možda još ponekad misli na mene?

• Odgovora: 8

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
možda još ponekad misli na mene?
« poslato: 21:47:40, 14.Jan.2010. »
kad san ga vidjela nakon nekog dužeg vremena,pomislila sam da li on misli na mene bar ponekad ,kao i ja na njega

(*o*)
11.01.09.
split
08.50

ja -mjesecu strijelcu
satrun u vagi

on-sunce  u jarcu
desc. je ulavu ,jeli onda predstavljen samo suncem ili ?

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: možda još ponekad misli na mene?
« Odgovor #1 poslato: 13:43:08, 15.Jan.2010. »
Da vidimo :

♥ ti si Saturn na 04° Vage i Mesec na 07° Strelca
♥ on je Sunce na 20° Jarca

~ s obziorm da Saturn vlada Suncem on i dalje ne samo što misli na tebe, već i dalje gaji lepa osećanja prema tebi. S obzirom da preko antiscije Sunce i Mesec imaju O° vrlo je moguće da će za jedno -/+ 2 nedelje do susreta ponovo doći, kada je moguće da će ti on na neki posredan način to i reći & pokazati  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #2 poslato: 18:49:04, 17.Jan.2010. »
hvala na odg. :) nadam se da je tako,jer ne pokazuje osjećaje ,sudržan je nekako a već smo se vidjeli ovih dana  (*o*)
djevojku nadam se nema više ,zbunjuje me svojim ponašenjem ,nadam se da će uskoro mi pokazati što osjeća  (mah:mah)

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #3 poslato: 14:47:38, 22.Jan.2010. »
iako mi pokazuje jednu naklonost ,baš i ne pokazuje osjećaje ,tako da ništa ne upućuje na to da mu još stalo do mene,a ima i djevojku  :(
tako više ne znam da li da ga čekam ili ne...voli li on nju,ili ipak osjeća nešto prema meni  (*o*)ili možda samo sebe  8)

20.1.2010.17.38 split
ako imaš vremena pogledat ovaj horar ,ne bi htjela gnjavit s tim,ali izluđuje me  ???
http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ohlala.gif

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #4 poslato: 12:16:52, 24.Jan.2010. »
Da vidimo :

♥ on je predstavljen Saturnom koji je retrogradan (zato je i "nedefinisan) na 04° Vage u III polju (teško "sporazumevanje" u razgovoru sa tobom)
♥ takodje je i Sunce na 00° Vodolije (nedavno je na neki način promenio status, prelaskom iz jednog u drugi znak, njegove emocije su se na neki način promeile) i nalazi se na kraju VI polja (sprema se na neke promene, ali još uvek je sve "na početku")

■ da bi videli šta on oseća prema tebi (kao Mesecu i Veneri) pogledamo "šta rade" Saturn i Sunce u tabeli :
~ ovde vidimo da Saturn je i dalje pod vladavinom Venere i dalje je na njenom stepenu, a sa Mesecom je povezan preko lica, s druge strane Sunce je povezano samo sa Venerom preko termina. Ti se njemu dopadaš, naročito na fizičkom nivou. S obzirom da izmedju Sunca i Saturna kao i izmedju Sunca i Venere postoji aplikacija (a i sam Mesec kad izadje iz praznog hoda sklapa aspkete i sa Suncem i sa Saturnom) trebalo bi u skorije vreme da ti on ipak na neki način "pridje" i "obelodani" svoj stav koji ima već duže vreme prema tebi. Vremenski od 2 do 4 nedelje.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #5 poslato: 19:00:32, 24.Jan.2010. »
puno hvala na odgovoru  :)
nadam se da će tako i bit  ;D (mah:mah)

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
Kaži kako dalje kad :(
« Odgovor #6 poslato: 20:41:44, 16.Feb.2010. »
što se tiče ovo situacije (*o*)
baš mi je danas jedna forumašica gledala tarot

i kaže da ima nekakva osjećanja prema meni ,ali i prem nekoj drugoj djevojci(ima djevojku)
i da kao da se premišlja i da nije spreman pokazati osjećaje i da ću ja prije odustat nego će on nešto napravit

i sad čitajući taj odgovor:postavila san horarac
što će on odlučiti ona ili ja?
ima li nade

16.02.2010. 16,35 -split

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #7 poslato: 12:14:00, 17.Feb.2010. »
Da vidimo :

♥ Mesec 25° Riba u VIII polju (u delimičnom praznom hodu, jer ima apl.O° preko antiscije sa Saturnom)
♥ Venera 06° Riba u VII polju
♥ Sunce 27° Vodolije u VII polju u praznom hodu
♥ Saturn retrogradan na 03° Vage na samom kraju II polja

♥ posmatramo Sunce i Saturn da bi videli da li on ima i dalje emocija prema tebi ili da li ima emocija prema toj devojci : treba nam znači povezivanje Sunca / Saturna ili sa Mesecom ili sa Venerom :

~ Sunce je samo preko lica povezano sa Mesecom kao i Saturn, dok je Saturn dodatno povezan sa Venerom preko vladarstva. Ovde vidimo da s jedne strane on i dalje ima emocija prema tebi (Saturn je pod vladavinom Venere) ali njegove "gaće" "vole" drugu (Sunce samo preko lica povezano sa Mesecom)

~ aplikacije koje ove planete imaju će reći koga će on odabrati : Sunce je u praznom hodu i tek kad promeni znak ima prvu aplikacionu O° sa Jupiterom (koji će i vladati njime u tom trenutku) Saturn ima kao što smo rekli preko antiscije O° sa Mesecom, a dosta kasnije tek kad Venera promeni znak i iz Riba predje u Ovna (u znak svog izgona) sklopiće sa njom 180°

§ iz ovoga vidimo da za sad iako mu se dopadaš na izvensi način, on će ipak odabrati da sad bude sa njom (iako postoji opcija da za -/+ 2 meseca on pokuša da te navede da imate odnos, tj. da bude u paralelnoj vezi i sa njom i sa tobom)

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #8 poslato: 19:52:07, 18.Feb.2010. »
ah što reći..tako je kako je

:(
ne želim s njime ništa dok je s djevojkom...umorna sam od čekanje njega

hvla na odg. Šmišoo  (mah:mah)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000