Kucna hemija

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Kucna hemija
« poslato: 23:53:39, 12.Jun.2010. »
Koliko su zapravo isitinite one dosadne reklame za prasak za ves, Mr Musculo, Calgon, Mr Proper, Cif ??? 
Koja sredstva za čišćenje koristite i koliko su efikasna???

...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
Odg: Kucna hemija
« Odgovor #1 poslato: 17:08:42, 14.Jun.2010. »
Meni su sve praškovi za veš isti nekeko, slabije skidaju fleke a reklame su sroz ne realne....
A ostalo od hemije koristim proizvode iz DM-a! Mnogo su dobri, veoma često na akcijama i pakovanja su veća od naših.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #2 poslato: 22:38:02, 14.Jun.2010. »
Kad već pomenu proizvode DM, imaju dobro ono sredstvo za čišćenje kupatila na bazi limunske kiseline.. Baš lepo izbeli.
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 17:04:45, 15.Jun.2010. »
Kad već pomenu proizvode DM, imaju dobro ono sredstvo za čišćenje kupatila na bazi limunske kiseline.. Baš lepo izbeli.
To i ja koristim i jako sam zadovoljna, mada i njihov tečni calgon za veš mašine je dobar i dupli jeftiniji . (e*e)  Kao i osveživači za wc šolje! A 2 godine već koristim omekšivač za veš njihov od ruže i jako je fin, mekan je veš pogotovo sad leti, miris je umeren.
Imam jako loše iskusvo sa Silanom, miris davi jak je i nije bar meni prijatan   :eusa_naughty: !!!
 To je moje iskustvo zato ga svima preporučujem . :navijac:
« Najnovija izmena:: 17:07:54, 15.Jun.2010. sladjica »

*

Van mreže snezana m

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 13:44:00, 21.Jul.2010. »
Preporucujem da probate pulirapid-sredstvo za ciscenje kamenca u kupatilu i kuhinji.Nema medisku reklamu ali je idealno.meni se dopada jer njime cistim plocice,sve u kupatilu,slavine mi budu kao nove,plasticni drzac za oprane sudove.serpe od inoksa...stvarno je najbolji.preporucujem da ga probate-ja sam jednostavno ne mogu da cistim bez njega-ma ne mogu da zivim-hahah

a da-zaboravila sam da vam kazem-mirise fantasticno-a iskreno receno nije ni skupo.
znaci cilit beng ima reklamu ali je nikakav.pulirapid je sa cenom i jeftiniji a hiljadu puta bolji.tako da mediska reklama ne znaci mnogo.dok ne probate nesto,ne mozete da znate kakvog je kvaliteta.a nase zene se prime na ono gratis-2+1-pa potrose duplo vise para za nesto sto ne vredi.
« Najnovija izmena:: 00:28:04, 22.Jul.2010. Nale 83 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000