Rajfovi

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Rajfovi
« poslato: 00:49:53, 17.Feb.2010. »
Da li volite da ih nosite?Koji su vam omiljeni?

Rajf-modni detalj koji morate imati u 2010.

Začinite svoj svakodnevni stil rajfom, ženstvenim modnim detaljem za vašu kosu. Obogatiće i dati upečatljivu notu i dnevnim i večernjim toaletama. Mnoštvo modela sa perlama, svetlucavim kamenjem, animal printovima, mašnama, cvećem i sl. daju vam mogućnost da ih nosite uz svaku odevnu kombinaciju. Dužina kose nije bitna, takodje dobro pristaje svakom stilu šišanja. Mala pravila prilikom postavljanja su sledeća:
1.šiške uredno složite jer će one biti u prvom planu- podignite ih gore ili počešljajte na stranu ili počešljate u razdeljak, pričvrstite metalnom ukosnicom a zatim malo isprskajte lakom za kosu
2.podignite kosu na temenu glave-kao što vidite na slikama kosa mora biti podignuta iznad rajfa na temenom delu vlasišta, to uradite tapiranjem, isprskajte lakom počešljajte površinski deo glatko, zatim opet isprskajte lakom za kosu
3.postavljanje rajfa-raširite ivice rukama i spustite pokretom odozgo na dole, kao kad stavljate kapu na glavu
4.prilikom kupovine vodite računa o veličini, one koji vas stežu lako  možete raširiti ,ali one koji spadaju sa glave teško ćete smanjiti

Zanimljive i nosive modele možete napraviti same uz pomoć tkanine, lepka, pribora za šivenje i starog rajfa koji više nije upotrebljiv. Ovo malo renoviranje započnite tako što ćete zalepiti  komad vate ili sunđera na gornju stranu rajfa, zatim satensku traku zalepite za jednu od ivica i kružnim pokretima čvrsto obmotajte, zalepite kada budete na kraju i drugu ivicu. Satensku traku savite pa ušite iglom u mašnu, dodajte par perlica na sredini mašne a zatim je pričvrstite za rajf lepkom ili šivenjem.
Za neku drugu varijantu može poslužiti materijal sa odeće koju više ne nosite,kao što je: pliš, čipka, teksas, somot, svila, a od detalja: stari broš, biseri, naušnice sa klipom, drvene perlice i drugo.

rajfovi

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
Odg: Rajfovi
« Odgovor #1 poslato: 20:55:28, 17.Feb.2010. »
Volim sve detalje vezane za kosu :) pa samim tim i rajfove. Omiljeni su mi tanki, sa nekim strasom ili cirkoncicem. Pomocu njih, uz adekvatnu garderobu, vrlo lako upotpunim elegantan izgled kada mi je to potrebno. Ali od kada imam siske slabije nosim rajfove, mada je kolekcija pozamasna  :).

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 22:38:45, 23.Feb.2010. »
Imam jedan koji je  izradila Ana Petrović,i volim tako unikatne rajfove,ali ih ne nosim često i onda džaba da ih nagomilavam ;D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #3 poslato: 00:29:15, 24.Feb.2010. »
I ja volim unikate, pa jos ako nesto i sama napravim.. Medjutim, koliko god ih volela, ne nosim ih cesto, jer hoce da me zaboli glava od njih. Drugi problem je sto leti obavezno nosim naocare za sunca, pa mi onda smeta :)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 21:52:39, 17.Mar.2010. »
Cisto da se demantujem,kupila sam 5 novih rajfova i otkrila da su zgodan detalj u mojoj kosi ;D

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #5 poslato: 22:17:09, 17.Mar.2010. »
Auuu 5 kazes...A ja u kolekciji samo dva-jedan deblji, drugi tanak(bogato nema sta  :D).

Cini mi se da mi ne stoje-doduse sto je tanji lepse stoji, ovi deblji ne-da li zbog oblika glave ili subjektivnog misljenja pojma nemam.  (*o*)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 22:17:19, 17.Mar.2010. »
Cisto da se demantujem,kupila sam 5 novih rajfova i otkrila da su zgodan detalj u mojoj kosi ;D

Ni manje ni vise nego pet  :D
Prakticni su, volim ih i posto su mi šiške prilicno porasle opet ih nosim.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 23:24:24, 17.Mar.2010. »
Pa devojke,tako je to kad Lav kupuje ;D

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000