Goran Karan za 8. mart u Beogradu

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Goran Karan za 8. mart u Beogradu
« poslato: 21:57:26, 24.Feb.2010. »
Popularni splitski pevač Goran Karan nastupa u Sava centru 8. marta. Publiku na ovom svečanom koncertu očekuju brojna iznenađenja, zanimljivi gosti poput čuvene trogirske klape ''Tragos'' i gitariste Kaitner Z Doka, koji je sa Goranom ranije nastupao u grupi ''Big Blue''.

Pod sloganom ''Damama s ljubavlju'', Goran Karan će ljubitelje dalmatinskog zvuka oduševiti svojim hitovima ''Lipa si, lipa'', ''Vagabundo'', ''Ostani''...

Dan ranije Karan će održati koncert u u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Karan je zajedno sa Nenadom Ninčevićem napisao mjuzikl ''Naša bila storija'' čija premijera se očekuje ovog leta.

Sava centar, 8. mart, 20.30

Karan karijeru počinje 80-tih u grupama “Epicentar”, “Zippo”, “Big Blue” (ranije Crna Udovica). Godine 1995. kao vokalni solista grupe “Big Blue” dobija nagradu za rok-hit godine “Priznaj mi. Krajem 1999. objavljuje svoj prvi solo album “Kao da te ne volim”, a ploča je bila najprodavanija te godine u Hrvatskoj i postala je platinasta. Na “Dori 2000” s pesmom “Kad zaspu anđeli” Goran Karan osvaja prvo mesto i na “Evrosongu” osvaja deveto mesto, a iste godine izdaje singl “Ja sam vagabundo” koji obeležava njegovu karijeru.

Izvor:Blic

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000