Inkonjukcija

• Odgovora: 14
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
Inkonjukcija
« poslato: 00:52:26, 16.Apr.2010. »
Inkonjukcija ili kvinkus je aspekt formiran izmedju dve planete izmedju kojih postoji ugao od 150 stepeni (148 do 152 stepena).Orbis inkonjukcije je dva stepena.Planete u inkonjukciji ne razumeju jedna drugu.Planete su tada u razlicitim elementima i modalitetima.Kod analize treba uzeti u obzir dostojanstvo planeta u znacima.
Reci koje opisuju kvinkus su preusmeravanje energije,izazov,korekcija,zapoceto usaglasavanje koje ce doneti razdvajanje ovih energija ili njihovo uskladjivanje.
Kod inkonjukcije postoji utisak da ove dve energije ne mogu biti usaglasene i kod njih postoji sukob ali ne otvoreni kao kod opozicije i kvadrata.
Za usaglasavanje planeta u ovom aspektu potrebno je dosta energije.

Da li u vasoj natalnoj karti imate neku inkonjukciju? Da li su vam bitne u tumacenju i kako vi shvatate njihovo delovanje?

"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Inkonjukcija
« Odgovor #1 poslato: 22:16:45, 31.Dec.2010. »
ja imam samo saturn inkonjukcija Mc i neptun inkonjukcija Mc...nisam bas siguran u ovo tumacenje, ali recimo da sam jako ambiciozan i oduvek smatram da moram nesto veliko postici u zivotu,ali mi je tesko bilo (saturn) da odredim sta i 2 godine sam pauzirao nakon srednje skole...jer sam se plasio da umetnost (neptun) nije dovoljno jak poziv (iako sjajno slikam) i da moram neku tezinu u pozivu nositi..to je taj saturn ali sam onda bio depresivan zbog zapostavljanja slikanja...nasao sam resenje tako sto sam upisao medicinu i tako su obe planete zadovoljene...sve funkcionise idealno sad  :D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 15:25:47, 12.Avg.2011. »
Imam jednu inkonjukciju i ne pridajem inkonjukcijama neki poseban znacaj.
Uglavnom ih koristim kao dopunu u tumacenju.  :)

*

Van mreže katarinaema

• *
  • 9
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 14:40:28, 13.Avg.2011. »
Sunce saturn inkonjukcija
jednom sam cula opis zene koja ima ovu inkonjukciju a rak je na podznaku da ima utisak da joj je brak kao mala crna lakovana cipelica u kojoj se zaglavio kamencic .Svi im se dive a nju zulja kamencic.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 14:43:49, 13.Avg.2011. »
Da dodam  :)

Inkonjukcija zahteva promenu stava, reorganizaciju, transformaciju, promenu modela navika i potrebu za prilagođavanjem u uslovima koje nagoveštavaju planete i kuće o kojima je reč.   (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 15:06:00, 13.Avg.2011. »
Inkonjukcija se nekad tumaci kao odnos Ovna i Skorpije ili kao odnos Ovna i Device zbog ugla od 150 stepeni...

*

Van mreže katarinaema

• *
  • 9
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 19:57:32, 13.Avg.2011. »
Moras da radis ali ne mozes unapred da vidis kako ce da izgleda tvoj posao 
aspekt ne gledanja
 ne vidi se uvek opasnost  i stradanje

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 23:42:52, 04.Apr.2012. »
Moras da radis ali ne mozes unapred da vidis kako ce da izgleda tvoj posao 
aspekt ne gledanja
 ne vidi se uvek opasnost  i stradanje
Pa zavisi i koje su planete u toj inkonjukciji.  Nije isto venera,jupiter i mars pluton  (mah:mah)
Kepler

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #8 poslato: 20:03:42, 05.Apr.2012. »
Inkonjukcija se nekad tumaci kao odnos Ovna i Skorpije ili kao odnos Ovna i Device zbog ugla od 150 stepeni...

Aspekt od 150° se obično tumači kao "dobrovoljno podmoranje" tj te dve planete i ako to ne žele, moraju da saradjuju, tj natus obično mora da napravi par ustupaka da bi dobio ono što želi. Isto tako, taj 150° ukazuje da vrlo često te dve planete se "neće videti" tj svaka planeta koja se nadje na 6 znakova (ili 150°) od neke druge planete "ne vidi" tu planetu, pa teško da može da utiče na nju (da bi se uticaj te dve planete mogao iskoristiti na najbolji mogući način, ili pak "sanirao" loš uticaj, na primer izmedju dva malefika, nije za zgoreg pogledati njihov odnos preko Ptolomejeve tabele, jer preko te tabele možemo da vidimo koja će planeta da "vuče konce" i da traži od natusa da se prilagodjava, na koji način, kome itd)  8)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #9 poslato: 19:59:51, 06.Apr.2012. »
Inkonjukcija ukazuje na malu iritaciju sa kojom je moguce ziveti, lako joj se prilagoditi, ali na duze staze tesko je odrzati u stabilnom odnosu.
Kepler

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000