Sta se vama cudno dogodilo?

• Odgovora: 38
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
Odg: Sta se vama cudno dogodilo?
« Odgovor #10 poslato: 17:49:38, 07.Avg.2009. »

Imam osećaj da nekad imam baš puno sreće,da se izvlačim iz situacija gde neko drugi ne bi,retke prilike kada mi je to jako bitno.
A čudno razumevanje i telepatiju imam sa sestrom bliznakinjom.

Hah, i ja isto tako! :)  A sto se tice razumevanja i telepatije sa svojom sestrom bliznakinjom, definitivno nemam! Jedva da imamo i razumevanje :D  A miss80, nisam znala da i ti imas sestru bliznakinju! Ali cim je tolika povezanost, verovatno da ste jednojajcane...?
~Sunshine~

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #11 poslato: 08:59:49, 18.Avg.2009. »
Verovala ili ne,ne licimo uopste,ni fizicki ni po karakteru ali smo vezane mnogo i razumemo se :)Ne znam koga volim vise od nje,jer prema njoj imam odnos kao da mi je dete :)

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #12 poslato: 22:37:55, 20.Avg.2009. »

Davne 1990 krenula sam sa učenjem tibetanske & kineske filozofije i medicine ~ tada sam upoznala svog Učitelja, tibetanskog lamu {našeg porekla ~ završio je naš medicinski fakuoltet, pa je završio medicinski fakultet u Pekingu i posle otišao u Lasu i tamo učio tibetansku medicinu} koji mi je bio oslonac u najtežim životnim situacijama, a 1997 mi i spasao život.

Dok sam bila u bolnici pred porodjaj, puno sam mislila na njega, jer mi je nedostajao sa svojim mudrim savetima, koje sam očajnički trebala jer me je uhvatila panika oko porodjaja jer je termin davno prošao, a trudova ni bilo kojih drugih naznaka za porordjaj nije bilo, iako su lekari govorili da je sve u redu sa bebom i da moramo još da čekamo iako nisu znali zašto se ništa ne dešava. Učitelj baš tada nije bio u Beogradu, već na lekarskom simpozijumu u Parizu, gde je vandredni profesor na njihovom medicinskom fakultetu.

Popodne, sedeći na balkonu, gledala sam u nebo i posmatrala oblake koji su bili neobičnih kontura. U jednom momentu se pojavio Učiteljov lik ~ bio je smiren i nasmejan ~ i meni je najednom bilo lakše i sav strah je nestao... te noći su krenuli trudovi...

wow! ne verujem...

*

Van mreže x-zoran

• **
  • 101
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 13:45:21, 07.Nov.2009. »
cudno mi se desava svaki dan...zezam, nekad imam osecaj da sam vec bio na nekom mestu gde sam prvi put, narocito kad sam u inostranstvu

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #14 poslato: 14:28:43, 07.Nov.2009. »
cudno mi se desava svaki dan...zezam, nekad imam osecaj da sam vec bio na nekom mestu gde sam prvi put, narocito kad sam u inostranstvu
I mene prati vrlo slican osjecaj!! Npr. iako sam negdje prvi put nista mi ne izgleda tako novo, nepoznato vec kao da sam vec bila tu....Mada, mozda je to samo sposobnost brzog prilagodjavanja pa nam se cini kao da nam nista nije strano, kao da tu zivite godinama....

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #15 poslato: 14:45:34, 17.Apr.2010. »
Ja se jako bojim svojih snova. Za vreme bombardovanja 1999 godine sam više puta sanjala šta će bombardovati tog dana ... pokušavam to da zaboravim...

*

Van mreže maja06

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #16 poslato: 01:59:11, 31.Maj.2010. »
Neki dan kisa je jako padala,nebo je bilo skroz tamno.Bilo je 7 sati navecer.Vozeci se sa mojom kcerkom na nebu nam se pokazao Krst,onako kao malo odignut os zemlje.Bio je bele boje,pravilan,kao nacrtan,a oko njega odnosno iza njega je udarala velika svjetlost.Dali netko moze ovo objasniti.Trajalo je nekih par sekundi i nestalo....Bilo je na sredini neba kao sunce u podne...

*

Van mreže Лав

• 1 825
  • 2
  • Pol: Muško
  • .-.
« Odgovor #17 poslato: 17:46:15, 07.Jun.2011. »
da sanjam buducnost

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #18 poslato: 19:23:01, 16.Avg.2012. »
Pre neko vece dok sam spavala, probudila sam se i vidim dize mi se posteljina sa mene sama. Ostala sam skamenjena,nisam znala sta da radim.

Isto tako dok sam spavala ranije jos, ja se probudim i krenem da ustanem i odem do wc-a ali ne mogu da se pomerim. Pokusavam,al mi telo ukoceno. I ja vidim posto mi sestra spava dole, ja pocnem da vicem njeno ime,ona me ne cuje. Sad da l je to bio san ili ne, ne znam. Izgledalo je jakoooooo realno.
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #19 poslato: 19:37:22, 16.Avg.2012. »
Pre neko vece dok sam spavala, probudila sam se i vidim dize mi se posteljina sa mene sama. Ostala sam skamenjena,nisam znala sta da radim.

Isto tako dok sam spavala ranije jos, ja se probudim i krenem da ustanem i odem do wc-a ali ne mogu da se pomerim. Pokusavam,al mi telo ukoceno. I ja vidim posto mi sestra spava dole, ja pocnem da vicem njeno ime,ona me ne cuje. Sad da l je to bio san ili ne, ne znam. Izgledalo je jakoooooo realno.

Draga,slicno se meni desavalo.Trgnem se iz sna,budem potpuno skamenjena,ne mogu da disem,pricam nista,sem da pomjeram oci.I onda mi se pojavi nesto cudne formacije,u pocetku je bilo bjelicasto i prozirno,kasnije kao da crni plast lebdi,i pocne da me maltretira.Doslovno da me vuce iz postelje,da sa mene trga prekrivac.Onda ja zazmirim preplasena,sto to ,sta god da je,jos vise naljuti,pa mi podize glavu da ga pogledam,a kad ja to ne smijem,samo mi baci glavu u jastuk.Desavalo se to dosta puta,prije par godina i jos imam traume.Dobro je sto te makar ovo nije maltretiralo.Ja sam poslije toga znala sat vremena da se tresem od straha  i da sebi ne mogu da dodjem od toga sto se desilo :-\
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000