Anketa

Da li gledate teniske meceve Novaka Djokovica?

Uvek
(20.5%)
Cesto
(38.5%)
Ponekad
(28.2%)
Nikad
(12.8%)

Novak Djokovic - vesti i komentari

• Odgovora: 734
Stranice: « 1 ... 40 41 42 43 44 ... 74 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Novak Djokovic - vesti i komentari
« Odgovor #410 poslato: 00:05:14, 19.Avg.2012. »

Mondo: SINSINATI: Nole slomio Delpa! Sad za titulu Mondo   Srpski teniser revanširao se Argentincu za poraz na Olimpijskim igrama i izborio četvrti put u karijeri plasman u finale Sinsinatija. Rival za trofej Federer. Novak Đoković igraće za titulu na turniru u Sinsinatiju. Najbolji srpski teniser je u polufinalu savladao Huana Martina del Potra sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2 i četvrti put u karijeri izborio plasman u finale turnira u Ohaju. Đoković se trijumfom u polufinalu revanširao visokom Argentincu za nedavni poraz u meču za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu. Huan Martin del Potro bio je "tvrd orah", ali samo četiri gema. Toliko [...]  Vaš komentar  

Izvor: Mondo

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #411 poslato: 12:05:13, 19.Avg.2012. »

Mondo: SINSINATI: Nole - Federer za titulu od 18.30 Mondo   Srpski teniser u finalu Sinsinatija igraće za prvi trofej na tom turniru, dok će Švajcarac juriti petu titulu u Ohaju. Novak Đoković će od 18.30 časova po srednjeevropskom vremenu u finalu turnira Masters serije u Sinsinatiju igrati protiv Švajcarca Rodžera Federera. Srpski as odlično zna šta ga očekuje u tom duelu, jer je do sada sa prvim igračem sveta snage odmerio čak 27 puta i slavio na 12 mečeva. Poslednji put igrali su ove godine u polufinalu Vimbldona i slavio je Federer sa 6:3, 3:6, 6:4, 6:3. Na putu do finala srpski teniser je bio bolji od [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #412 poslato: 20:05:11, 19.Avg.2012. »

Mondo: SINSINATI: Đoković - Federer trenutno 0:2 Mondo   Novak Đoković i Rodžer Federer biju bitku za titulu u Sinsinatiju. Prvi nosilac je na startu napravio brejk. Đoković "juri" 32. trofej u karijeri, a Federer 76. Švajcarac je četiri puta "osvajao" Sinsinati, a prošle godine ispao je već u četvrtfinalu. Novak još nema titulu na ovom turniru, iako je tri puta igrao u finalu, zaključno sa 2011, kada je izgubio od Endija Mareja. Ovo im je 28. duel, Švajcarac vodi 15:12. On je dobio poslednji meč, u finalu Vimbldona, a prethodno je Srbin imao seriju - savladao [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #413 poslato: 00:05:37, 20.Avg.2012. »

Mondo: SINSINATI: Novak izgubio od Federera Mondo   Novak Đoković poražen je u finalu turnira Masters serije u Sinsinatiju od Rodžera Federera - 0:6, 6:7. Novak Đoković i dalje nema trofej namenjen pobedniku turnira Masters serije u Sinsinatiju. U svom četvrtom finalu na tom turniru izgubio je od Rodžera Federera - 0:6, 6:7. Srpski teniser nije ličio na sebe u prvom setu, Švajcarac je bio sjajan i posle samo 20 minuta dobio taj deo igre bez izgubljenog gema! Uspeo je Đoković da se trgne u nastavku. Vodila se izjednačena borba, ali je i drugi set, time i meč i titula, pripao prvom reketu sveta. [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #414 poslato: 04:05:30, 20.Avg.2012. »

Mondo: Đoković: Rodžer je bio mnogo bolji Mondo   Novak Đoković sportski priznao da je Rodžer Federer zasluženo slavio u Sinsinatiju. Švajcarac povećao razliku na vrhu ATP liste. Novak Đoković i Rodžer Federer ponovo su vodili direktnu bitku u finalu jednog turnira. Švajcarac spremniji, psihički, pre svega. Epilog je njegova pobeda u Sinsinatiju posle dva seta, od kojih je prvi bio više nego ubedljiv. "Čestitam Rodžeru, sjajna nedelja je iza njega. Bio je mnogo bolji u finalu. Ja sam pravio mnogo duplih grešaka i neiznuđenih grešaka u prvom setu. Imao sam šanse u drugom setu, nisam ih iskoristio i Rodžer je [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #415 poslato: 12:05:03, 20.Avg.2012. »

