Prosjaci

• Odgovora: 10
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Prosjaci
« poslato: 18:58:30, 10.Maj.2010. »
Ima ih svuda i nema osobe koja ne zna kako prosjaci izgledaju...

Da li opravdavate prosjačenje?
Da li im ostavljate novac? Vaše mišljenje?

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Odg: Prosjaci
« Odgovor #1 poslato: 20:24:29, 10.Maj.2010. »
Sve zavisi ko prosi  (*o*)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #2 poslato: 09:22:47, 11.Maj.2010. »
Znate šta ne opravdavam?? Kada prose zdravi i pravi ljudi, što su prevashodno Romi (govorim o Bg).. Naježim se, traži od nas koji ionako jedva sastavljamo kraj sa krajem, ali što bi radio kad "nit' orao nit' kopao"  može da dobije..   Sećam se da je to jedno vreme bila popularna tema u medijima, te se sami prosjaci pohvalise da mogu fino da zarade..
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #3 poslato: 11:08:38, 11.Maj.2010. »
Uglavnom dajem,slaba sam posebno na decu,mada znam da oni nemaju nista od toga ali sta cu...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #4 poslato: 22:50:29, 11.Maj.2010. »
Kada su prosjaci i prosjačenje u pitanju tu su mi misli i emocije podeljene.
Gotovo uvek dam novac kada prođem kraj nekog prosjaka. Baš kao i Miss, naročito sam slaba kada vidim da deca prose. Znam sve: i kako to ide i kuda ide taj novac ali ipak dajem i davaću. Meni tih par desetina dinara ne znači ništa, a njima ... ko zna? (*o*)
Mene više nervira ovaj "savremeni" oblik prosjačenja koji je (bar u mom gradu) poprilično uzeo maha! Zaređaju od kuće do kuće i traže pomoć za bolesno dete, povređenu ženu, mašu papirima ... a kada im tražiš žiro račun da uplatiš sredstva, pobegnu glavom bez obzira!
Ovo je mnogo gore od klasičnog prosjačenja jer se radi o prevari!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 12:47:14, 12.Maj.2010. »
Deca su od nekog videla ili naučila ...

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 17:29:56, 15.Sep.2010. »
JAGODINA
Pripadnici policije intenzivirali su akciju sklanjanja osoba koje se bave prosjačenjem sa ulica gradova Pomoravskog okruga - Jagodine, Cuprije, Despotovca, Paraćina, Svilajnca i Rekovca, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini

Akcija se sprovodi i na benzinskim stanicma na međunarodnom autoputu Beograd - Niš i biće nastavljena.
U akciji u centru Jagodini sklonjena je grupa od 14 osoba koje su došle iz Aleksinca, a od prolaznika su tražile novac, kao i od radnika u okolnim radnjama.
Protiv petoro njih podnete su prijave za učinjenji prekršaj, prema Zakonu o javnom redu i miru, i svi su vraćeni u mesto prebivališta, navodi se u saopštenju.
Osobe protiv kojih su podnete prijave su stariji maloletnici, a ostale su deca starosti od tri do šest godina.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/133332/Policija+sklanja+prosjake+sa+ulica.html

*

Van mreže vujadin9

• *
  • 91
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 21:22:24, 15.Sep.2010. »
Ovo je jako dobra i zivotno interesantna tema,pa me zato jako cudi sto do sada niko do sada nije prezentovao svoje misljenje.

Ja mislim da prosjaci na ulici nemaju nikakve veze sa prosjacenjem zato sto su gladni,vec zato sto im je to radno mjesto.Policija svagdje radi jako dobro svoj posao,ali nikad prosjake nece maci sa ulice,isto kao i sitne dilere droge,svek dok ne uhvati "u mrezu" velike ribe,koje zasigurno imaju veze sa vlastims(eto slucaja Saric).
vujadin9

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #8 poslato: 16:48:17, 16.Sep.2010. »
Najružnije je kad se skupe oko crkve ...pa ni venčanje ne može proći bez njih ...grozno je sve to... (*o*)

*

Van mreže beli crnac

• **
  • 103
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 17:53:17, 16.Sep.2010. »
prava stvar  (e*e)
jos samo kad bi sklonili i one cigancice sto stoje na semaforu  ;D

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000