što ga muči?:(

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • Pol: Žensko
  • el destino es así...
što ga muči?:(
« poslato: 22:13:59, 08.Dec.2009. »
Mog prijatelja (ujedno i momka koji mi se sviđa čini mi se da ima neki problem,nekako je tužan bio,depresivan u zadnje vrijeme).Zanima me što bi mogao biti uzrok tome  (*o*)

pa kad stigneš šmišo pogledaj  :)
18.20.split.08.12.09

ja -mjesec
on je jupiter u vodoliji u 8.polju i sunce u 6.polju (njegovo 12. to bi moglo uputit na to da ga nešto muči')
« Najnovija izmena:: 22:26:27, 08.Dec.2009. ♥ Lutka♥ »

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: što ga muči?:(
« Odgovor #1 poslato: 10:05:35, 09.Dec.2009. »
    » Ako je u pitanju osoba koja ti se dopada, iako ti je prijatelj, posmatra se kroz simboliku VII polja ~ a ovde je VII polje pod vladarstvom Saturna na 03° Vage u horarnom IV polju ~ njegovom X polju. Takodje, njime vlada i Sunce [kao što smo davno rekli ~ vladar VII polja predstavlja partnerovu "pamet", dok Sunce predstavlja partnerove "emocije"] Sunce je 16° Strelca u horarnom VI polju, njegovom XII polju.

» Da bi otkrili da li je postojalo nešto što ga je uznemirilo ili rastužilo, pogledamo koje separacije su imali i Saturn i Sunce, jer kao što smo rekli, separacioni aspekti nam pokazuju šta se desilo pre nego što je pitanje postavljeno, dok nam naravno aplikacije pokazuju šta će se desiti.

» Saturn je poslednji aspekt imao 90° Merkur ~ Merkur je vladar njegovog VI i X polja [a i do nedavno sam Saturn je bio pod vladavinom tog istog Merkura dok je bio u znaku Device... a i opet će uskoro da bude ponovo kad Saturn krene retrogradno i vrati se u taj znak] S obzirom da je u pitanju 90° to nam pokazuje neki ne baš prijatan dogadjaj koji se odigrao vezan zasimboliku VI polja [zdravlje, neki sukob sa osobom sa kojom se već duže vreme ne slaže, možda neki problem sa nekim ukućaninom, rodjakom] i simbolikom X polja [problem na poslu, ili pak sa "imidžom" u društvu, ili opet neki problem vezan za ukućane]

» Sunce s druge strane je poslednji aspekt imalo baš sa Saturnom, ali 60° ~ ovo nam može pokazati [s obzirom da sam Saturn "ne voli" Sunce po Ptolomejevoj tabeli ~ povezan je preko pada sa njim] da iako je u pitanju 60° da je došlo do unutrašnjeg sukoba izmedju razuma i osećanja u vezi simbolike njegovog VIII i IX polja, kojima Sunce i vlada, a i dodatno, samo Sunce je u XII polju [tajne, nešto što je osoba svesno napravila grešku, pa sad ispašta zbog toga] Vrlo je moguće da je neki novac u pitanju, ili pak neki dogovor koji nije krenuo kako treba, ali isto tako je moguće i da je u pitanju jednostavno njegovo unutrašnje preispitivanje u odnosu na njegovo ponašanje prema ljudima iz njegove okoline, što ga je dovelo do saznanja & razočarenja u neke ljude.

» Saturn i Sunce ponovo imaju aplikaciju, ali ovog puta je u pitanju 90° kad Sunce bude iz Strelca prešlo u znak Jarca, pa samim tim nam to pokazuje da će on još jedno duže vreme biti tako nedefinisan i melanholičan, jer dodatno i Sunce ima aplikaciju 90° sa Mesecom... a sobzirom da su i Sunce i Saturn povezani sa Mesecom preko lica, moguće je da ako i pokušaš da mu pomogneš, nećeš uspeti potpuno da razrešiš njegov problem, jer ti kao Mesec nemaš povezivanje preko tabele ni sa Suncem ni sa Saturnom, što ukazuje da niste na "istoj talasnoj dužini" i da nećeš moći da ga razumeš zašto pravi problem od nečega što za tebe u suštini i nije toliki problem da bi se oneraspoložila zbog njega kao što je to on uradio.

p.s.
Što si uzela njega kao Jupitera?
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #2 poslato: 00:25:31, 11.Dec.2009. »
aha ,moguće da  njegovo unutrašnje preispitivanje ili društvo
ugl hvala ti nadan se da će on to rješit  :)

uzela san ga za jupitera (mislim zato jer san stavila 11mj. umjesto 12mj. i zaboravila san promjenit )

kako vidimo te aplikacije kako vidjet npr.da će imat sunce aplikaciju s staurnom  (*o*)

http://i387.photobucket.com/albums/oo320/nensilovepink/ancy-1.gif al' nista me se ne tice i malo sta me pomera i dotice sem mozda nje <3

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #3 poslato: 08:44:11, 11.Dec.2009. »
     Nadam se da će przo sve da prodje, a taj aspekt koje Sunce ima sa Saturnom s jedne strane može da mu pomogne da "ohladi glavu" i da se "spusti na zemlju" [tj. da stane sa filozofksim mudrovanjem] a s druge strane može da mu pomogne da napokon shvati svoje emocije na pravi način.

Kako god ~ sa srećom
  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže ♥ Lutka♥

• **
  • 315
  • 0
  • el destino es así...
« Odgovor #4 poslato: 00:41:01, 12.Dec.2009. »
     Nadam se da će przo sve da prodje, a taj aspekt koje Sunce ima sa Saturnom s jedne strane može da mu pomogne da "ohladi glavu" i da se "spusti na zemlju" [tj. da stane sa filozofksim mudrovanjem] a s druge strane može da mu pomogne da napokon shvati svoje emocije na pravi način.

Kako god ~ sa srećom
  :)
nadam se tome :)
hvala ;)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000