Mondo: Đoković igra Dejvis kup Mondo   Najbolji srpski teniser vraća se nastupima za nacionalni tim naredne sezone. Bez obzira na raspored u 2013. Novak Đoković je, nakon poraza u finalu turnira u Sinsinatiju od Rodžera Federera, izjavio da mu je želja da ponovo bude sa nacionalnim timom i da odigra što više mečeva za u Dejvis kupu koji je sa "orlovima" osvojio pre dve godine "U poslednje dve godine nisam igrao mnogo za reprezentaciju. Imao sam naporan raspored, ali sam pričao sa selektorom tokom Olimpijskih igara. Pitao me je da li ću biti na raspolaganju [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #416 poslato: 16:05:13, 20.Avg.2012. »

Mondo: ATP: Federer beži, Janko sada deveti Mondo   Posle trijumfa u Sinsinatiju Švajcarac povećao prednost u odnosu na drugoplasiranog Novaka Đokovića. Najbolji srpski teniser Novak Đoković zadržao je drugo mesto na najnovijoj ATP listi, ali zaostatak za vodećim Rodžerom Federerom sada iznosi 895 bodova. Drugi najbolje rangirani srpski teniser Janko Tipsarević je pokvario plasman za jedno mesto i sada je opet deveti igrač sveta sa 3.385 bodova. Skok za dva mesta zabeležio je Viktor Troicki, koji je sada 30. na ATP listi sa 1.255 bodova, dok je Dušan Lajović zadržao 138. poziciju. Boris [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #417 poslato: 16:05:07, 22.Avg.2012. »

Mondo: Divac: Novak testerom sekao rekete Mondo   Predsednik OKS prepričao neverovatnu scenu koju je zatekao posle Đokovićevog poraza od Del Potra na OI. Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac svedočio je sceni koja mu je dokazala koliko je Novaku Đokoviću bilo žao posle poraza u borbi za treće mesto i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama od Huana Martina Del Potra. "Nikad nisam video nekoga da ima takvu energiju da se bori za medalju i Srbiju. To je zarazno", rekao je Divac za "Sportski Žurnal". A onda je nekada proslavljeni košarkaš ispričao neverovatnu priču. "Posle meča [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #418 poslato: 12:05:03, 23.Avg.2012. »

Mondo: US Open: Novak drugi nosilac, Ana 12. Mondo   Organizatori poslednjeg grend slema objavili listu favorita. Novak brani titulu u muškoj a Samanta Stosur u ženskoj konkurenciji. Branilac titule na poslednjem grend slem turniru sezone Novak Đoković postavljen je za drugog nosioca na muškom turniru, prvi favorit je Švajcarac Rodžerer Federer. Olimpijski šampion iz Londona, Britanac Endi Marej postavljen je za trećeg nosioca. Janko Tipsarević je postavljen za osmog, a Viktor Troicki za 29. nosioca. Ovo je lista nosilaca na turniru u Njujorku u muškoj konkurenciji. 1. Rodžer Federer (Švajcarska), 2. Novak Djoković [...]  Vaš komentar  

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #419 poslato: 20:05:15, 23.Avg.2012. »

Mondo: Divac: Novak nije sekao rekete Mondo   "Žao mi je ako sam nespretnom igrom reči stvorio loš utisak", kaže predsednik Olimpijskog komiteta Srbije o svojoj izjavi da je Novak Đoković u Londonu testerom sekao rekete posle poraza. "Znate li šta je Novak Đoković radio posle poraza od Del Potra u duelu za treće mesto na Olimpijskim igrama? Testerom je od muke sekao sve rekete!", nespretno je izjavio Vlade Divac pre nekoliko dana. U četvrtak je naknadno objasnio šta je hteo da kaže i postigne tim rečima. "Imao sam nameru da zaštitim Novaka Đokovića, jer znam da je dao sve od sebe na Olimpijskim igrama. Nije zaslužio da ga javnost ikada osudi. On je moj prijatelj i žao mi [...]  Vaš komentar  

Stranice: « 1 ... 40 41 42 43 44 ... 74 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000