Anketa

Da li gledate teniske meceve Novaka Djokovica?

Uvek
(20.5%)
Cesto
(38.5%)
Ponekad
(28.2%)
Nikad
(12.8%)

Novak Djokovic - vesti i komentari

• Odgovora: 734
Stranice: « 1 ... 50 51 52 53 54 ... 74 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Novak Djokovic - vesti i komentari
« Odgovor #510 poslato: 04:05:04, 01.Nov.2012. »

Mondo: Novak: Mnogo toga vrzmalo mi se po glavi Mondo   "Proteklih nekoliko nedelja prolazio sam kroz težak period, neke stvari su se desile, mnogo toga mi se vrzmalo po glavi", rekao je Đoković posle ranog ispadanja sa Mastersa u Parizu. Nije bilo do opuštanja posle saznanja da će svakako postati i biti "Broj 1" na kraju sezone. Novak Đoković (pre)ranu eliminaciju sa pretposlednjeg turnira u 2012. godini, Mastersa u Parizu, objašnjava naglim padom energije u drugom setu. "Igrao sam sjajan tenis na startu meča, ali sam i tada znao da će najveći problem do kraja biti nivo moje energije", rekao je Đoković posle poraza od Sema Kverija u drugom kolu Pariza, odnosno svom prvom meču [...]  Vaš komentar  

Izvor: Mondo

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #511 poslato: 20:05:03, 01.Nov.2012. »

Mondo: PARIZ: Poljak izbacio Mareja i ostao bez reči Mondo   Poljak Jerži Janovic izbacio Endija Mareja. Marej imao meč loptu, a potom ga Poljak potpuno nadigrao. Nastavljena je seča favorita na turniru u Parizu! Posle Novaka Đokovića, danas je sa Mastersa ispao i Endi Marej, koga je pobedio 69. teniser sveta, Poljak Jerži Janovic (5:7, 7:6, 6:2)! "Teško mi je da bilo šta kažem, imam hiljadu različitih osećaja koji mi prolaze kroz telo! Cela ova nedelja je za mene fenomenalna i ovo nisam mogao ni da sanjam! Ne znam ni sam šta bi trebalo da kažem...", rekao je Poljak Zanimljivo, Janovic je bio na [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #512 poslato: 20:05:13, 02.Nov.2012. »

Mondo: PARIZ: Ispade i Berdih! Mondo   Žil Simon pobedio Tomaša Berdiha 2:0 u četvrtfinalu Mastersa u Parizu, posle fenomenalnog preokreta u drugom setu. Auu, šta se to dešava favoritima na Mastersu u Parizu? Prvo Novak Đoković, pa Endi Marej i Huan Martin del Potro, a danas i Tomaš Berdih! Žil Simon je savladao Berdiha 2:0 u setovima (6:4, 6:4) i plasirao se u polufinale turnira. Simon je napravio fenomenalan preokret u drugom setu. Gubio je 0:3, potom 1:4, ali je vezao čak pet gemova i kaznio potpuni raspad u igri češkog tenisera. Šesti igrač sveta izgubio je od 20. Berdih je poražen [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #513 poslato: 20:05:21, 03.Nov.2012. »

Mondo: Novak dobio Mareja, Janko protiv Federera Mondo   U Grupi A na Masters kupu u Londonu igraće Đoković, Marej, Berdih i Conga, a u Grupi B takmičiće se Federer, Ferer, Del Potro i Tipsarević. Titulu brani Federer, pobedniku skoro dva miliona dolara. Žreb za finale ATP sezone imao je zanimljiv epilog - u Grupi A igraće prvi, treći, peti i sedmi, a u Grupi B drugi, četvrti, šesti i osmi najbolji teniser u 2012. godini. Prvi nosilac Novak Đoković dobio je (3) Endija Mareja, (5) Tomaša Berdiha i (7) Žoa-Vilfreda Congu za protivnike u grupnom delu turnira koji će već u ponedeljak početi u "O2 Areni" u Londonu, dok je zvanični šampion (2) Rodžer Federer imao nešto lakšu varijantu - (4) [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #514 poslato: 00:05:30, 04.Nov.2012. »

