Milica Majstorović u bolnici zbog lekova

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Milica Majstorović u bolnici zbog lekova
« poslato: 12:26:53, 20.Feb.2010. »

Beogradski dnevni listovi preneli vest da je nekadašnja učesnica Operacije trijumf završila u bolnici nakon što je navodno pokušala da se otruje tabletama za smirenje.
Finalistkinja rijaliti šou programa Operacija trijumf Milica Majstorović primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac nakon što je navodno popila preveliku dozu lekova za smirenje.
Beogradski dnevni listovi preneli su vest da je nekadašnja učesnica rijalitija Operacija trijumf u noći između četvrtka i petka popila preveliku dozu lekova za spavanje, nakon čega je primljena u Urgentni centar gde joj je urađena "standardna, blaga detoksikacija".
Iako je sama pevačica demantovala vest, list "Alo" od neimenovanog izvora iz kragujevačkog Urgentnog centra saznaje čak i ime doktorke koja ju je primila.
"Milica Majstorović je u Urgentni centar primljena i urađena joj je standardna detoksikacija. Primila ju je toksikolog Vesna Marjanović, koja je reagovala na vreme i sprečila teže posledice, oseća se dobro i biće puštena već u toku dana", rekao je za list izvor iz kliničkog centra u Kragujevcu.
"Ja sam dobro, ali nisam bila u Urgentnom. Nemojte više da mi postavljate ovakva pitanja i da me zovete zbog ovoga. Odakle vam ta informacija? Stvarno nema smisla", kratko je odgovorila pevačica novinarima koji su pokušali da potvrde informaciju.
(MONDO)

...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže anastasija

• **
  • 206
  • 0
Odg: Milica Majstorović u bolnici zbog lekova
« Odgovor #1 poslato: 23:15:45, 20.Feb.2010. »
Ma devojcica se primila.Cula negde da to tako treba kada si poznat.Istripovala se da je Merlin Monro. :)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 13:36:59, 21.Feb.2010. »
Malo neuobičajno za našu estradu,ali šta god da je u pitanju,ne valja :o

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #3 poslato: 15:21:25, 21.Feb.2010. »
Deluje kao ok devojka, čudno mi za nju da joj se to desilo  (*o*)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #4 poslato: 14:15:22, 23.Feb.2010. »
Drama Milice Majstorović

Bivši studenti OT iznenađeni su vešću da je Milica pokušala da se otruje tabletama. Pevačica se nikome ne javlja na telefon i obrisala je profil na „Fejsbuku", na kome je najavila tragediju
Pop pevačica Milica Majstorović oseća se dobro i pod stalnim je nadzorom svojih roditelja nakon što je prošle nedelje popila preveliku dozu lekova za spavanje. Pevačica se povukla u medijsku „ilegalu" - ne javlja se na telefon i obrisala je svoj profil na društvenoj mreži „Fejsbuk", na kojoj je i najavila tragediju.
Naime, Milica je na „Fejsbuku" napisala:
Nikad nećeš shvatiti koliko sam te volela... možda... onda kad me ne bude bilo i kad ne budeš mogao nigde da me nađeš, osim u stvarima koje podsećaju na mene... i možda... biće ti teško... ali nikada kao meni zbog odluke da odem.
U jednoj od sledećih poruka napisala je:
Obaveza više nema. Sad može da se počiva.
Nakon toga, u noći između četvrtka i petka, primljena je u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac nakon što se, navodno, predozirala lekovima za spavanje.
Njene kolege iz rijaliti-akademije „Operacija Trijumf", u šoku su zbog ovog nemilog događaja. Svi redom tvrde da su pokušali da se čuju sa Milicom, ali ona nije odgovarala na njihove pozive.

izvor i ceo text-pres

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #5 poslato: 18:12:59, 25.Feb.2010. »
Negde sam procitala da je vec jednom pokusala sebi da presece vene.. E sad koliko je to tacno.. Ili bolje reci, koliko je sve ovo tacno  (*o*)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000