Inkonjukcija

• Odgovora: 14
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Strijelac

• *
  • 2
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Inkonjukcija
« Odgovor #10 poslato: 13:10:05, 13.Jun.2013. »
Sunce saturn inkonjukcija
jednom sam cula opis zene koja ima ovu inkonjukciju a rak je na podznaku da ima utisak da joj je brak kao mala crna lakovana cipelica u kojoj se zaglavio kamencic .Svi im se dive a nju zulja kamencic.

Ta sam.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #11 poslato: 15:29:02, 13.Jun.2013. »
So150Ju, , Ju vl asc u Ovnu u V- oj a So vl IX- e u X- oj u djevici.. ne znam koliko je jak..

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 14
« Odgovor #12 poslato: 01:24:16, 14.Jun.2013. »
ne znam kako da tumacim ove inkonjukcije,i ja ih imam na sunce vladara asc... sunce inkonjukcija pluton i sunce inkonjukcija neptun...

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #13 poslato: 02:08:11, 14.Jun.2013. »
SO 150 MO

Morate u nekoliko prilagoditi nacin na koji dozivljavate svoje emotivne potrebe i upravljate svesnom voljom. Mozete ugroziti svoje zdravlje ako popustite prekomernim zahtevima u pogledu vaseg vremena i energije. Desavace vam se da budete odbaceni, sve dok ne prestanete da kroz ruzicaste naocare gledate one koje volite.

SO 150 MA

Postoji konflikt izmedju vase volje i vasih zelja., sto dovodi do izvesne zategnutosti u svemu cega se latite. Kako niste sigurni u vlastite sposobnosti, to cesto preterano kompenzirate nadmenim i arogantnim ponasanjem. Morate da kontrolisete svoju ljutnju i prezir; cim budete ispoljili spremnost da se drugi pouzdaju u vas, oni ce vas videti u drugom svetlu.

SO 150 JU

Kako vam nedostaje osecanje nezavisnosti, skloni ste da preterujete tako sto ili preuzimate previse odgovornosti i poslova, ili se odajete preteranom broju zadovoljstava i hobija. Posto vam je obrazovanje veoma vazno, trebalo bi da ga podsticete. Ako budete vezbali umerenost u svemu sto cinite, moci cete da izbegnete zdravstvene i licne probleme koji bi se mogli manifestovati u vidu tumora, gojaznosti i pompeznosti.

SO 150 SA

Mogli biste ugroziti sopstveno zdravlje time sto cete se preterano posvetiti svom poslu, tako sto cete obavljati i svoje zadatke i istovremeno dozvoljavati drugima da vas iskoriscavaju. Imate teskoca u odnosima sa autoritetima i vas pad moze biti prouzrokovan prenaglasenim osecanjem sopstvene vrednosti. Naucite da se opustate i budete prijemcivi za druge.

SO 150 UR

Posto osecate potrebu da se pred drugima dokazete kroz partnerstvo, prijateljstvo i karijeru, cini se da ste uvek u ofanzivi. Zbog te potrebe, skloni ste da projicirate >>ja - znam - sve<< stav, sto drugima stvara teskoce. Moracete da naglasavate svoje potencijale, kreativnost i originalnost, umesto da naglasavate svoju potrebu da budete iznad svih drugih.

SO 150 NE

Skloni ste samozrtvovanju i cini se da privlacite sve one kojima ste zbog nekog svojstva potrebni; kasnije zbog toga zalite jer smatrate da su vas iskoriscavali. Mozete se suociti sa problemima slabljenja opsteg zdravstvenog stanja i smesta morate zatraziti odgovarajucu medicinsku pomoc. Morate nauciti da kazete ne, jer time sto uvek pomazete drugima drasticno umanjujete sopstvenu energiju.

SO 150 PL

Posao koji obavljate moze sadrzati i velike opasnosti - pitanje zivota i smrti. Sami sebe nemilosrdno gonite i morate nauciti da se brinete za sebe, ili ce vase zdravlje stradati. Taj snazni unutrasnji poriv za neprestanom akcijom moze se temeljiti i na unutrasnjem osecanju odbojnosti prema sebi samom, sto morate da prevazidjete, mozda i uz strucnu pomoc.

meni je tačno ali iz razloga što So vlada prirodnom kućom strijelca i ide u X- u, a Ju u prirodnoj kući Lava.

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #14 poslato: 18:47:22, 24.Jun.2013. »
Molimo vas postavljate izvor odakle preuzimate materijal u skladu sa pravilnikom foruma.

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000