Mondo: Federerova inspiracija: Zvezda, Bari, 1991. Mondo   "Mnogi ljudi sećaju se kada je Crvena zvezda iz Beograda osvojila Kup šampiona i to je dokaz da je sve moguće", iznenadio je odgovorom slavni Švajcarac. Rodžer Federer praktično bez borbe prepustio je Novaku Đokoviću prvo mesto ATP liste, odlukom da ne igra u Bazelu i Parizu gde je branio 1.500 bodova. Neočekivani "godišnji odmor" odveo ga je ranije u London gde u ponedeljak počinje finale sezone, Masters kup. Englezi su to iskoristili za jedan zanimljiv intervju sa slavnim Švajcarcem, koji je neočekivano dao jedan još zanimljiviji odgovor, direktno vezan za Srbiju, Beograd i Crvenu zvezdu. [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #515 poslato: 12:05:02, 05.Nov.2012. »

Mondo: Novak Đoković ponovo na vrhu Mondo   Od ponedeljka 5. novembra najbolji srpski teniser se i zvanično ponovo nalazi na vrhu ATP liste. Bilo je izvesno nakon odustajanja Rodžera Federera od Masters turnira u Parizu da će se Nole vratiti na poziciju broj jedan. Novak će i kalendarsku godinu završiti na prvom mestu, baš kao i prošlu sezonu što je okončao. Priznanje za prvu poziciju je došlo i od najvećeg rivala, Rodžera Federera. "Ne postaje se prvi teniser sveta slučajno. Pozicija na listi govori o tome kako ste igrali u godini koja je za vama. Naravno, situacija se [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #516 poslato: 16:05:03, 05.Nov.2012. »

Mondo: Đoković: London - kruna sezone Mondo   Najbolji svetski teniser Novak Đoković izjavio je da će mu trebati dosta snage kako bi trijumfovao na završnom Masters turniru u Londonu i tako krunisao sezonu na najbolji način. "Ovo je veoma značajan turnir za mene i zato ću se potruditi da fizički i mentalno dam svoj maksimum. Videćemo da li će to biti dovoljno za titulu", rekao je Đoković. Đoković se ponvo zahvalio svom timu na svemu što su zajedno ostvarili u 2012. godini i naglasio da je veliki uspeh godinu završiti na prvom mestu ATP liste. "Nije lako završiti godinu na mestu broj jedan u sezoni kakvu smo imali. Zato će mi taj uspeh biti inspiracija i [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #517 poslato: 20:05:42, 05.Nov.2012. »

Mondo: Nole prvi među teniserima i humanitarcima Mondo   Poznati dobitnici tradicionalnih ATP World Tour nagrada koje se uručuju na kraju svake sezone. Novak Đoković, povratnik na prvo mesto ATP liste, dobitnik je dva priznanja koje uručuje ATP World Tour. Đoković je proglašen za najboljeg tenisera godine, osim ove, dobitnik je i nagrade Artur Eš za doprinos humanitarnom radu, a za rezultate ostvarene humanitarnom fondacijom koja nosi njegovo ime. Deseti put u nizu, Švajcarac Rodžer Federer, izabran je za omiljenijeg tenisera sveta. Federer je dobio i nagradu Stefan Edberg za [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #518 poslato: 04:05:24, 06.Nov.2012. »

Mondo: LONDON: Novak jači od Conge i problema Mondo   Najbolji teniser na svetu pobedom počeo učešće na završnom Mastersu. Savladao Žoa Vilfreda Congu u dva seta (7:6, 6:3). Novak Đoković vratio se u ponedeljak na prvo mesto ATP trke i taj uspeh obeležio pobedom. Pred ispunjenim tribinama londonske O2 arene savladao je Žoa Vilfreda Congu. Borbenom i doslednom igrom u prvom setu, a perfektnom u drugom. Trijumf nad Congom njegov je deveti u 14 međusobnih duela. Suočen sa privatnim problemima, zbog kojih je nekoliko puta priznao da nije potpuno skoncentrisan na tenis, Novak Đoković uspeo je da se u ponedeljak [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #519 poslato: 12:05:10, 06.Nov.2012. »

Mondo: LONDON: Neka se spremi Marej Mondo   Svetski broj jedan pružio kvalitetnu partiju na startu mastersa u Londonu, nadigrao Congu i vratio samopouzdanje pred okršaj sa Britancem. Početak kakav se samo poželeti može, najbolji svetski teniser, pobedom je otvorio poslednji masters u sezoni, u ispunjenoj O2 areni, ponovo krunisani kralj, pobedio je Žo Vilfred Congu i najavio visoke domete na turniru u Londonu. Zabrinuo je Novak Đoković fanove ranom eliminacijom na turniru u Parizu, pa je pobeda protiv odličnog Francuza vrlo važna za samopouzdanje, priznao je to i srpski teniser. " Ovo je vrlo važna pobeda psihološki [...]  Vaš komentar  

Stranice: « 1 ... 50 51 52 53 54 ... 74 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000