Kakve u macke?

 • Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

 • *****
 • 5 822
 • Zahvaljeno: 3 puta
 • 63
 • Pol: Žensko
 • mizantrop 1%
Kakve u macke?
« poslato: 20:41:59, 28.Jul.2010. »
OVAN - Uzima sve čega može da se domogne, a trikovi su njena specijalnost, pa uvek uspeva da bude u centru pažnje. Dosetljiva je i vrlo temperamentna. Najbolje se slaže sa Strelcem i Lavom.

BIK
- Nije ni licemerna, ni potkupljiva. Čak i kada dođe na svet kao obična seoska maca, zrači aristokratskom hladnokrvnošću. Svoju činijicu smatra ličnim vlasništvom, a hranu zahteva uvek u isto vreme. Dobro se slaže sa Devicom, Rakom i Jarcem.

BLIZANCI - Znatiželjna je i voli kontakte, ali je nepredvidiva. Prvo se veselo igra, a u sledećem trenutku frkće. Nema stvari koju neće isprobati i stalno dolazi do zanimljivih pronalazaka. San joj nije važan, jer je život suviše lep da bi ga ona protraćila u spavanju. Slaže se sa Vodolijom i Vagom.

RAK - Želi da je neguju i dive joj se, a njen glumački talenat zreo je za pozornicu. Voli ulogu paćenice, pa će se vući do svoje korpe, ne bi li u vama pobudila sažaljenje. Njen strah od nevremena je iskren, pa će se negde sakriti još mnogo pre, nego što počne da grmi. Slaže se sa Ribama, Škorpijom i Ovnom.

LAV - Ide kroz život uzdignute glave i gleda s prezirom sve oko sebe. Utrošiće sate i sate na negovanje svog krzna, a posle toga zadovoljno će se posmatrati u ogledalu. Njena sujeta je bezgranična. Slaže se sa Jarcem i Ovnom.

DEVICA - Užasno je sitničava, a logika i inteligencija kod nje su više naglašeni, nego prirodni instinkti. Kada je niko ne gleda, sa lakoćom će se dočepati sočnog zalogaja. Ako je grdite, praviće se da je potpuno gluva. Biljke, nažalost, voli, tako da bih najradije pojela. Slaže se sa Jarcem i Bikom.

VAGA - Ima visok životni standard, a svoje želje ostvaruje sa mnogo šarma. Ne zna šta znači biti loše volje. Voli da bude okružena udvaračima, jer u svojoj taštoj mačjoj duši obožava kad joj se dive. Dobro se slaže sa Lavom, Vodolijom i Blizancima.

ŠKORPIJA
- Može biti vrlo neotesana i tvrdoglava. Uživa da se penje po zavesama i odmara u bubnju veš mašine. Sve smatra svojim vlasništvom. Voli da gleda televiziju i da bude sama. Jede sve, čak i ono od čega joj može pozliti. Slaže se sa Rakom i Ribama.

STRELAC - Nepokolebljiv je optimista, a njena ljubav prema slobodi i avanturama je bezgranična. Stan u gradu za nju je - pakao. Svoje bes voli da iskaljuje na vazama sa cvećem ili zavesama. Konkretnu hranu guta u ogromnim količinama. Slaže se sa Ovnom, Lavom i Strelcem.

JARAC - Vesela je, a najljubaznija je kad se oseti priznatom i poštovanom. Svakoj stvari posvećuje se predano, ne popuštajući kada nešto odluči. Ne voli samoću, jer onda postaje melanholična. Slaže se sa Bikom, Devicom i Vagom.

VODOLIJA - Komplikovano je biće koje najčešće živi u konfliktu sa samom sobom. Moli za mleko, a zatim neodlučno sedi pored činijice. Njena potreba za ljubavlju nema granice. Njeno divljenje prema svemu što je ljudsko, skoro je dirljivo. Uvek bi želela da bude poput svoje gazdarice. Slaže se sa Vagom, Blizancima i Ovnom.

RIBE - Voli da živi prema sopstvenim zakonima. Ako želi da provede dan u prirodi, ničim nećete uspeti da je namamite u kuću. Preferira domaćinstvo u kojem svako može da živi na svoj način. Njena velika blagost sprečava je da bude agresivna. Slaže se sa Rakom, Škorpijom i Devicom.ž


Izvor: http://www.astrozenit.com/
« Najnovija izmena:: 22:31:49, 28.Jul.2010. Alicia »


Be Weird, at least you will have a unique Personality.
 


*

Van mreže sladjica

 • ***
 • 949
 • 1
 • Pol: Žensko
Odg: Kakve u macke?
« Odgovor #1 poslato: 19:23:10, 29.Jul.2010. »

b]JARAC - V[/b]esela je, a najljubaznija je kad se oseti priznatom i poštovanom. Svakoj stvari posvećuje se predano, ne popuštajući kada nešto odluči. Ne voli samoću, jer onda postaje melanholična. Slaže se sa Bikom, Devicom i Vagom.

Vaga nikako ni pod razno ....
 
 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
11 Odgovora
6932 Pregleda
Najnovije: 01:21:42, 09.Apr.2011.
plutonac
13 Odgovora
2539 Pregleda
Najnovije: 15:47:05, 17.Okt.2009.
maraja
2 Odgovora
1249 Pregleda
Najnovije: 23:18:52, 16.Maj.2012.
maraja