Kako joj prici

• Odgovora: 34
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • Pol: Žensko
  • sve se može postići samo treba htjeti
Odg: Kako joj prici
« Odgovor #20 poslato: 13:38:32, 28.Avg.2010. »
Sto ce ti se mamica obradovati.  ;)

Puno odosmo od teme... valjda kako prici, a ne kako privuci...ili sad svi kupe djevojke na ulici? ;D

pa vidiš i sama da misle da je to svim curama dovoljno ;)
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže tpku_2b

• *
  • 14
  • 0
  • Pol: Muško
  • KES, KES I SAMO KES !!!
« Odgovor #21 poslato: 14:10:43, 28.Avg.2010. »
... ne dovoljno, vec je to SVIM devojkama GLAVNI FAKTOR u smislu odabira partnera ... o tome se radi, i o tome ja pricam !!!
MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!!

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #22 poslato: 15:53:34, 28.Avg.2010. »
... ne dovoljno, vec je to SVIM devojkama GLAVNI FAKTOR u smislu odabira partnera ... o tome se radi, i o tome ja pricam !!!

Zbog takvog muskog stava, ja radije setam. :D

Samo ja se lahko zaljubim u auto, a u momka nikako... sad ne znam, mozda ne istice dovoljno svoje kvalitete...
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže tpku_2b

• *
  • 14
  • 0
« Odgovor #23 poslato: 16:06:03, 28.Avg.2010. »

Zbog takvog muskog stava, ja radije setam. :D

Samo ja se lahko zaljubim u auto, a u momka nikako... sad ne znam, mozda ne istice dovoljno svoje kvalitete...

... pa cim shvatis da je auto upravo njegov glavni kvalitet i adut, naci ces decka iz cuga ... dotle - setnja ...  (e*e) :P

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #24 poslato: 16:09:15, 28.Avg.2010. »
... pa cim shvatis da je auto upravo njegov glavni kvalitet i adut, naci ces decka iz cuga ... dotle - setnja ...  (e*e) :P

ko kaze da nemam decka?
ne zelim to da shvatim, ne zelim da muskarce poredujem sa motornim vozilima, koja se lahko ostete. :P
a i komplimenti "volim te ko i svoju princezu", ce jednog decka nekad glave kostati. 8)
ja ti kazem, pokusavam izvuci iz njega ono drugo...o njegovom autu znam mozda i vise od njega... zato i setamo. :D
« Najnovija izmena:: 16:12:18, 28.Avg.2010. Alicia »
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #25 poslato: 16:38:08, 28.Avg.2010. »

oprosti što moram kontrirat al meni nije.Meni je bitnije kakav on utisak ostavi na mene kao ličnost i pojava.Puno više cijenim osobnost od dubine nečijeg đepa!Što se mene tiče,može on imat para ko šuge ako je on kao osoba tip koji mi ne odgovara-zbogom!
Meni netreba muškarac koji će sa svojim materijalnim stanjem nadoknađivati nedostatak osobnosti.Meni treba osoba.A to znači da muškarac kakvog ja trebam mora biti iskrena osoba,imat karizmu,šarm,smisao za humor(jer se ja jako volim zezati ;) ),te isto tako mora biti uz mene kao što bi i ja bila uz njega.To je ono na što ja padam.Konkretno,da je i siromah,nebi mi smetalo,skupa bismo nešto postigli,pa makar do starosti gradili.Eto,to je ono što je meni bitno.

A ti,molim te,shvati da ima i izuzetaka,iako ih je malo možda,al ih ima.Jer nije sve u materijalnom,to nije najbitnija stvar za vezu između dvije osobe!
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #26 poslato: 17:02:36, 28.Avg.2010. »
Narawno da ima. Decki kola isticu kao glavni atribut ne vrednuju sebe dovoljno. Ja bar tako mislim.
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže tpku_2b

• *
  • 14
  • 0
« Odgovor #27 poslato: 23:50:14, 28.Avg.2010. »
Steta pa nisi i dalje u mercedes fazi. ;D

Nisam mislila ni na jedno auto bukvalno, nego vise kao na nesto metalno... sto vremenom bude osteceno, mora da bude zamijenjeno... a ako tako posmatram muskarca, onda i on mora da se promijeni... zahrda. ;D

... pa ja ti o tome i govorim ... zenski mentalni sklop je takav da sve mora da bude novo zauvek ... a to ne pije vodu ... sve sto mozes, to je da tezis kvalitetu,kako automobila, tako i zena / muskaraca ... ali ti ocigledno nikada nisi vozila neki kvalitetan auto, mozda lep, nalickan i saren, ali kvalitet je nesto mnogo vise od prve impresije na oko ... a i svaki muskaraca, kao i auto, rdja vremenom ... zato ja kazem - zene i automobili su isto ... sve je u datumu proizvodnje, "kilometrazi"  :P , i naravno - odrzavanju !!!  8)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #28 poslato: 00:06:02, 29.Avg.2010. »
Naslov je Kako joj prici prema tome, vratite se na temu, bez  (offtopic)

*

Van mreže tpku_2b

• *
  • 14
  • 0
« Odgovor #29 poslato: 00:23:40, 29.Avg.2010. »
...evo, modovi nas opominju da smo "skrenuli" sa teme ... ja ovako mogu do u nedogled, ali necemo da idemo u /off ... ako ima jos zainteresovanih da sa mnom pricaju na temu "kilometraze" i "odrzavanja", neka pisu na PP ... ili da otvorimo novu temu, pa da picimo ... eto domaceg za Administraciju ...  8)

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000