Ako ste već svakodnevno na internetu, zašto to ne biste unovčili?
O ovome se radi:
PTC sajtovi (Paid To Click Sites), što u prevodu znači >Zarađivanje kliktanjem<, su sajtovi na kojima se praktično kliktanjem zarađuje novac. Naime, na ovom sajtu svakodnevno treba da kliknete na određen broj reklama koje dobijete, i svaka od njih treba da stoji na vašem monitoru 30 sekundi. To je cela filozofija.
Obično se za jednu reklamu dobije po 1 cent, a broj reklama koje svakodnevno dobijete zavisi od sajta na kojem ste se registrovali.
Zaradićete više ukoliko imate i svoje referale (osobe koje klikću za sebe, ali i vi dobijate deo njihove zarade). Do njih dolazite tako što se neko registruje posle vas i pri registraciji upiše da ste ih vi ,,uvukli’’ u posao. Takođe, oni se mogu i iznajmiti.
Postoji gomila PTC sajtova, od kojih ima i onih lažnih. Ovaj koji vam ja preporučujem sam lično proverio i uverio se da nije prevarantski i da redovno isplaćuje novac.
Ja trenutno zarađujem oko 7 dolara dnevno, što znači oko 50 dolara nedeljno, odnosno oko 200 dolara mesečno. S tim što ste duže vremena član sajta, povećava vam se i zarada.
Najbitnija stvar je da budete strpljivi jer nećete preko noći zaraditi neke pozamašne sume. Ali ako budete bili strpljivi i svakodnevno otvarali reklame (što vam oduzme maksimalno 10 minuta dnevno), možete doći do lepog profita.
Ovo vam je link preko kojeg se možete registrovati. Ukoliko se registrujete preko njega postaćete moj referal. Time vi ništa ne gubite. To će nam samo omogućiti međusobnu komunikaciju i mogućnost da me pitate šta god vam nije jasno.
Srećno!
Pošto ne mogu da okačim ovde link zbog spam-a, javite mi se na businesshalf@yahoo.com, pa ću vam poslati link..