Ekonomsko zanimanje u natalnoj

• Odgovora: 29
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Ekonomsko zanimanje u natalnoj
« Odgovor #20 poslato: 12:03:39, 13.Apr.2010. »
Došao sam do novih podataka u engleskoj literaturi. Ima podataka da se berza smatra i V kućom ali ona ništa ne znači ako nam VIII i II kuća nisu dobro postavljene. Rad sa HOV je predstavljen Saturnom u II kući i Jarcem u II ili VIII kući...     E sad Saturn je verovatno uzet je je reč o imovini (HOV) ali koja nije gotov novac...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #21 poslato: 14:26:29, 13.Apr.2010. »
Dakle berza ipak jeste predtavljena i V poljem?  slonce volim kad sam u pravu  ;)
Naravno da to nista ne znaci! Svima nam je poznato da jedan pokazatelj ne znaci apsolutno nista - potrebna su bar 3 (osnovno pravilo).

Ova poveznica SA i HOV ...  (rzm) OK, jeste to imovina ali je tu i rizik, to je imovina u "papirnom obliku"  (*o*)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #22 poslato: 15:59:37, 13.Apr.2010. »
Novac su Jupiter i Venera, stari novac je Saturn (nešto što je čuvano i stečeno)

Za bilo koju imovinu potreban ti je papir da bi se dokazalo pravo vlasništva. Čak ni papirni novac nije Merkur. Merkur je običan papir.
Iz prva sam mislio da je to Pluton jer ima veze sa novcem koji može biti velike vrednosti ili apsolutno nikakve zbog špekulacija.
Na dva sajta na engleskom našao sam to za Saturna što je najverovatnije tačno.
Ako nadjete neki novi i verodostojniji podatak napišite.

Google is our friend.  :smesko:

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #23 poslato: 14:30:27, 21.Maj.2010. »
Saturn bi mogao biti HodV jer je to vrijednosni papir u kome je sadrzano neko pravo za njenog korisnika, a nije li Sa uvijek u korelaciji sa nekim pravom!!?

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #24 poslato: 15:17:20, 21.Maj.2010. »
Ovdje ja ne bih generalizovala...

Treba pratiti 2.6.10 kucu i preko njih se moze zakljuciti cime bi se natus mogao baviti, odnosno njegove predispozicije za odredjenu profesiju.

Dalje, dobro postavljen ali i u dobrim aspektima SA, ME i UR mogu dati dobre ekonomiste, takodje naglasenost 10.kuce, zato sto je inteligencija, dobra koncentracija, metodologija, red, disciplina, talenat za matematiku i prirodne nauke ovde predispozicija da bi se neko mogao baviti ekonomskim profesijama. Ovdje je potrebno sve sto se uci, da se uci kroz logiku. Sticajem srecnih okolnosti osoba bi mogla doci na slicno radno mjesto, recimo ako se odluci otvoriti firmu koja se bavi slicnim djelatnostima. Baviti se ovom profesijom u danasnjim uslovima moze svako, ali dali je talentovan ili nije to mozemo uociti analizom natalne.
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #25 poslato: 11:06:19, 24.Maj.2010. »
Saturn bi mogao biti HodV jer je to vrijednosni papir u kome je sadrzano neko pravo za njenog korisnika, a nije li Sa uvijek u korelaciji sa nekim pravom!!?
Jupiter je pravo a Saturn je konačna odluka.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #26 poslato: 14:27:56, 26.Maj.2010. »
Po Imsiragicu, Jupiter i Saturn su prava i obaveze...a HodV je papir u kome je inkorporisano neko pravo za njenog titulara koje istovremeno radja obavezu za njenog emitenta...S tim u vezi Sa se moze povezati sa HodV.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #27 poslato: 19:22:28, 15.Jun.2010. »
Meni je 6. kuca poprilicno puna. Jos je i mjesec u njoj, znaci dolazit ce do promenljivosti radnog mjesta, neke promjene... Saturn on je zaduzen da cu se fino muciti, a Neptun da mi jos zakomplikuje posao... a Uran je zaduzen za nesto novo, moderno... kako god, zvuci zanimljivo.  :00:
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #28 poslato: 22:02:25, 04.Jul.2010. »
Prema ovome ja dobro fulila profesiju ;) nista od moje ekonomije,odoh ja u IT vode ;)

*

Van mreže andjela pizelli

• *
  • 54
  • 0
« Odgovor #29 poslato: 02:41:44, 31.Dec.2011. »
Interesuje me kojim planetama je, u natalnoj karti, predstavljeno ekonomsko zanimanje?
Ono sto znam, je da bi jedan od pokazatelja mogla biti VE u Biku u IX polju (fakultet). Sta jos?  (*o*)

Ma da neces vjerovat,meni IX polje u Vagi,a vladar u Biku ekonomista sam.

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000