Popularni splitski pevač Goran Karan nastupa u Sava centru 8. marta. Publiku na ovom svečanom koncertu očekuju brojna iznenađenja, zanimljivi gosti poput čuvene trogirske klape ''Tragos'' i gitariste Kaitner Z Doka, koji je sa Goranom ranije nastupao u grupi ''Big Blue''.
Pod sloganom ''Damama s ljubavlju'', Goran Karan će ljubitelje dalmatinskog zvuka oduševiti svojim hitovima ''Lipa si, lipa'', ''Vagabundo'', ''Ostani''...
Dan ranije Karan će održati koncert u u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.
Karan je zajedno sa Nenadom Ninčevićem napisao mjuzikl ''Naša bila storija'' čija premijera se očekuje ovog leta.
Sava centar, 8. mart, 20.30
Karan karijeru počinje 80-tih u grupama “Epicentar”, “Zippo”, “Big Blue” (ranije Crna Udovica). Godine 1995. kao vokalni solista grupe “Big Blue” dobija nagradu za rok-hit godine “Priznaj mi. Krajem 1999. objavljuje svoj prvi solo album “Kao da te ne volim”, a ploča je bila najprodavanija te godine u Hrvatskoj i postala je platinasta. Na “Dori 2000” s pesmom “Kad zaspu anđeli” Goran Karan osvaja prvo mesto i na “Evrosongu” osvaja deveto mesto, a iste godine izdaje singl “Ja sam vagabundo” koji obeležava njegovu karijeru.
Izvor:Blic