Koncert "Negativa" u Hali sportova 13.novembra

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Koncert "Negativa" u Hali sportova 13.novembra
« poslato: 20:26:21, 11.Nov.2009. »
Detogodišnjicu postojanja i izlazak novog albuma „Spusti me na zemlju“, grupa „Negativ“ proslaviće koncertom u Beogradu, 13. novembra u Hali sportova. Zagrevanje pred nastup članovi grupe organizovali su juče popodne u Domu omladine, a publika je bila oduševljena kako nove pesme zvuče uživo. Svirci je prisustvovala i trogodišnja Sara, Ivanina ćerka koju je sve vreme u naručju držao Aleksandar Peters, bivši muž frontmenke „Negativa“. “ Jedva čekam koncert u Hali sportova. Baš me zanima kako izgledaju ljudi koji slušaju i vole „Negativ“, a sa kojima sam se do sada družila samo preko ‘fejsbuka’, rekla je Ivana. Veliki beogradski koncert biće zabeležen kamerama pa će se uz snimke ostalih nastupa, proba, snimaka iz studija, ali i privatnog druženja članova grupe, pojaviti na DVD-u kao dokumentarni film o grupi „Negativ“.

Izvor: "Blic"

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000