Djokovic & company

• Odgovora: 45
Stranice: « 1 ... 3 4 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Djokovic & company
« Odgovor #40 poslato: 11:18:02, 01.Jul.2009. »
Nole: Strpljenjem na Hasa
Utorak, 30. jun 2009. 23:17    

Novak Đoković će u sredu u 14 sati izaći na teren broj 1 i pokušati da preko Tomija Hasa stigne do svog prvog polufinala u Vimbldonu.
Neće imati ni malo lak zadatak, jer je iskusni Nemac u usponu forme, a upravo je pobedom nad Đokovićem došao do titule na nedavnom turniru u Haleu.

Has je trenutno 34. na ATP listi, ali je na Vimbldonu postavljen za 24. nosioca.
"Tomi igra odlično u poslednje vreme. Igrao je pet setova sa Federerom na Rolan Garosu, osvojio Hale... Igra servis-volej, veoma je agresivan i sigurno će me pritiskati. Zato moram da budem strpljiv i čekam šansu", dodao je četvrti teniser sveta.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
« Odgovor #41 poslato: 22:53:20, 01.Jul.2009. »
Đoković: Ne znam zašto...
Sreda, 1. jul 2009. 20:43    

Za razliku od finala Mastersa u Madridu, kada je nadigrao Rafaela Nadala i ipak izgubio, Novak Đoković nije mogao puno da žali zbog poraza od Tomija Hasa u četvrtfinalu Vimbldona.
Srpski teniser je na konferenciji za novinare konstatovao da u ključnim poenima nije prikazao tenis na potrebnom nivou i da je protivnik zasluženo pobedio.
Nije mogao da objasni zbog čega je bilo tako.
"Kada je trebalo da igram najbolje, sputala me je nervoza. Ne znam zašto, ali nikako nisam mogao da se opustim u tim trenucima, naročito pri rezultatu 5:5 u prva dva seta, kada sam izgubio gemove na svoj servis", ispričao je Đoković.

*

Van mreže maradonce

• **
  • 150
  • 0
« Odgovor #42 poslato: 23:37:42, 09.Jul.2009. »
djole izdao si nas :P
Ako se bojiš usamljenosti, ne ženi se.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #43 poslato: 19:43:08, 11.Avg.2009. »
Đoković i Troicki na terenu
Utorak, 11. avgust 2009. 10:57    

Obojica predstavnika Srbije na Rodžers kupu u Montrealu počeće takmičenje u utorak između 20 i 21 časa po centralnoevropskom vremenu.
Novak Đoković bio je slobodan u prvom kolu, kao četvrti favorit turnira, a u drugom će se sastati sa Kanađaninom Piterom Polanskim.

U pitanju je 225. reket sveta, koji je od organizatora dobio "vajld kard" za nastup u glavnom žrebu. Momak uglavnom nastupa na čelendžerima, ali na oprez poziva podatak da je u prvom kolu ovogodišnjeg Australijan opena izgubio od Igora Andrejeva posle vođstva od 2:0 u setovima.
Posebno što Novak nije odigrao zvanični meč od početka jula i poraza od Tomija Hasa u četvrtfinalu Vimbldona.

Viktor Troicki već u prvom kolu će imati veoma težak posao. Protivnik mu je Španac David Ferer, koji ove godine beleži sasvim prosečne rezultate, ali je 2008. bio četvrti na ATP listi.
Jedini međusobni susret dobio je Ferer - 6:0, 6:3 u rezultatski nebitnoj partiji Dejvis kup meča Španija - Srbija u Benidormu.

Đoković će igrati na Centralnom terenu, posle mečeva Hjuit - Ferero i Marej - Šardi, a Troicki na terenu broj 1 posle mečeva Matje - Davidenko i Lopez - Verdasko.
Program počinje u 11 po lokalnom, odnosno u 17 po našem vremenu.

(MONDO)

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #44 poslato: 02:34:52, 06.Sep.2009. »
Mali mi istrenira živce :-\mislila sam nema kraja

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #45 poslato: 21:59:20, 08.Sep.2009. »

Nole sredio Stepaneka,divno je igrao...a što mi ćef Ćilić rastura Mareja (e*e)

Stranice: « 1 ... 3 4 5

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000