Crna hronika - novosti

• Odgovora: 212
Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 ... 22 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Crna hronika - novosti
« Odgovor #110 poslato: 13:04:05, 30.Nov.2009. »
Teška nesreća kod Padinske Skele

Beograd -- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u blizini naselja Padinska Skela na Zrenjanisnkom putu, jedna osoba je poginula dok su dve teško povređene.
Do sudara je došlo tako što je jedan od automobila prešao u suprotnu traku i nalateo na drugi automobil. Na mestu udesa stradao je vozač “zastave 101”. Suvozača u istom automobilu izvlačili su vatrogasci, posle čega je sa teškim telesnim povredama prebačen u Urgentni centar. U drugom vozilu povređen je vozač, koji je takođe prebačen u Urgentni centar.Kako saznaje B92 u toj zdravstvenoj ustanovi, povređeni su i dalje u teškom stanju i nalaze se na odeljenju reanimacije.

Saobraćaj na tom delu puta skoro tri sata je bio blokiran.

Izvor: B92

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #111 poslato: 22:49:54, 01.Dec.2009. »
Đak izboden nožem nije životno ugrožen
Utorak, 1. decembar 2009. 19:45    

Učenik koji je izboden nožem u tuči u rakovičkoj Mašinskoj školi u utorak operisan je i nije životno ugrožen, izjavio je portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.
"Operacija je bila uspešna, mladić se dobro oseća i nadamo se brzom oporavku", kazao je Jovanović agenciji Beta.

On je dodao da je mladić imao "sreću u nesreći" pošto mu nisu povređeni vitalni krvni sudovi i organi, već samo meka tkiva na vratu.
Prema navodima MUP-a u u tuči koja je u popodnevniom satima izbila u Mašinskoj školi u beogradskom naselju Rakovica, učestvovalo je više đaka, a jedan osamnaestogodišnji učenik je izboden nožem, zbog čega je prebačen u Uregentni centar.

(Beta)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #112 poslato: 18:08:15, 03.Dec.2009. »
Prevare sa vozačkim ispitima

Beograd -- U Beogradu i Pančevu uhapšeno 12 osoba zbog sumnje da su zloupotrebile službeni položaj, primale i davale mito i falsifikovale službene isprave, saopštio MUP.
Među uhapšenima su, kako navodi Ministarstvo unutrašnjih poslova, dva policijska službenika, Vladimir M. (1970) i Novica B. (1968). Izvor B92 iz policije naveo je da je među uhapšenima i vlasnik autoškole "Putnik“ iz tog grada Renato Stankov (1970).
Policija je saopštila da su osumnjičeni  iskorišćavanjem službenog položaja u periodu od jula do oktobra ove godine, za novčane iznose od 300 do 400 evra, omogućili sticanje Uverenja o položenom vozačkom ispitu bez polaganja teoretskog i praktičnog dela vozačkog ispita.

Izvor: B92

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #113 poslato: 13:13:32, 06.Dec.2009. »
Oskrnavljeno groblje u B. Gradištu

Izvor: Beta, Tanjug
Novi Sad, Bačko Gradište -- Policija je privela četiri maloletnika za koja se sumnja da su porušila 48 nadgrobnih spomenika na katoličkom groblju u Bačkom Gradištu.

To je potvrdio zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. "MUP će i u buduće najoštrije i odlučno reagovati kada su u pitanju krivična dela koja mogu uticati na dobre međunacionalne odnose u Srbiji", rekao je Dačić.

Dačić je naveo da je jedan od privedenih maloletnika priznao krivično delo i da je saslušanje ostalih u toku. U MUP-u Srbije je rečeno da su svi privedeni mađarske nacionalnosti.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #114 poslato: 15:22:44, 08.Dec.2009. »
Uhapšen zbog zlostavljanja sina

8. decembar 2009. | 14:51 | Izvor: FoNet
Aranđelovac -- Predrag D.(41) iz okoline Aranđelovca uhapšen je zbog sumnje da je dva meseca svakodnevno maltretirao i zlostavljao svog maloletnog sina, saopštila je policija.

Sumnja se da je dečaka starog 16 godina tukao rukama, oklagijom, drškom od metle, drvenim kocem i kablom od kompjutera od kojih je on zadobio brojne vidne povrede, podlive i masnice. Prema navodima policije, dečak zbog straha od oca nije smeo da prijavi nasilje niti se obraćao za lekarsku pomoć.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #115 poslato: 08:56:11, 12.Dec.2009. »
Ubica telefonom snimao kako tuče ženu

