Diskriminacija homoseksualaca.

• Odgovora: 16
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže I need chemical X

• **
  • 176
  • 0
  • Pol: Žensko
Diskriminacija homoseksualaca.
« poslato: 20:50:51, 01.Feb.2009. »
Nisam sigurna da li ovu temu ovde da stavim, ali admini premestite je ako nije za ovde :P

Dakle, homoseksualci su u nashoj zemlji stvarno diskriminisani.
Vashe mishljenje o njima i co?

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
Odg: Diskriminacija homoseksualaca.
« Odgovor #1 poslato: 17:09:57, 03.Feb.2009. »
Pa nema nista protiv. Ako oni tako zele, ko smo mi da im sudimo i da ih sputavamo?! Ne mogu da kazem da ih razumem... Ne razumem to i sigurno da vise volim da je vise ljudi hetero... Ali oni sigurno imaju neke svoje razloge, a mislim da niko od nas nije dostojan toga da im to menja i da pametuje o tome. Ko zna zasto to oni zele tako, neka ih... S tim sto, onda neka prihvate posledice. To je bogohuljene, jer je Bog rekao:"Mnozite se!", a to homoseksualci definitivno ne mogu. I tako dalje, i tako dalje............
« Najnovija izmena:: 03:39:17, 04.Apr.2009. sunshine_Dijana »
~Sunshine~

*

Van mreže kleopatra

• *
  • 32
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 16:47:50, 05.Feb.2009. »
nisam za diskriminaciju ali homoseksualnost nije dobra za celokupno drustvo.

*

Van mreže Khons

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 14:24:07, 03.Apr.2009. »
Evo sad su doneli Zakon protiv diskriminacije, pa ce biti manje diskriminisani :)

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #4 poslato: 19:09:17, 05.Apr.2009. »
Mislis da ce se nekim zakonom spreciti metalitet ljudi? narocito nas? nema sanse..mozda se malo smanji..ali i to jako tesko...
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #5 poslato: 19:58:42, 05.Apr.2009. »
Hihihihi da  :D
Turci su pokusavali 500 godina da nas pripitome i nisu uspeli! ;) =))))))
~Sunshine~

*

Van mreže Khons

• *
  • 62
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 11:11:13, 11.Apr.2009. »
Mislis da ce se nekim zakonom spreciti metalitet ljudi? narocito nas? nema sanse..mozda se malo smanji..ali i to jako tesko...

Ne mislim. Ali sada mogu tuziti one koji ih diskriminisu na osnovu seksualne orijentacije, pa ce se vise paziti sta se prica. Npr. sad ni jedan medij nece smeti da kaze kako je homoseksualnost bolest, jer su lekari rekli da - nije, osim ukoliko su spremni da debelo plate takve tvrdnje...

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #7 poslato: 11:12:48, 11.Apr.2009. »
eh..pa i to sto kazes... :-\
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže *Baby*

• **
  • 380
  • 2
« Odgovor #8 poslato: 21:40:45, 21.Apr.2009. »
Imam lični stav da ne treba diskriminisati homoseksualce,jer smatram da je to jedna vrsta bolesti.
To je njihov lični izbor,i ja u to ne ulazim,poštujem njihovu odluku.
Svjesna sam da je danas previše takvih ljudi,ali niko ih ne može odgovoriti od toga.
Možda bi svi trebali malo da razmisle i pomisle šta bi bilo da su na njihovom mjestu,možda te ljude boli što ih drugi odbijaju od sebe i što ih smatraju posve nenormalnima.I oni su ljudi i imaju duša,kao i mi "normalni" ljudi.

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 15:41:50, 20.Jun.2009. »
Slusala sam negde da je to u genima, i da je samo pitanje kad ce osoba to spoznati, kad ce ta njegova urodjena sklonost izbiti na povrsinu. Desava se i da se covek ozeni, i tek onda to shvati pa se razvede, sto u svakom slucaju nikako nije za pohvaliti, reklo bi se - bolje bi mu bilo da je ostao u braku, izrodio decu i ziveo normalno. Ali, to je njegov hrabar korak, jer on je nasao svoju srecu tako sto je dubinski spoznao sebe, shvatio sta zapravo zeli, nasao svoj mir. Zar nije najvaznije biti srecan i zadovoljan svojim JA i svojim zivotom?
A, ako bi se drustvo potrudilo oko njih, izmenilo bi im samo stavove o tome, koji se zapravo kose sa njihovim bicem.

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000