Koncert Borisa Novkovica 25.novembra

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Koncert Borisa Novkovica 25.novembra
« poslato: 20:36:08, 31.Okt.2009. »
Hrvatski pevač Boris Novković održaće koncert 25. novembra u „Sava centru” na kome će promovisati novi album „Zapisan u tebi”. “Budući da sam već dva puta nastupao u Beogradu nadam se da će ovaj koncert, u odnosu na prethodne, biti na višem nivou jer ga organizuje koncertna agencija „Šoumaster”. Drago mi je što sam ponovo u Beogradu, koncert je deo turneje na kojoj promovišem novu ploču 'Zapisan u tebi', izjavio je Boris Novković na jučerašnjoj konferenciji za novinare, a prenosi “Blic”. Na pitanje šta misli o brojnim gostovanjima hrvatskih izvođača u Srbiji, Novković je odgovorio:  “Meni se to apsolutno dopada i voleo bih da to bude recipročno. Moj san je bio da napravim svetsku karijeru, ali me je sprečila jezička barijera i uvek sam za to da tržišta budu što veća i zato navijam za veću razmenu kulturnih dobara između zemalja bivše Jugoslavije”.

Izvor:Svet

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000