičara i Đuletovog dugogodišnjeg prijatelja Emira Bukovice i njegovog benda interesantnog imena "Frozen Camels", i to u pesmi "Nacrtaj mi ljubav", koja je već potencijalni veliki hit.

Dobitnici prestižne MTV nagrade za najboljeg izvođača u regionu (Best Adriatic Act) za 2007. godinu na svom novom CD-u nude nam deset potpuno novih pesama, a mi vam nudimo ekskluzivno naslove svih numera s albuma. I samo strpljenja do proleća.

Krstarica

*

Van mreže besni-terminator

• **
  • 214
  • 0
Odg: Novi albumi 2009 - najave
« Odgovor #1 poslato: 22:48:09, 05.Feb.2009. »
ljubitelj sam ali onih njihovih starijih pesama

*

Van mreže I need chemical X

• **
  • 176
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #2 poslato: 08:49:51, 06.Feb.2009. »
ljubitelj sam ali onih njihovih starijih pesama

Ja sam ljubitelj i starih i novih... Ali su mu ipak bolje stare...

*

Van mreže miodrag-vr

• **
  • 128
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 16:34:09, 07.Feb.2009. »
Citat
mi vam nudimo ekskluzivno naslove svih numera s albuma
gde su?  :-\

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 19:11:50, 07.Feb.2009. »
   1. Superstart
   2. Sat
   3. Od straha do radosti
   4. Aerodrom
   5. Da se pitam ja
   6. Nitro
   7. Srećan rođendan
   8. Meni nije ni do čega / feat. Ramirez
   9. Krug bez sna
  10. Kad znam da ne voliš me

*

Van mreže miodrag-vr

• **
  • 128
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 11:07:36, 10.Feb.2009. »
cekamo da se pojavi njihov album :)

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #6 poslato: 21:39:44, 25.Mar.2009. »
Novi album Green Day-a: 15. maja

Američki rok sastav "Green Day" saopštio je da će novi album pod nazivom "21st Century Breakdown" objaviti 15. maja. To će biti prvi studijski album grupe još od 2004. i albuma "American Idiot''.

Album "21st Century Breakdown" ima, kao i prethodni album grupe, narativnu strukturu i prati priču o dvoje mladih - Kristijanu i Gloriji. Album je podeljen u tri celine: "Heroes and Cons", "Charlatans and Saints" i "Horseshoes and Handgrenades".  Prvi singl "Know Your Enemy" pojaviće se u prodaji u aprilu.
"Green Day" su najavili severnoameričku turneju za početak jula, a posle toga će svirati u Evropi. Iduće godine će nastupiti u Japanu, jugoistočnoj Aziji i Južnoj Americi.
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #7 poslato: 11:21:57, 19.Apr.2009. »
Sleš izdaje solo album
Nedelja, 19. april 2009. 10:18    

Frontmen benda Velvet Revolver i nekadašnji gitarista benda Guns’n’Roses snima solo album.
Na prvencu poznatog gitariste radili su Kris Čejni, nekadašnji basista benda Jane's Addiction, kao i Džon Friz, bubnjar sastava Nine Inch Nails.

"Četiri pesme su već gotove, a vokali na njima su neverovatni", rekao je Sleš i dodao da će na njemu gostovati brojni poznati muzičari čija imena nije želeo da otkriva.
Album bi trebalo da bude gotov do kraja 2009. godine.

(MONDO)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 11:49:51, 21.Jul.2009. »
Dejvid Geta - pohod na pop scenu
Ponedeljak, 20. jul 2009. 13:23    

Francuski DJ na novom albumu predstavlja gostovanja velikih imena aktuelne pop muzike.
Posle izuzetno uspešne saradnje sa bivšom članicom Destiny's Child Keli Roulend na pesmi "When love takes over", Geta (41) će tek pokazati šta ume u popu.
"Spoj urbanog zvuka i pop muzike je novi hit. Lady Gaga već uspešno spaja dance i svoju muziku, i neće biti jedina", rekla je Roulendova.

Novi album "One love" izlazi u avgustu, a među gostima su, pored Keli, britanska pevačica Estel, hiphoperi Ejkon, Ne Yo, Kid Cudi i Will I Am.
Pop izvođači sami su se trkali ko će pre da sarađuje sa Getom.
"Američki muzički giganti su me zvali da sarađujemo! Najpre su hteli da produciram njihove pesme, ali morali su da mi uzvrate gostovanjem na mom albumu", rekao je francuski DJ za "Bilbord".
"One love" pojaviće se u prodaji 25. avgusta.

(MONDO)
« Najnovija izmena:: 23:42:19, 01.Okt.2009. crvena »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #9 poslato: 16:05:53, 01.Sep.2009. »
Novi album Destinys Child 2010. godine
Utorak, 1. septembar 2009. 12:15    

Nakon više nego uspešne solo karijere Bijonse Nouls udružiće se sa Mišel Vilijams i Keli Rouland i izdati novi Destiny's Child album.
Okupljanje ženskog sastava koji je prestao da postoji 2005. godine planirano je za sledeću godinu, a razlozi zbog kojeg će se devojke ponovo naći u studiju zajedno, jeste ugovor sa muzičkom kućom Kolumbija po kojem je trio obavezan da snimi još jedan album.

Ranije ove godine Keli Rouland je izjavila da "povratak nije isključen", a ovog puta je vest potvrdila i Mišel Vilijams.
Bijonse, Mišel i Keli počeće rad na naslednicima hitova "Bills, bills, bills" i "Survivor", kada supruga hiphop mogula Jay Z završi svetsku turneju na kojoj promoviše poslednji album "I am Sacha Fierce".
Sastav Destiny's Child prodao je preko 50 miliona nosača zvuka tokom svoje osmogodišnje karijere.

(MONDO)

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000