Velja Ilić u bolnici posle napada
Beograd -- Velimir Ilić, nakon što ga je na skupu Nove Srbije u centru Beograda pesnicom u glavu udario Dejan Stojadinović, noć će provesti u Kliničko-bolničkom centru. Inače, kada su, posle napada na Ilića, pripadnici Nove Srbije nasrnuli na Stojadinovića, povrede glave i šake je zadobio i jedan policajac, koji je prebačen u Urgentni centar.
Neposredno pošto je napadnut, Velimir Ilić je izjavio da traži hitnu istragu i kompletan izveštaj ko je napadač i ko stoji iza njega ili ostavku ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.
"Smejali ste se, mnogi od vas, kad sam rekao da nosim oružje. Evo sad nisam poneo pištolj, zar je greh ovakvog huligana lišiti života, je li greh to, kad on mene rešava mog života? On me udara javno pred policijom na dva metra i to mučki prilazi od pozadi i udara me u rez, gde sam operisan", rekao je Ilić.
Stojadinović na FB: Ubiti Tadića, ubiti Jovanovića
Na profilu Dejana Stojadinovića na društvenoj grupi "Fejsbuk", moguće je videti i pretnje upućene predsedniku Srbije Borisu Tadiću, kao i lideru LDP-a Čedomiru Jovanoviću.Autentičnost profila na "Fejsbuku", međutim, obični posetioci nisu u mogućnosti da utvrde.
Izvor: B92