..:( mrzim što te volim .

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
..:( mrzim što te volim .
« poslato: 21:00:45, 22.Dec.2009. »
saznala sam danas da taj momak koji mi se sviđa ima djevojku te je još i vara,donedavno sam mislila da osjeća nešto prema meni ali..očito ne

zanima me voli li on ijednu djevojku ili ne? (*o*) :(
22.12.09
16.01 split

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: ..:( mrzim što te volim .
« Odgovor #1 poslato: 11:39:36, 23.Dec.2009. »
saznala sam danas da taj momak koji mi se sviđa ima djevojku te je još i vara,donedavno sam mislila da osjeća nešto prema meni ali..očito ne

zanima me voli li on ijednu djevojku ili ne? (*o*) :(
22.12.09
16.01 split
Da vidimo ~ kada je pitanje ove vrste, malo se menja "taktika" analize čarta ~ ti postaješ samo Mesec, on je Desc', dok je ta devojka sa kojom je Asc' :

» Mesec je 07° Riba na samom vrhu X polja
» ona je Merkur na 20° Jarca na samom vrhu VIII polja
» on je Jupiter na 24° Vodolije u IX polju
» arapska tačka ljubavi u odnosu je na 25° Lava pod vladavinom Sunca

■ kad gledamo tabelu dostojanstava vidimo da on kao Jupiter uopšte nema povezivanja sa njom kao Merkurom, već je orijentisan na sebe kao Jupitera, na Saturn i na Veneru, a ni malo ga ne zanima Sunce (koje je vladar malo pre pomenute arapske tačke ljubavi u vezi) a čak na neki način je povezan i sa tobom, jer je Jupiter preko lica povezan sa Mesecom (al s obzirom da je u pitanju lice koje nam kaže "da, primetio sam te, ali ne na moralan i korektan način kao ti mene") Ovde se vidi da njega interesuje sve, samo ne da ima stalnu i stabilnu vezu. Ono što je još više i "dodalo ulje na vatru" u njihovom već klimavom odnosu je činjenica da sam Merkur (ona) je samo po padu vezana za Jupiter (a pad nam kaže "mrzim te iz dna duše") i samo preko lica sa Suncem (koje nam kaže "nije loš sex, pa dok ne nadjem boljeg frajera biću sa tobom") Njega ne interesuju devojke u onom lepom smislu, već ih posmatra kao "zadovoljstvo" ~ zašto? Zato što je Jupiter pod vladavinom Saturna koji je na samom vrhu V polja (sex i zabava) i zato što mu je Venera na samom vrhu njegovog I polja ~ njemu je zabava, uživanje i (mnoštvo) devojaka stalno u glavi (sve je to simbolika te Venere u Strelcu sa kojom je i nedavno sam Jupiter i imao aspekt, pa nam to potvrdjuje upravo tvoju izjavu da je bilo "još njih par")
  :(
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #2 poslato: 21:43:33, 23.Dec.2009. »
a baš je kreten  :P  :o
a da li se možda vidi ,da li će on shvati da griješi ,možda se promijenit (*o*)

hvala ti puno na odg. :)

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #3 poslato: 09:37:47, 24.Dec.2009. »
     Pa s obzirom da je on trenutno predstavljen Jupiterom u Vodoliji i još malo pa će preći u znak Riba, kojima inače i vlada Jupiter ~ znači biće još "jači" nego sad, teško da će se promeniti na bolje, naročito jer Jupiter u Ribama je povezan sa Merkurom i preko izgona i preko pada, što nam pokazuje mogućnost da će za jedno par meseci on i da ostavi tu devojku sa kojom je sad i najverovatnije da započne novu vezu sa tom Venerom za koju je i dok je bio Jupiter u Vodoliji bio povezan preko stepena, jer Jupiter u Ribama egzaltira tu Veneru...
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #4 poslato: 18:01:04, 24.Dec.2009. »
 :(ah ništa sa srećom mu ,valjda ću ga preboljet brzo  ;)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #5 poslato: 18:46:06, 24.Dec.2009. »
Pa s obzirom da Mesec uskoro prelazi u znak Ovna, brzo ćeš ga ti zaboraviti kad se bude pojavio neko vrlo interesantan ♥  ;)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000