Novogodisnji docek

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Novogodisnji docek
« poslato: 22:26:34, 03.Dec.2009. »
Recite nam,gde cete na docek 2010?Da li je vas izbor restoran,diskoteka,docek na trgu u zemlji ili negde u nekoj svetskoj metropoli?

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
Odg: Novogodisnji docek
« Odgovor #1 poslato: 16:07:41, 04.Dec.2009. »
E ovo je muka koja me muci vec danima! Ja sam za neku kafansku varijantu, posto su mi se klubovi smucili definitivno. Ali za one koji su za klubsku svirku, moja topla preporuka je Miss Moneypenny na Adi Ciganliji! Meni je svaki put bilo odlicno, samo sam sad za neke mirnije varijante, valjda sam ostarila! :) Ako neko zna neko boemsko kafance, neka pise ovde!
« Najnovija izmena:: 19:35:15, 04.Dec.2009. miss80 »

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 13:33:30, 06.Dec.2009. »
Mene vec panika hvata sto cu i kako cu!!!! Najradije bih da otputujem negdje gdje je minimum 30 stepeni!!! Ne mogu da se smrzavam!!!! Medjutim, posto je ta ideja malo vjerovatna....ne znam jos uvijek gdje cu na kraju zavrsiti ???

*

Van mreže Ina

• **
  • 126
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 13:45:10, 06.Dec.2009. »
Ja i moje drustvo smo odlucili.Novu godinu cekamo u kucnoj atmosferi nas 6.Kupicemo hranu i pice i uzivancija.  :D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #4 poslato: 15:40:47, 06.Dec.2009. »
I kod nas verovatno kucna varijanta.. Kao i unazad nekoliko godina.. A ja bih tako da promenim malo, najradije bih otputovala negde na nekoliko dana :)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 11:29:38, 12.Dec.2009. »
Doček Nove godine od 2.000 do 20.000 dinara

Ponuda u beogradskim restoranima, klubovima i kafanama za "najluđu noć" kao i uvek je raznovrsna, a cene se kreću od 2.000 do 20.000 dinara.
Kada prazična atmosfera zahvati grad i u decembru zasijaju okićene ulice, neizbežno pitanje u skoro svakom razgovoru je "gde ćeš za Novu godinu?".
Mnogi će se, privučeni raznovrsnom ponudom ugostitelja u Beogradu odlučiti da za doček "najluđe" noći dođu u prestonicu, dok Beograđani, u zavisnosti od interesovanja, ukusa, ali i "dubine džepa" imaju zadatak da pronađu mesto za najbolji provod.

Ipak, za nezaboravan doček Nove godine, nije neophodno ni mnogo para, ni posebna odeća. Uz čašu pića i dobro raspoloženje u društvu najdražih osoba možete se nezaboravno provesti i dugo pamtiti najluđu noć i u "kućnoj atmosferi".

(Tanjug)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #6 poslato: 10:50:06, 30.Dec.2009. »
Poslednje pripreme za Novu godinu

Beograd -- Do Nove godinu ostalo je malo vremena za novogodišnju kupovinu,ali i za odluku kuda za doček. Klubovi i restorani spremni,Beograd očekuje do 15 hiljada turista.
Kako kažu, interesovanje je slično kao i prethodnih godina uprkos ekonomskoj krizi i epidemiji novog gripa.

Na Platou ispred Doma Skupštine srećnu Novu godinu građanima će poželeti sportisti koji su obeležili 2009. i muzičari.

Prvog januara od 12 sati slavlje se seli u Ulicu otvorenog srca, gde će se prikupljati prilozi za najmlađe.

Procene su da će u Beograd doći 10-15 hiljada stranih turista, veliki broj njih kao i prethodnih godina dolazi iz Slovenije.

Kriza je umnogome uticala na organizaciju dočeka u prestonici, pa je za doček izdvojeno 22,5 miliona dinara, četrdeset odsto manje nego za doček 2009. godine.

Izvor: B92

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000