Sta se vama cudno dogodilo?

• Odgovora: 38
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
  • Pol: Žensko
Odg: Sta se vama cudno dogodilo?
« Odgovor #20 poslato: 19:44:19, 16.Avg.2012. »

Draga,slicno se meni desavalo.Trgnem se iz sna,budem potpuno skamenjena,ne mogu da disem,pricam nista,sem da pomjeram oci.I onda mi se pojavi nesto cudne formacije,u pocetku je bilo bjelicasto i prozirno,kasnije kao da crni plast lebdi,i pocne da me maltretira.Doslovno da me vuce iz postelje,da sa mene trga prekrivac.Onda ja zazmirim preplasena,sto to ,sta god da je,jos vise naljuti,pa mi podize glavu da ga pogledam,a kad ja to ne smijem,samo mi baci glavu u jastuk.Desavalo se to dosta puta,prije par godina i jos imam traume.Dobro je sto te makar ovo nije maltretiralo.Ja sam poslije toga znala sat vremena da se tresem od straha  i da sebi ne mogu da dodjem od toga sto se desilo :-\

Nadam se da mi se nece desiti.... Dobila bi infarkt istog trena....

pre neko vece, bila sam sama kod kuce i sva vrata su mi bila otvorena u stanu, a prozori zatvoreni. Ujutru ustajem,vrata od dnevne sobe skroz zatvorena  >:(  :(

Onda je drugarica spavala kod mene pre par dana. Ujutru ustajem, kaze mi da sam u snu pricala neke nebuloze ( inace stalno pricam u snu,ne znam zasto.....) i ona me je pitala da li sam dobro, i kao da sam ja ustala i iz sve snage joj opalila samarcinu... Ja se toga zaista ne secam, rekla je da se ne ljuti da se i njoj to desavalo  :o

Kako mislis da ti je pomerao glavu i vratio na jastuk?  :o
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #21 poslato: 19:56:37, 16.Avg.2012. »

Nadam se da mi se nece desiti.... Dobila bi infarkt istog trena....

pre neko vece, bila sam sama kod kuce i sva vrata su mi bila otvorena u stanu, a prozori zatvoreni. Ujutru ustajem,vrata od dnevne sobe skroz zatvorena  >:(  :(

Onda je drugarica spavala kod mene pre par dana. Ujutru ustajem, kaze mi da sam u snu pricala neke nebuloze ( inace stalno pricam u snu,ne znam zasto.....) i ona me je pitala da li sam dobro, i kao da sam ja ustala i iz sve snage joj opalila samarcinu... Ja se toga zaista ne secam, rekla je da se ne ljuti da se i njoj to desavalo  :o

Kako mislis da ti je pomerao glavu i vratio na jastuk?  :o

Ako si vjernik,krsti kucu.meni je samo to pomoglo.
Pa kada bih se tako trgla iz sna,ispred sebe bih vidjela crni plast kako lebdi u vazduhu(tako je izgledalo na kraju),i onda bi me plasilo,guralo iz kreveta,pritiskalo,a ja niti mogu da vristim niti mogu da se pomjerim,samo su mi suze isle od straha.I onda zatvorim oci,da ne gledam sta radi,jer se tako jos vise bojim.To ga valjda naljuti i bukvalno osjetim kako mi podize glavu i okrece ka sebi,i ja opet nisam htjela da progledam.Onda mi samo grubo baci glavu na jastuk.Uzasno!I sad se tresem dok pricam o tome.Ne daj Boze nikome.Gore od toga je to sto je u pocetku bilo kao velika okruglasta bijela loptica,kao bucmasto djete,da bi postajalo sve mrsavije i tamnije,i na kraju izgledalo samo kao neki tamni plast koji visi u zraku.Dok nisam krstila kucu,ni to ni niz drugih cudnih anegdota nisu prestale.

