Ana Ivanovic - vesti

• Odgovora: 48
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
  • Pol: Muško
Odg: Ana Ivanovic - vesti
« Odgovor #30 poslato: 00:24:58, 06.Avg.2014. »
Montreal: Ana ubedljiva

Ana Ivanović ubedljivo sa 2:0 savladala Timeu Baščinski iz Švajcarske na startu Rodžers kupa u Montrealu.

Ana Ivanović ubedljivo je započela učešće na Rodžers kupu u Montrealu. Ana je sa 2:0 (6:1, 6:2) savladala teniserku iz Švajcarske Timeu Baščinski.

Srpska teniserka je tako nastavila sa odličnim partijama ove sezone, koje su je vratile među 10 najboljih na svetu.

RTS

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #31 poslato: 17:42:38, 17.Avg.2014. »
Ana u finalu Sinsinatija

Srpska teniserka Ana Ivanović i Marija Šarapova odigrale su sjajan meč protekle noći u Sinsinatiju, a jedan poen se izdvaja od svih ostalih.

U pitanju je poen kojim je Ivanovićeva započela poslednji gem u meču, koji je možda i odlučio sam meč, koji je Ana rešila u svoju korist sa 6:2, 5:7, 7:5, posle dva sata i 46 minuta igre.

Posle duge razmene udaraca, srpska teniserka je jedva stigla da udari lopticu, ali je to učinila tako da Šarapova nije mogla da joj uzvrati.

Navijači pored terena su oduševljeno ispratili poen, a kako je on izgledao možete da se uverite i sami…

Ana će se za titulu u Sinsinatiju boriti sa Amerikankom Serenom Vilijams, a taj meč je na programu od 20 časova po našem vremenu.

B92, LiveTennis

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #32 poslato: 16:00:44, 18.Avg.2014. »
Serena prejaka za Anu

Ivanović - Vilijams 0:2 (4:6, 1:6), kraj. Ana Ivanović nije uspela da se domogne trofeja u Sinsinatiju. Serena Vilijam bila je neprelazna prepreka za našu teniserku. Ana će se nakon ovog turnira ponovo vratiti među deset najboljih teniserki, biće deveta na novoj WTA listi. Ana: Dobila sam od Serene lekciju iz servisa.

Ana Ivanović nije imala snage da se odupre favorizovanoj Amerikanki. Serena Vilijam demonstrirala je zašto je i dalje najbolja teniserka sveta. Naša teniserka bila je ravnopravan rival samo u prvom setu. Potom je usledio pad u igri, koji Vilijamsova vešto koristi i rutinski rešava meč u svoju koristi. Zanimljivo, ovo je bila 62 titula za Serenu, a tek je prvi put osvojila turnir u Sinsinatiju.

Ana Ivanović je odlično počela meč, u prvom gemu je napravila brejk, a potom je, iako se suočavala sa brejk loptama, povela i sa 3:1. Prva teniserka sveta je u petom setu uspela da spasi čak tri brejk lopte i da smanji na 3:2, da bi u naredna dva gema i preokrenula rezultat u svoju korist.

Naredna dva gema su kratko trajala, teniserke su bile sigurne na svoj servis. U desetom gemu je srpska teniserka servirala za opstanak u setu, ali je posle dve duple servis greške praktično poklonila i gem i set Amerikanki.

U drugom setu igrala je samo jedna teniserka. Ivanović je u drugom setu uzela samo jedan gem, tako da je najbolja igračica sveta bez mnogo problema prvi put u karijeri osvojila titulu u Sinsinatiju.

Ana: Dobila sam od Serene lekciju iz servisa

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je posla poraza u finalu WTA turnira u Sinsinatiju da je od Amerikanke Serene Vilijams dobila lekciju iz servisa.
Posle impresivnih nastupa u prethodnim mečevima i maratonske borbe u polufinalu protiv Marije Šarapove, Ivanovićeva nije imala rešenja da zaustavi svetskog broja jedan, pa je zasluženo izgubila.

"Dobila sam lekciju od Serene iz servisa. Međutim, bio je to odličan meč, iako sam izgubila. Ponovo sam među prvih 10 u svetu, ali to zaista nije važno. Uživala sam ovde na terenu", rekla je Ivanovićeva.

Ona je dodala da sa zanimanjem iščekuje nastup na predstojećem gren-slemu u Njujorku.

