refinansiranje

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • Pol: Žensko
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
refinansiranje
« poslato: 02:22:23, 03.Dec.2009. »
Šmišonja,molila bih te ako bi htela da mi pogledaš da li cu uspeti da refinansiram kredit do kraja godine(ako je bitno kredit sam uzela kao pravno lice,na radnju)
ja sam kao nešto gledala sama čitajući tvoje postove,i rekla bih da će biti nešto,gledala sam vladara 8-me,(krediti) venera u 2...čak je vladalac mog horarnog pitanja venera u 2,adispozitor 2 kuce mars u 10...prvu aplikaciju venera pravi sa suncem koje je suvladar mog polja posla,a mesec kao vladar ima prvu aplikaciju sa marsom,vladarom 2...izvini ako sam se nalupetala (mah:mah)
Hvala unapred na odgovoru,i veliki pozdrav...
3.12.2009 u 1.55

http://img301.imageshack.us/img301/7702/horar.gif
« Najnovija izmena:: 02:24:24, 03.Dec.2009. mia »

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: refinansiranje
« Odgovor #1 poslato: 12:57:08, 04.Dec.2009. »
Da vidimo :

€ ti si Venera na 01° Strelca skoro na samom vrhu III polja ~ najverovatnije petljaš oko papirologije i obnavljanja zaturene dokumentacije koja je potrebna za taj postupak.

€ tvoj novac je Mars na 17° Lava na samom kraju X polja ~ pare koje si uzela polako "cure" i nestaju, ali isto tako uskro taj isti Mars kreće retrogradno, pa se samim tim € situacija vraća na "staro".

€ banka je isto Mars, a njen novac je pak Venera...

€ Mesec je 20° Blizanaca na vrhu IX polja.

» ono što je nama najpotrebnije je podatak ~ šta se dešava sa tvojom finansijskom situacijom dalje, jer si realno već dobila novac od banke, tako da sad u stvari to i nije toliko važno. Ono što je u stvari bitno ~ šta će se dalje dešavati sa tvojim novcima ~ kao što smo rekli, Mars uskoro kreće retrogradno, pa se samim tim situacija vraća na staro ~ kao što je i do sad bilo, dobro, jer sam Mars je u X polju gde je jak i tu će i ostati. Samim tim, odgovor je potvrdan.

p.s.
~ za sistem kuća se u TA koriste Regiomontanus polja, ne Plasidus...
~ Mesec i Mars imaju separaciju [ti si već kao poslovno lice ~ Mesec vladar X polja ~ uzela pare ~ separacija sa Marsom] ;)
~ a i sam Mesec ima apl. 60° sa Jupiterom koji donosi uvećanje i poboljšanje i prosperitet ~ samim tim, ti ćeš sa tim novim parama povratiti dobar glas svoje firme i pronaći nove klijente.
~ Sunce je vladar II polja od tvog posla ~ profit od rada...
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #2 poslato: 01:09:57, 05.Dec.2009. »
Draga Šmišo,malo je reći hvala na odgovoru,i vremenu koje si posvetila tumačeći rešenje mog problema.. :zaljubljena:
Zaista si neverovatna u tumačenju situacije ,ja se stvarno polako spremam da od ponedeljka krenem u akciju,i skupljam dokumenta,baš kao što si protumačila veneru na samom vrhu III polja...a i ono za *cure i nestaju* , svaka ti čast...dala si mi veliku nadu i ohrabrenje,ova godina mi se ne ponovila..
Jedan veliki pozdrav,imaš veliko srce

P.S.

odgovor koji si mi dala na pitanje od 9.09   (e*e) krenulo je po tvojim prognozama...fenomenalna si yeah

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #3 poslato: 10:33:23, 05.Dec.2009. »
 (e*e) (bp) E baš mi je drago  yeah :navijac:
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000