Pored toga,desavalo mi se mnogo cudnih stvari.Prije nekoliko mjeseci,kada smo na poslu(medicinski tehnicar sam) imali kucnu posjetu ,dosli smo kod zene koja samo sto nije umrla od kancera.Bila je mrsava,izrazenih ocnih jabucica od isrpljenosti i mrsavosti,skroz bijela,bez kose i dlaka po tijelu.Nije mogla da prica,samo je ispustala neke krike.I samo je u mene gledala,od trenutka kada me je vidjela nije skrenula pogled.Onda se osjednom uzmemirila i pruzila ruke ka meni,izbecila se i pocela da vice na glas.Ja sam samo stajala kao ukopana.I rodbina i  kolega koji je bio sa mnom i ljekar su me pitali da li je znam,ali ja zenu nikad nisam vidjela.Bojala sam se da joj pridjem,bilo je jako cudno.I ona je tako umrla gledajuci u mene,pored svog sina i muza.Ne znam zasto,ali znam da me i danas zacne ta slika kada je se sjetim.Sta li je htjela od mene ???
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #22 poslato: 20:05:03, 16.Avg.2012. »
Vernik sam, moja mama pogotovo. Cestonam dolazi svestenik za slavu i slicno da osvesta ceo stan.... Ostala sam bez teksta u vezi ovog sto si sad ispricala. Ko zna sta je htela ta zena i kao koga te je videla dok je umirala..... Ne znam da li se tebi nekad desilo da osetis nesto,nekog i krenes da trcis. Meni se to cesto desava.... Jednom sam u stanu osetila kao da je neko tu i da me posmatra,sad zvucim kao da sam luda.... I samo sam izletela napolje, a to kao da je krenulo da me vija

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #23 poslato: 20:31:28, 16.Avg.2012. »
Vernik sam, moja mama pogotovo. Cestonam dolazi svestenik za slavu i slicno da osvesta ceo stan.... Ostala sam bez teksta u vezi ovog sto si sad ispricala. Ko zna sta je htela ta zena i kao koga te je videla dok je umirala..... Ne znam da li se tebi nekad desilo da osetis nesto,nekog i krenes da trcis. Meni se to cesto desava.... Jednom sam u stanu osetila kao da je neko tu i da me posmatra,sad zvucim kao da sam luda.... I samo sam izletela napolje, a to kao da je krenulo da me vija

Ne znam,stvarno,ali se vidjelo da je bila uzasno uznemirena zbog mog prisustva,a i mene je uznemirila.Trudila sam se da se ne vidi,jer bi bilo neprofesionalno,ali mislim da se vidjelo  :-\ Stalno mi se desava da osjecam prisustvo,oduvijek.I onda pocnem da trcim,da bjezim.Ne volim do kasno ostajati na racunaru,ili biti budna poslije 2h noci,oko 3h uvijek cujem sumove,disanje,i plasi me sve to.Onda se uznemirim i zaspim sa upaljenim svjetlom u sobi. Jednom sam se tako trgla u gluvo doba noci i uzela telefon da vidim koliko je sati (sto mi je navika) i na telefonu je bio otvoren fajl sa mojom fotografijama i fotografijama moje dvije drugarice.Slike su se same listale dok sam ja frapirano gledala,njihove slike su bile normalne,a moja unakazena.Kao da je rastocena vodenim bojama.Imam ja dosta iskustva sa takvim stvarima,i vecina njih su takve da bih najradije da se nisu desile.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #24 poslato: 21:38:52, 16.Avg.2012. »
Tebe kao da je neko prokleo, jesi se druzila sa nekim ko je imao posla sa tim? Da li si bila u dosta slucajeva blizu ljudi koji su umrli dok si ti bila kraj njih? Posto ti je posao.....

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #25 poslato: 21:53:24, 16.Avg.2012. »
Tebe kao da je neko prokleo, jesi se druzila sa nekim ko je imao posla sa tim? Da li si bila u dosta slucajeva blizu ljudi koji su umrli dok si ti bila kraj njih? Posto ti je posao.....

