Umetnicko klizanje

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Umetnicko klizanje
« poslato: 00:20:23, 26.Mar.2010. »
Volite li ovaj sport(i umetnost) i da li pratite takmicenja na tv?
Da li se bavite njime ili biste voleli da se bavite?Ili vam je ostala samo neostvarena zelja?  ;D

Umetničko klizanje

Umetničko klizanje je zimski sport u kojima invidualci, parovi, ili grupe ljudi izvode skokove, piruete, i ostale poteze na ledu, često praćeni muzikom. Klizači se takmiče u više nivoa, od početnika do profesionalca, na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima. Međunarodna klizačka organizacija (ISU) određena je za takmičenja i suđenja na njima. Umetničko klizanje spada u jedno od odabranih sportova na Zimskim olimpijskim igrama.

izvor-vikpedija

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
Odg: Umetnicko klizanje
« Odgovor #1 poslato: 01:03:11, 11.Jun.2010. »
 inlove Obozavam. I zensku i musku konkurenciju i parove. Pratim poslednjih godina olimp. igre i prvenstva. Tačnije od one godine kad me ocarao nastup Evgenia Plushenka pogotovo nastupom u revijalnom dijelu  :zaljubljena:

Malo je kasno da bi se bavila a nisam nikada stala na klizaljke... Ovdje kod nas zadnjih nekoliko god imamo klizaliste zimi ali je led nekako neravan i dodju obično djeca...Probacu jednom...To mi je izazov. :)

Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
Odg: Umetnicko klizanje
« Odgovor #2 poslato: 12:59:42, 11.Jun.2010. »
Ne da volim - obozavam !
Evgeni Plushenko je najbolji, definitivno se slazem sa narcisom (gle cuda ;) ) ... Od 2002 redovno pratim ovaj sport i mojoj sreci nije bilo kraja kada se Plusenko vratio na led!
Evgeni i Edvin Marton, moj omiljeni klizac i omiljeni violinista - cisto savrsenstvo!  :zaljubljena:

Tango me svaki put, iznova i iznova, ostavi bez daha :)

Mada, moram priznati, ni Alexei Yagudin nije los ali je Plusenko ipak no.1 za mene!

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000