Od danas Telenor fiksni operater

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Od danas Telenor fiksni operater
« poslato: 20:57:44, 19.Feb.2010. »
Beograd -- Republička agencija za telekomunikacije danas će uručiti Telenoru licencu za fiksnu telefoniju u Srbiji.

Telenor je bio jedini učesnik na tenderu za drugu licencu fiksne telefonije na srpskom tržištu, kojom se ukida monopol državne kompanije Telekom Srbije u toj oblasti. Za licencu Telenor je platio milion i 50.000 evra i ima rok od godinu dana da počne da pruža usluge fiksne telefonije i ADSL pristupa interenetu.

Ta kompanija u Srbiji ima oko 2,8 miliona korisnika mobilne telefonije, a deo je norveške telekomunikacione grupe Telenor, koja posluje u 14 zemalja.

Izvor: Beta

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
Odg: Od danas Telenor fiksni operater
« Odgovor #1 poslato: 12:33:39, 20.Feb.2010. »
Kad su se prijavili na tender, jedna od izjava je bila da mozda njihove cene nece biti povoljnije od Telekoma, ali ce za istu cenu ponuditi vise usluga.. 
Hocete li menjati operatera ako bude povoljnije?
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže anastasija

• **
  • 206
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 23:53:44, 20.Feb.2010. »
Ja vala necu.Vec duze vrame sam korisnik njihove mobilne mreze i razmisljam da ih promenim.Iskvarili su se u poslednjih godinu dana.Meza mi je jako losa.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #3 poslato: 10:09:17, 21.Feb.2010. »
Ako budu bolji od Telekoma (a sa njima bas i nisam zadovoljna) vrlo verovatno cu menjati operatera. No, sacekajmo ponudu  (*o*)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 13:58:58, 21.Feb.2010. »
Juče sam sa drugom,skorašnjim Telenorovim službenikom,pričala baš na ovu temu i čula jako zanimljivu toriju o tome zašto je Telenor hteo fiksnu mrežu.Samo zbog toga da bi bio konkurentan Telekomu za pakete  poziv sa fiksnog na mobilni i obrnuto za 0 din-ništa više.Ovo ostalo je manje bitno.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000