uvijek nešto lijepo može da se desi ?

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
uvijek nešto lijepo može da se desi ?
« poslato: 14:16:33, 20.Apr.2010. »
Ovo vjerojatno nije klasično pitanje ,no da probamo .

Imam osjećaj da mi u zadnje vrijeme ne ide nigdje,osjećam se tako izgubljeno.Trudim se oko nekih stvari i ne ide,ljubav -.-(saznam neke stvari o osobi koja mi se sviđa koje su me pogodile),pa stalna nervoza ,zabrinutost oko svega,
Onda ni zdrava nisan potpuno, :kuca o drvo:(nije ništa teško al,stalno neke viroze,glavobolje.)

Pa me zanima općenito što me lijepog čeka uskoro,treba mi malo optimizma
 :)

14.05h
20.4.2010-aplit

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: uvijek nešto lijepo može da se desi ?
« Odgovor #1 poslato: 15:02:55, 22.Apr.2010. »
► ti si Asc' u Lavu sa Suncem na O° Bika u IX polju
◄ Mesec je 14° Raka u XII polju

»•« da bi dobili odgovor, posmatramo aplikacije koje imaju Sunce i Mesec jer će nam one pokazati šta ti "ide" u susret :

~ Sunce bi trebalo da ima prvu apl. O° sa retro Merkurom, ali ga u tome prekida Merkurov aspekt sa Marsom, koji će ipak kasnije da spoji Sunce i Merkura, jer upravo druga aplikacija Sunca je sa Marsom.
~ Mesec pak ima apl.120° sa Jupiterom, 60° sa Venerom i 60° sa retro Saturnom pre nego što promeni znak.

◘ iz ovoga imamo sledeća potencijalna dešavanja :

§ vrlo verovatno neke vesti ili dokumenta koja su vezana za kuću preko rodjaka ili prijatelja iz inostranstva će kasniti, ali će ipak na kraju da "dodju" do tebe i tako ti pomoći da mnogo bolje sagledaš trenutnu situaciju u "novom svetlu".
§ takodje, možeš očekivati da će jedan član porodice imati manjih zdravstvenih ili novčanih problema, koji će se rešti za par nedelja.
§ takodje, u susret ti "ide" i mogućnost da izmeniš neke stvari i promeniš tok situacije izmedju tebe i potencijalne simpatije
§ mogućnost priliva novih informacija ili pak novih poznanstava koje ti mogu pomoći i oko poboljšanja zdravlja ~ tj. te osobe će svojim pozitivnim stavom prema tebi pomoći da se bolje osećaš i da "hladne glave" sagledaš svoje probleme i lako ih rešiš.

◘ u svakom slučaju naredni period ti je zaista pozitivan pa ga iskoristi 100%  ;) (mah:mah)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #2 poslato: 00:26:48, 23.Apr.2010. »
super onda :D nadam se pozitivnom razdoblju
bilo bi super ovo treće
e pogotovo što se čini da nema nade za nas ;)

hvala ti  (mah:mah)

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #3 poslato: 11:27:33, 29.Apr.2010. »
u vezi simpatije :D
da li on ima ikava osjećanja prema meni,znam da trenutačno nije najemotivniji i možda nespreman za vezu ,a da li ipak nešto osjeća?

18,43h-split
28.4.2010.

ja vaga i mjesec u škorpionu (a on je mars)
on:mars u lavu(orijentiran na sebe? ,i sunce u biku -možda ga fizički privlačim

:)Iden probat pogleedat tabelu
mars egzaltira sunce (sam sebe :D) u terminu je venere,s mjesecom nema povezivanja
sunce pod vladavinom venere i u terminu

::)
« Najnovija izmena:: 11:57:39, 29.Apr.2010. ♥ Lutka♥ »

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #4 poslato: 01:14:00, 30.Apr.2010. »
il ovako ''ipak mars (gledamo u tabeli znak ovna i tražimo planet koji vlada mojim znakom-venera)
a onda sunce egzaltira mjesec , i uterminu venere
a mars je u terminu venere ..huh spetljah se

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000