- Ona je ležala kod stola, a njegovo nepomično telo na dvosedu. Ne mogu više u tu sobu ni da uđem. Previše je bola za mene - priča Dara Vićentić (61), koja je u četvrtak po podne u svom stanu zatekla beživotna tela snaje Zorice i brata Milana.
Porodična tragedija u kojoj je Milan Ašanin najpre ubio suprugu Zoricu, a potom i sebe ostavio je u šoku kako rodbinu nastradalih, tako i komšije. Ipak, nijedni ni drugi ne kriju da je Milan bio problematičan da je voleo da popije i da su teške svađe u domu Ašanina bile gotovo svakodnevna pojava.
- Kad sam je poslednji put videla, pitala sam je zašto ga ne napusti i ne ode. Međutim, ona je samo slegla ramenima i nasmešila mi se. Svađali su se, odlazila je i uvek se vraćala. Ne znam, u braku su bili 15 godina i, kako su znali da kažu, nisu umeli ni zajedno, a ni jedno bez drugog - priča sestričina Milana Ašanina.
Ni ona, baš kao ni njena majka Dara Vićenić, koja je pronašla tela svojih najmilijih, nisu mogli da kažu nijednu lošu reč za ubijenu Zoricu.
- Bila je duša od žene. Volela ga je, iako su se svađali i iako je on bio težak čovek. Pre dve godine primila sam ih kod sebe. Kad su se svađali, stalno sam ih smirivala. Njemu sam rekla da kad je pijan ne dolazi ovamo. Tog dana sam popila kafu s njom i nisam mogla ni da naslutim šta ću videti kad se vratim sa roditeljskog sastanka. Očajna sam. Šest godina samo tragedije i tuga. Ne mogu više da izdržim. Prvo mi se muž ubio u tom stanu. Ostao bez posla, deca mala i nije mogao da izdrži, a sada sam zatekla mrtve brata i snaju - kroz suze govori Dara Vićenić.
Komšije mada u šoku, potvrđuju da je Zorica bila divna žena, ali kažu da je njen suprug umeo da bude izuzetno nasilan i da je ova tragedija još jedan dokaz da društvo ne čini dovoljno da spreči porodično nasilje.
- Čuli smo da je u Milan u poruci napisao da će svima biti jasno zbog čega je to uradio kad pogledaju njegov telefon. Sve to ukazuje da je isplanirao zločin. Jezivo zaista, pogotovo, što ga je i prva žena ostavila zbog nasilja - pričaju komšije porodice Ašanin.

Izvor: Blic

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #116 poslato: 15:18:02, 21.Dec.2009. »
Zaljubio se u nastavnicu, pa je ubio

U gimnaziji u Bremenu se okupilo oko 1.300 đaka na komemariciji povodom ubistva nastavnice hemije, koju je ovog vikenda, sa 20 uboda nožem, zbog neuzvraćene ljubavi, usmrtio bivši đak.
''Nastavnica je bila veoma omiljena'', rekao je direktor gimnazije Gerd Šmit, naglasivši da je žrtva bila veoma pozitivna i svojevrsni uzor za nastavnike.
Bivši, zajljubljeni đak, star 21 godinu, koji je uhapšen, ubio je svoju 35.godišnju nastavnicu u petak na ulici, svega nekoliko koraka ispred njene kuće, gde je i preminula.
Ubica, za koga štampa piše da je bio opsednut nastavnicom, dugo je, kako se navodi, bio zaljubljen u nju i, bez njenog znanja, ju je pratio i čak u njen auto instalrao GPS sistem.
Nastavnica nije odgovarala na njegove osećaje, pa se mladić, protiv koga je podignuta optužnica zbog ubistva, odlučio na zločin.

(Tanjug)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #117 poslato: 11:39:06, 22.Dec.2009. »
Silovana devojka

Beograd -- U Deligradskoj ulici u Beogradu silovana je i opljačkana devojka, rečeno je jutros u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Silovanje i razbojništvo se desilo juče u kasnim popodnevnim satima, a detalji tog zločina još se istražuju, kažu u MUP-u."Kako nam je rečeno devojka je išla u posetu momku u vojni internat u Deligradskoj ulici i kod broja 40, ona je pod pretnjom nožem bačena u sneg i silovana", rekla je Macura. 

Izvor: Beta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #118 poslato: 19:02:54, 23.Dec.2009. »
Beograđanka silovana u liftu

Jedna 45-godišnja žena silovana je u liftu zgrade u Ustaničkoj ulici u Beogradu u sredu oko 15 časova, potvrđeno je agenciji Beta u informativnoj službi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.
Žena je upućena u Ginekološku kliniku, a istraga je u toku.
Ovo je drugi slučaj silovanja u poslednja dva dana u Beogradu.
Jedna devojka silovana je i opljačkana u Deligradskoj ulici u utorak.

(Beta/MONDO)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #119 poslato: 10:25:39, 26.Dec.2009. »
Ranjen mladić u centru Niša

U sinoćnoj pucnjavi u centru Niša ranjen mladić u obe noge. Posle operacije na Klinici za ortopediju, mladić van životne opasnosti.
nis-11.jpg
Sinoć oko 22 časa u pucnjavi koja se dogodila u centru Niša mladić S. R. ranjen je u obe noge.
Kolima Hitne pomoći mladić je prevezen, do Klinike za ortopediju, niškog Kliničkog centra.
Mladić je operisan i ne nalazi se u životnoj opasnosti.
Za sada nema zvaničnog saopštenja policije o tom događaju.

Izvor: RTS

Stranice: « 1 ... 10 11 12 13 14 ... 22 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000