Prirodno ili malo i veštačkog da bi bile lepe...ili skroz veštačko...?!

• Odgovora: 21
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Ne boli glava djevojke nikad od sminke, vec posmatraca zaboli glava kad vidi cirkus na licu, najjace su mi djevojke sto rumenilo stave ko klovnovi.. ;D

Rumenka :P

Sta fali rumenilu? :) Ja volim da na svoj bijeli ten stavim malo rumenila, ali daleko sam od klovna. S tim da se osjecam nekad tako (ne mislim fizicki), vjerujem da nisam jedina? 8)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Ako je farbanje, šminkanje, depiliranje itd u granicama normale zašto da ne...
Normalno je da žena brine o sebi na taj način ali da to ne budu njene glavne vrline nego da to bude što se kaže "šlag na torti"  :D

Znači ako je umerena u tome to stvarno može da popravi kompletan utisak o njoj ali ako pretera sve "pada u vodu"...

Što se tiče hiruških zahvata, silikona,  i slično mislim da je to stvarno nepotrebno i da to rade osobe koje su pre svega psihički neispunjene...  (ovde izuzimam neke sitne operacije koje nisu samo estetski problem već zdravstveni - za to imam razumevanja)

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
Sve u garnicama normale i ukusa je ok, pa i sminka na licu, a i plasticna hirurgija,
sem zdravstvenog segmenta, podrzavam i one da isprave nedostatke koje im je priroda dala..ja prva sam za uljepsavanje, kad radimo na svom obrazovanju i intelektu, trebamo raditi i na fizickom izgledu, unutrasnja ljepota ne postoji, unutar covjeka su samo organi koji se ne vide i nisu bas lijepi...  (mah:mah)

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
Uglavnom prirodno i malo vjestackog. Naravno podrzavam sve one koji imaju razlog ili potrebu fiz.ili psih. (nedost.samopouzdanja)za korekcijom tijela ako je u granicama ukusnog.
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
Vecinom se slazem sa vama sto se tice brige zena o sebi-sminkanje, farbanje, lakiranje, depilacije, oblacenja, stikle, ali sve u granicama normale i da to ima ukusa, da ne bude prenapadno, vulgarno, kičasto...

Sto se tice estetskih zahvata nemam stvarno nista protiv, ali mislim da osoba treba da nauci da nosi dostojanstveno ono sto joj je priroda dala, najlakse je otici pod noz i "resiti" problem, izuzev situacija u kojima je to i zdravstveni problem ili eventualno neki zaista veci estetski problem...

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
Sve je stvar ukusa...ali ono što je meni jako ružno je što sve devojke jako podsećaju jedne na druge u smislu estecke hirurgije ....čak i poznate ličnosti liče...ista usta, iste jagodice to je već previše... (*o*)

*

Van mreže kravica

• *
  • 7
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
sto se tice estetske hirurgije,nisam protiv,jer nekome je zaista potrebna...zapravo protiv sam samo nekog preterivaja u svemu...
svi sigurno imaju mnogo toga sto bi promenili na sebi,ali mozda nikada nisu razmisljali o tome ,da su bas zbog toga necega razliciti,simpaticni...
naravno ne mislim da ne treba da se depiliramo  :povraca: po meni je to prirodno  :D

*

Van mreže Avantura

• **
  • 396
  • 3
  • SuperLady
Ne osecam se prijatno sa bilo kojom vrstom "dodatka". Znaci, vestacke nokte, vest. trepavice nadogradjenu kosu, silikone u usta, grudi i sl. nema sanse da stavim, jer to ne bih bila ja, ne bih se navikla. Sminkam se, lakiram nokte i farbam kosu povremeno. Depiliranje svrstavam u licnu higijenu.
Daleko sam do savrsenstva, volela bih da imam duze i gusce trepavice, punije usne, duze noge i verovatno  bih se setila jos neceg kad bih pocela da razmisljam... Volim sebe ovakvu kakva jesam, osim kada sam u PMS-u ;D .

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
Opusteno... Mislim da vecina ljudi muskaraca i zena saznavsi za Bokija13 nema problem sa sobom, sa svojim izgledom, samopouzdanje. I to je po meni jedina dobra strana njegovog izdanja :-\
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže Ana 90

• *
  • 8
  • 0
Da,one su posebna prica  :) .i kilo pudera  :D

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000