Ispit

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ispit
« poslato: 19:53:17, 18.Dec.2009. »
Da li cu poloziti ispit sutra?

Pitanje postavljeno danas (18.12) u 17:30 u Sarajevu.
Horarac-Ispit

Hvala unaprijed :)
« Najnovija izmena:: 20:34:39, 18.Dec.2009. lilka »

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: Ispit
« Odgovor #1 poslato: 09:01:34, 19.Dec.2009. »
∞ ti si Asc' u Raku, sa Mesecom na 21° Jarca u VII polju i u praznom je hodu
∞ ispit je X polje u Ribama, sa Jupiterom na 23° Vodolije na kraju VIII polja

■ iz ovoga se odmah vidi da si ti dosta uplašena i nesigurna u svoje znanje, jer je Mesec em u znaku svog izgona [ne osećaš se da si sigurna, kao da si "van svoje sigurne teritorije"] a dodatno Mesec je preko pada povezan sa Jupiterom [ti baš ne voliš taj ispit] Sam Jupiter je povezan sa Mesecom preko lica ~ ni ispit nije ni malo naivan i dobro će te "namučiti". Dodatno, Južni Mesečev Čvor se nalazi u O° sa Asc' ~ osećaš se "kao bez glave" tj. strahuješ da ćeš sve zaboraviti kad krene ispit...

» ono što vidimo je da i tobom kao Mesecom i ispitom kao Jupiterom vlada jedna ista planeta ~ Saturn ~ a on je ovde vladar VII - VIII - IX polja ~ on u ovom horarcu predstavlja ne samo tvoje kolege i koleginice sa fakulteta, već i glavnog profesora koji će da te ispituje. Saturn sam po sebi po tebeli je samo preko lica povezan sa Mesecom ~ profesor će baš tražiti puno detalja i preciznosti prilikom tvog ispitivanja.

•○• izmedju Meseca i Jupitera nema aspekata, a kad Mesec izadje iz praznog hoda i iz Jarca udje u znak Vodolije upravo sa Saturnom ima apl. 120° aspekt. Dodatno, preko antiscije Saturn ima O° sa vrhom X polja. Ovo bi trebalo da nam ukaže na uslovno rečeno potvrdan odgovor ~ položićeš ali ne sa ocenom koju si želela.

Sa srećom!  yeah
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

« Odgovor #2 poslato: 10:26:47, 19.Dec.2009. »
hvala do neba :-))) Bitno je samo da ga se rjesim... da konacno pocnem da pisem tezu :-))) jupi. javicu veceras kako je proslo

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #3 poslato: 12:54:24, 19.Dec.2009. »
Obavezno ~ i još jednom sa srećom yeah
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

« Odgovor #4 poslato: 20:48:31, 19.Dec.2009. »
Evo mene sa informacijama. Ispit je bio jako tezak, 30 opisnih pitanja i sat i po vremena za rad, sto je za takva pitanja pre premalo. Ruka mi je otpala pisuci :(. Nisam prezadovoljna i mislim da sam bas na granici... Iskreno se nadam da ce da bude dobar rezultat, mislim pozitivan :))
Rezultati su do kraja sljedece sedmice, pa cu da drzim fige :) Jos jednom hvala puno a ja cu da vjerujem u tumacenje :)))
Srdacan pozdrav

« Odgovor #5 poslato: 16:04:09, 01.Jan.2010. »
Nazalost nisam polozila ... Nadam se da ce biti u drugom roku :( Jos jednom hvala

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #6 poslato: 16:09:48, 01.Jan.2010. »
 :zagrljaj:  Uh, baš mi je žao ~ puno sreće za sledeći put!   :zagrljaj:

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000