Kako da nisam :) Narocito na urgentnoj,stalno neko umire,zovu nas.To mi je posao i toga se stvarno ne bojim,niti se bojim blizine smrti,vec sam na jednoj temi rekla kako volim nekad biti blizu groblja.Medjutim te neke pojave koje me znaju proganjati,ja ne znam koga to ne bi prestrasilo.Nisam se druzila sa nekim ko ima posla sa tim stvarima,ako na magiju mislis?Ali stava sam da toga uvijek ima,nikad se ne zna sta,ko i kako.A ko zna,mozda prosto u sebi imam nesto sto privlaci takve pojave,nisam siruna,stvarno.
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #26 poslato: 23:40:38, 16.Avg.2012. »
Mora postojati neka harmonija. U smislu ne diras ti njih,ne diraju oni tebe..... Zato se ne valja ni baviti magijom..... I narusavati im mir.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #27 poslato: 23:50:08, 16.Avg.2012. »
Nisam sigurna u to.Sto se magije tice,ja sa time nemam nista,jedino posredstvom nekog drugog.Nikad nista po tom pitanju nisam skrnavila,a opet nekako se puno toga po tom pitanju lomi na meni.Mozda je neko od predaka nesto zeznuo,ili ono sto su ama i tetka dozivale duhove u mladosti  ;D ne bih znala.
Natalna

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #28 poslato: 00:58:37, 12.Nov.2012. »
Moguce je da ti je netko nesto nabacio, kao u smislu crne magije ili nekakve cini ili nesto.
Ili si osoba sa sposobnoscu, da osetis i privlacis prisutnost duhova. :)

Ja sam ove godine nesto pocela kao meditirati. Na pocetku aprila sam dobila jako cudan predosjecaj, da ce se nesto strasno desiti, nisam znala ko i sta i zasto. Posle tjedan dana je moj bivsi pao sa bicikla i gotovo sve polomio.
Pocetak julija slab osjecaj me prati 3 tjedne, svaki treci dan. Tjedan dana je postao intenzivniji predosjecaj :o
Tjedan dana prije njegove smrti sam se salila sa prijateljem i rekla sam mu "ako te ne utopim u zlici vode ces se razbiti do smrti sa motorom". Posle tedan dana zovu mene na posao, da je u kriticnom stanju, avto ga je ubio dok se je vozio motorom. Odma, kad je doso sef, sam se spremila i otisla do ostalih prijatelja koji su cekali. Umro je onu minutu kad sam parkirala avto ispred zgrade. Kolegica, sto se bavi tim stvarima je rekla, da je samo jos mene cekao da dodjem. :-\
Strasno i zadnji tjedan mi se opet neki los osjecaj pojavlja. Da bi barem znala za koga i sta i kako... :o

Imam isto to, da procjenim ljude prvi put kad jih vidim.  :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #29 poslato: 10:04:47, 12.Nov.2012. »
Mislim da je ovo drugo kod mene u pitanju.Pored toga imam jaku psihu,pa ako vise od jednom pomislim na nesto dobro,a pogotovo na lose,to se desi.Pa mi niko ne moze bolje natovariti nevolju na glavu od mene same,ali istovremeno,kad nesto jako jako zelim,imam osjecaj da se sve ispred toga instiktivno sklanja na mom putu do cilja.Sto se tice predosjecaja,desavaju mi se,ali rjedje.Cesce imam iskustva sa snovima koji me upozoravaju na nesto,i uvijek se ostvare.Jedini problem u toe je sto mi snovi budu mnogo teski i zamrseni,pa osim toga sto ih je tesko desifrovati,budu toliko intenzivni da me iscrpe  :)

Ja u toku razgovora sa ljudima,najmanje paznju obracam na rijeci.Preko mimike,gestova,intonacije,polozaja tijela,nacina govora mogu da osjetim sta se krije iza toga.Dovoljno mi je vrlo malo da zakljucim da neko laze.Takodje vrlo lako procijenim sta osobu muci,i lakse dolazim do one tamnije strane licnosti osobe,kompleksa,poremecaja etc.Od tih preciznih procjena sam sam imala dosta koristi.Na ulici uvijek prepoznam psihopatu kad mi ide u susret,i to mi je dosta puta spasilo glavu.
« Najnovija izmena:: 10:08:43, 12.Nov.2012. Ouroboros »
Natalna

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000