Tajni dnevnik

• Odgovora: 11
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže beli crnac

• **
  • 103
  • 0
  • Pol: Muško
Tajni dnevnik
« poslato: 13:00:11, 26.Jan.2010. »
da li ste pisali ili mozda pisete neki dnevnik za koji niko ne zna a skup je svega sto vam se dogadja?

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Tajni dnevnik
« Odgovor #1 poslato: 13:33:11, 26.Jan.2010. »
Samo sam jednom i to jako davno ( dok sam bila u osnovnoj skoli ) pocela da pisem dnevnik.Medjutim, poslije par dana pauze, kad sam ponovo uzela da pisem, ono sto je vec bilo napisano djelovalo mi je tako glupavo i smijesno, pa sam to pocijepala i vise nisam ni pokusavala da nastavim sa pisanjem.

U sustinu, voditi dnevnik je slatko i simpaticno, narocito kad pocnes da citas nesto sto si pisao jako davno, pa ti to sa danasnjeg aspekta sve izgleda nekako smijesno, u smislu kakve su te tada 'brige', da ne kazem gluposti okupirale!

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #2 poslato: 13:57:36, 26.Jan.2010. »
Joj ja jesam...  Nekoliko puta zapocinjala i pisala, pisala... Medjutim i meni se desila ista stvar da mi se najednom sve sto sam napisala ucinilo totalno glupavim, a neke delove mi je zaista bilo mucno da citam, pa sam totalno odustala od te ideje..
E, onda kad sam krenula na fakultet, javio se strah da moja mama to ne nadje i naravno procita, pa sam ih polepila, umotala i cuvala neko vreme, dok nisam shvatila da su ustvari vrlo pogodni za lozenje vatre.. :D 
Jednostavno ne mogu da ih cuvam.. Ili sam jednostavno jedna od onih koja ne voli da se zadrzava u proslosti, uvek idem dalje.. Dok, recimo, moja mama ih cuva dan-danas..
Jos zanimljivije je, mama jedne moje drugarice jos uvek pise dnevnik, a pocela je kad je upoznala njenog tatu.. S tim da ona ne pise bas svaki dan, vec samo one bitnije dogadjaje, svoja razmisljanja i osecanja, bilo lepih bilo tuznih i onda kad oseti potrebu..

Inace mislim da je pisanje dnevnika jedan od dobrih načina da izbacite iz sebe negativne misli i olaksate sebi.. kao kad pricate s nekim.
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Ina

• **
  • 126
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 19:26:04, 26.Jan.2010. »
Pokusavala sam da pisem dnevnik ali nekako mi izgledalo smesno i prestala sam.Bila sam 7.razred osnovne skole.

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #4 poslato: 14:31:26, 23.Maj.2010. »
 :) pisala sam povremeno. To sto nam je sa ove distance pomalo smjesno ili čudno je pokazatelj da smo sazreli ili naučili da se odnosimo prema nekom problemu. Ja bar tako vidim stvari.
Sacuvala sam ta piskaranja ali ih vise ne citam.
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže blackgirl

• **
  • 185
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 14:57:12, 23.Maj.2010. »
 Verujem da vam to sto sada citate deluje smesno, narocito ako ste uglavnom prepricavali dogadjaje tog dana u svom dnevniku. Ja sam tako par puta pokusavala jer je to tada bilo u modi, svi su pisali neke dnevnike o svojim simpatijama, kako ju j epogledao, prisao, sta je rekao, sta je obukao i sl., sto svakako izmami sirok osmeh sada kada to procitamo. I to je bilo na tom nivou na kom smo tada bili. Ali ono sto sada mozemo, ovako odrasli, ozbiljni, osvesceni da pisemo jesu dnevnici koji nisu u obliku prepricavanja desavanja vec dnevnici Utisaka, Razmisljanja, Zakljucivanja i sl. Mozemo beleziti one trenutke koji su u nama probudili nova razmisljanja i zapisati koja su to razmisljana, zapisite dogadjaj i ono sto ste naucili iz tog dogadjaja, sta ste zakljucili iz neke situacije, koje ste odluke tada doneli i sl. Vodite dnevnik razumevanja, zapisujte svoja razumevanja sebe i drugih ljudi i izvucite neke zakljucke sebi, neke preporuke za ubuduce!!!
Zasto uvek istu pesmu sviras kad mozes da biras

*

Van mreže jovana8

• *
  • 82
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 20:29:06, 21.Avg.2010. »
Ranije sam razmisljala da krenem sa p[isanjem ali nisam  :)

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #7 poslato: 21:00:39, 21.Avg.2010. »
Nisam nikad pisala i mislim da necu nikada, ne ispovjedam se ni popu, pa tako da nista i ne pisem, ne volim da me bespotrebno  boli  glava ;D

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #8 poslato: 21:01:20, 21.Avg.2010. »
Nisam pisala dnevnik, a kad nisam do sada mislim da nikada i necu al` ko zna.  (*o*)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #9 poslato: 23:42:13, 21.Avg.2010. »
Ja sam u osnovnoj i posla srednje redovno pisala dnevnik, lijepo se nekad prisjetiti.  :D

Sad vise napisem pricu... zanimljivo zvuci  ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000