Prioritet pojedinih prediktivnih metoda u izradi horoskopa

• Odgovora: 15
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Prioritet pojedinih prediktivnih metoda u izradi horoskopa
« Odgovor #10 poslato: 13:40:39, 11.Mar.2009. »
I ja se slazem sa Marion i Dzoan...hahaha.Bez zezanja,prateci po drugarici kojoj je ASC Rak skontala sam da joj je vise puta Lunar "pogodio" godinu nego Solar.Toliko.

*

Van mreže MLADEN

• *
  • 26
  • 0
« Odgovor #11 poslato: 22:02:58, 27.Avg.2009. »
Tranziti, ukoliko ih kombinujemo sa primarnim odnosno  sekundarnim direkcijama, su dovoljni.Ovo je moje mishljenje, i nachin po kojem radim.U solar nemam ni malo poverenja, kao ni u ostale oblike, sa obzirom na tumachenja drugih ljudi mog solara.Ali, kako kaze A.Imshiragic, svakome lezi razlichita tehnika.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #12 poslato: 23:37:57, 27.Avg.2009. »

Tranziti, ukoliko ih kombinujemo sa primarnim odnosno  sekundarnim direkcijama, su dovoljni.Ovo je moje mishljenje, i nachin po kojem radim.U solar nemam ni malo poverenja, kao ni u ostale oblike, sa obzirom na tumachenja drugih ljudi mog solara.Ali, kako kaze A.Imshiragic, svakome lezi razlichita tehnika.

Solar sam po sebi nije jak ali ako ponovi aspekt iz natalne karte eto nekih informacija.
Isto to vazi i ako je u Solaru naglaseno ono sto je u tranzitima ili progresijama...
Solar je za sminkanje grube analize drugih prediktivnih metoda yeah

*

Van mreže MLADEN

• *
  • 26
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 23:51:33, 27.Avg.2009. »
Da, u tom sluchaju.Slazem se.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg:da se dodam na osnovu mog 20.god. iskustva
« Odgovor #14 poslato: 08:46:32, 28.Avg.2009. »

Solar sam po sebi nije jak ali ako ponovi aspekt iz natalne karte eto nekih informacija.
Isto to vazi i ako je u Solaru naglaseno ono sto je u tranzitima ili progresijama...
Solar je za sminkanje grube analize drugih prediktivnih metoda yeah

Postoje neke teorije da je Lunar kod zena vazniji nego Solar, samo moje licno misljenje je da zavisi od osobe do osobe.

Naprotiv, videce se ali ti "krupni dogadjaji" trebaju biti potvrdjeni natalnom pozicijom jer ce se tesko ispuniti ono sto ne obecava i Natalni horoskop.  ;)

Ono što sam primetila i što ste oboje rekli ~ ako nečeg nema u natalnom čartu ~ neće ga ni biti ni u solaru, ni u progresijama, ni u direkcijama, ni u lunaru, pa ni medj' tranzitima. Tj. pojaviće se potencijalni dogadjaji u ovim predikcijama, ali ako to natal ne podržava, ti aspekti se neće aktivirati  :-\
   Naravno, sami aspekti u natalnom čartu će dodatno odigrati važnu ulogu ako se neki aspekt pojavi medju ovim predikcijama ~ na primer : loš aspekt u natalu izmedju Venere i Marsa je aktiviran dobrim aspektom Venere i Marsa u solaru / lunaru = iz ovoga dobijamo da će se nešto desiti na polju ljubavi ~ krenuće loše, ali će se završiti dobro, važi i obrnut slučaj. Ali ako ne postoji aspekt izmedju Venere i Marsa u natalu, džabe i najbolji tranziti ove dve planete ili u solaru ili u lunaru... nema priče u natalu, nema ni bioskopa u godišnjem  (*o*)
   Takodje, svi oni koji u svom natalu imaju naglašen element vatre i vazduha, kao i muških planeta, pre će odreagovati na direkcije i solar [ovo više važi za jači pol ako i ne spadaju u ovu grupu] a oni koji imaju naglašene elemente vode i zemlje, kao i ženskih znakova, odreagovaće na progresije i lunar [ovo naravno više važi za lepši pol ako i ne spadaju u ovu grupu] a realno skoro svi reaguju na tranzite  8)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 13:56:37, 13.Nov.2009. »
Tranziti, ukoliko ih kombinujemo sa primarnim odnosno  sekundarnim direkcijama, su dovoljni.Ovo je moje mishljenje, i nachin po kojem radim.U solar nemam ni malo poverenja, kao ni u ostale oblike, sa obzirom na tumachenja drugih ljudi mog solara.Ali, kako kaze A.Imshiragic, svakome lezi razlichita tehnika.

Lepo receno!

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000