T kvadrat / kvadrati

• Odgovora: 30
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: T kvadrat / kvadrati
« Odgovor #20 poslato: 12:27:05, 26.Dec.2010. »
Koristi pretragu foruma. Imas temicu i o tome.  (mah:mah)

*

Van mreže Honesty

• *
  • 4
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #21 poslato: 01:28:19, 04.Feb.2011. »
šta znači ako je pluton žižna planeta? inače, sunce, mjesec i pluton su mi u t kvadratu u fiksnim znacima, sunce i mjesec u opoziciji... pluton u škorpionu 11. kuća... sunce u lavu 8. kuća, mjesec u 2. kući u vodenjaku...
znači li to da moj smisao leži u nekakvom društvenom, ne inividualnom društvu ili pak da se moram osloniti samo na sebe? baš me zanima sad...
« Najnovija izmena:: 01:35:29, 04.Feb.2011. Honesty »

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #22 poslato: 20:34:40, 11.Mar.2011. »
SUNCE kao zizna planeta konfiguracije ukazuje da ova osoba treba svim srcem i dusom da se baci u svaku situaciju kako bi resila problem.

MESEC kao zizna planeta konfiguracije ukazuje da je osoba podlozna raspoloze- nju trenutka kako bi resila problem. Emotivnu stranu da procisti.

MERKUR kao zizna planeta konfiguracije ukazuje da je osoba sposobna za racio- nalizaciju i da treba hladnokrvno i pribrano da se suocava sa dogadjajima.

VENERA kao zizna planeta konfiguracije ukazuje da osoba nastoji da iznadje nacin kako bi izvlacila korist i takvih situacija, ili ce jednostavno odustati ukoliko treba da ulozi veliki napor.

MARS kao zizna planeta konfiguracije daje mnogo energije za suocavanje sa svim mogucim problemima, ali lako moze eksplodirati i na taj nacin da bas nista ne postigne.

JUPITER kao zizna planeta konfiguracije ukazuje da osoba treba da udje sa en- tuzijazmom u resavanje problema, ili ce prosiriti citavu situaciju, ali ce je u osnovi uvek tretirati kao avanturu.

SATURN kao zizna planeta konfiguracije dovodi do toga da covek svakoj situaciji pristupa sa velikom opreznoscu, i da ce mu strpljivost i urodjena snalazljivost omogucuju da iz svega izadje kao pobednik. Ako nije tako, obavezan pad.

URAN kao zizna planeta konfiguracije i omogucice coveku da sve resava na sebi svojstven nacin. Bolje je da ne dozvoli da se drugi u to mesaju.

NEPTUN kao zizna planeta konfiguracije moze onemoguciti coveku da jasno sagleda situaciju, pa bi mu se moglo desiti da dospe u corsokak. Ukoliko nije tako on ce pozitivno iskoristi mastovitost i uspeti.

PLUTON kao zizna planeta konfiguracije ukazuje da je osoba moze citavu situaciju iskoristiti za to da se ne bori samo za sebe, vec da krene u krstaski rat u odbranu covecanstva, ili mu se moze desiti ipak da bude duboko razocarana.
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #23 poslato: 13:35:04, 01.Maj.2011. »
Osim toga, koje je zizno astrolosko telo..  pogledajte i gde se ono nalazi koje je kuce vladar itd.
« Najnovija izmena:: 01:44:18, 21.Sep.2011. Čarobnjak »

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #24 poslato: 17:14:04, 30.Avg.2011. »
Citat
Covek nije komplikovan nego njegov t-kvadrat u natalnoj gde je i Mars umesao prstice. 

Možda je pametnije ovde da pitam, da li biste hteli to da mi objasnite malo drugačije, samo eto u jednoj rečenici, ako može?, kada imate vremena, kako bih razumela  ???

http://imageshack.us/photo/my-images/11/astrow2gw309onhp5221823.gif/

Ma dosadna sam, znam, i samij sebi, izviite

Unapred hvala

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #25 poslato: 00:01:03, 05.Apr.2012. »
Ne znam samo da li je gori t kvadrat ili veliki krst  :-\
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #26 poslato: 05:24:50, 21.Sep.2012. »
ima li neko znacenje kada jedan t kvadrat naleze na drugi?jupiter iz prve pravi opoziciju na neptun u sedmoj u uran na kraju seste,a svi kvadriraju mars u ovnu u desetoj kuci,to su dva t kvadrata?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #27 poslato: 16:23:38, 25.Sep.2012. »
ima li neko znacenje kada jedan t kvadrat naleze na drugi?jupiter iz prve pravi opoziciju na neptun u sedmoj u uran na kraju seste,a svi kvadriraju mars u ovnu u desetoj kuci,to su dva t kvadrata?
To povecava znacaj Marsa jer je on zizno telo i za jedan i drugi t-kvadrat..
Mozda bi bolje upravljanje Marsovom energijom umanjilo tezinu tih kvadrata. U sustini vi imate ventil kroz trigon sa Mesecom koji vam dosta znaci...

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #28 poslato: 01:21:46, 17.Mar.2013. »
da li se gledaju t kvadrati kad je u pitanju asc i dvije planete? pluton i venera u opoziciji medjusobno i u kvadratu sa asc obje planete?

*

Van mreže macuka

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #29 poslato: 21:31:47, 02.Apr.2013. »
Ja mislim da se racuna. Imam i ja u natalu fiksni T kvadrat. Asc 180 Mesec, ali zizna nije jedna planeta vec merkur0uran. Pritom uran vladar asc.  A imam i onaj zeznuti Duporov najgori aspeke saturn90mars, oba egzaltirana. Nekako sve ide tesko, ali ide. :)

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000