"Radujem se US Openu. To je poslednji gren-slem sezone i jedan je od najuzbudljivijih. Pokušavam dobro da radim, želim samo napred", kazala je srpska teniserka.

Mlađa od sestara Vilijams ovom pobedom osvojila je 62. WTA titulu u karijeri, ali prvu u Sinsinatiju.

"Neverovatno je da sam konačno pobedila ovde. Veoma sam uzbuđena. Nije bilo lako protiv Ane, ona udara zaista jako i može svakoga da pobedi", rekla je Vilijams.

Amerikanki je za trijumf u Sinsinatiju pripala novčana nagrada od 467.300 dolara plus 900 WTA bodova, a Srpkinji 227.000 dolara i 585 bodova.

RTS, LiveTennis

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #33 poslato: 21:58:25, 26.Avg.2014. »
Ana ekspresno do drugog kola

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo US Opena pobedom nad Amerikankom Alison Riske 6:3, 6:0, posle nešto vise od sat vremena igre

Ona će u narednom kolu igrati sa Karolinom Pliskovom iz Češke koja je savladala Ivon Mojsburger iz Australije sa 2:0 po setovima (6:2, 6:2).

Čarobni Forum/US OPEN

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #34 poslato: 13:47:37, 20.Sep.2014. »
Ana u finalu Tokija

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u finale turnira u Tokiju, pošto je u polufinalu pobedila Nemicu Anđeliku Kerber sa rezultatom 7:5, 6:3.

Ana Ivanović je pobedila Andjeliku Kerber i plasirala se u finale WTA turnira u Tokiju.

Za četvrtu titulu u ovoj sezoni, a 15. u karijeri, Ivanovićeva će sutra igrati protiv Dankinje Karoline Voznijacki, koja je u drugom polufinalu savladala Garbinje Mugurusu iz Španije.

*

Van mreže Strahinja

• 652
  • 26
« Odgovor #35 poslato: 22:02:04, 20.Sep.2014. »
Čuo sam da je u vezi sa Švajnštajgerom.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #36 poslato: 14:37:21, 21.Sep.2014. »
Čuo sam da je u vezi sa Švajnštajgerom.

Od tada igra bolje ili gore?  ;D
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Strahinja

• 652
  • 26
« Odgovor #37 poslato: 15:13:14, 21.Sep.2014. »
Bojan piše da je u finalu Tokija,znači da igra bolje  ;D

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #38 poslato: 15:14:26, 21.Sep.2014. »
Briljantnoj Ani titula u Tokiju

Srpska teniserka Ana Ivanović osvojila je četvrtu titulu ove sezone, pošto je u finalu WTA turnira u Tokiju pobedila Karolinu Voznijacki sa 6:2, 7:6 (7-2).

Ivanovićeva je ove sezone prethodno slavila u Oklendu, Montereju i Birmingemu, a na putu do nove titule savladala je Azarenku, Šafarovu, Kerber i sada Voznijacki, i to sve bez izgubljenog seta.

Ivanovićeva je spektakularno odigrala završnicu prvog seta u kojoj je osvojila čak 14 poena u nizu i u velikom stilu je došla do vođstva. Ana je propustila tri brejk šanse na startu drugog seta, a onda je i Voznijacki podigla nivo igre i gledali smo mnogo neizvesniju borbu.

Niz od četiri brejka prekinula je Ivanovićeva gemom na svoj servis za 4:4, a posle toga šansi više nije bilo. U taj brejku Ana je bila staloženija i zasluženo je došla do 15. titule u karijeri.

Ani će pripasti 470 bodova i 196.670 dolara dok je Voznijacki bogatija za 105 hiljada dolara i 305 bodova.

U trci za plasman na završni turnir u Singapuru Ivanovićeva sada ima 4120 bodova i na petoj je poziciji, a Dankinja će biti deveta sa 3796 bodova. Ipak, obe će se pomeriti za još po mesto naviše jer je Na Li rešila da se povuče iz tenisa.

Bravo Ana...Ima nešto Nemačko u njoj... ;D

*

Van mreže Strahinja

• 652
  • 26
« Odgovor #39 poslato: 15:20:43, 21.Sep.2014. »
Kažem ja,počela bolje da igra otkad je u vezi  ;D

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000