Da li cemo i dalje biti humani

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Da li cemo i dalje biti humani
« poslato: 10:08:26, 19.Apr.2010. »
Posle Rebrače, pod istragom još tri žene

Posle otkrivanja "slučaja Rebrača" policija istražuje poslovanje još tri humanitarne nevladine organizacije na čijem čelu su poznate žene, a za koje se sumnja da godinama vrše pronevere novca. Kako piše Press, istrage su pokrenute posle dojava donatora koji sumnjaju da su prevareni.
Jedna od njih je nekadašnja službenica Vlade Srbije, druga je poznato TV lice, a treća često na naslovnim stranama poznatih magazina. Međutim, pošto se radi o pretkrivičnom postupku, izvor lista ne želi da otkriva identitet tih osoba. Ako budu potvrđene sumnje, u javnost bi mogle da isplivaju mnogo gore malverzacije od onih Katarine Rebrače.
Manekenka koja je pre dve nedelje uhapšena pod sumnjom da je proneverila najmanje 37 miliona dinara iz svog Fonda za borbu protiv raka dojke i dalje tvrdi da ništa nezakonito nije uradila.

Izvor: 021

Posle svega, postavja se pitanje da li ćemo i dalje biti humani?

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Da li cemo i dalje biti humani
« Odgovor #1 poslato: 18:53:23, 30.Jun.2010. »
Nije trač niti rekla-kazala.
Poznajem nekoliko ljudi koji radi u ho"Duga" i znam da su godinama darivali obdaništa i prvake u osnovnim školama paketićima za novu godinu. Isto tako su siromašnim građanima delili pakete sa hranom i odećom i to je bila prava stvat.
Međutim iznenadila sam se kad sam ugledala prodavnicu u ulici C.Dušana na uglu prema Novom bulevaru kako su otvorili second shop i prodaju je kao da to jeste to a ne pomoć za siromašne.
Takođe sam na Najlonu susrela jednog od njihovog volontera kako prodaje tu robu i još mi dao reklamu za second shop i još mi priča kako je to sve extra !!!!
Šta je ovo sad?! Ja sam zbunjena i zgrožena?! (*o*)
Šta vi mislite o tome?!

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Da li cemo i dalje biti humani
« Odgovor #2 poslato: 09:55:28, 01.Jul.2010. »
Stvarno je sve stavljeno pod znak pitanja posle otkrivanja silnih afera u vezi humanitarnih organizacija.Ali mislim da covek mora biti human i naci nacin za to,ne mora ici preko neke organizacije ako je izgubio poverenje.Vazno je pomoci,to je jedan od najlepsih osecaja.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000