Epilacija

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Epilacija
« poslato: 00:11:36, 31.Okt.2009. »

Sve sto znate o epilaciji?
 Cene, postupak i krajnji efekat?
                            Koliko bi vam epilacija pomogla?

Koliko je tretmana potrebno
Za dlake lokalizovane na licu, dekolteu i leđima prosečno je potrebno šest tretmana, a za ruke, pazuh, bikini zonu ili noge prosek je četiri do pet tretmana. Preostale dlake su tanje, slabije i sporije rastu, što omogućava da se intervali između epilacija produže čak do 10 meseci. Broj tretmana je apsolutno individualan i u korelaciji je sa genetskom konstitucijom, hormonskim statusom, starošću, zonom koja se epilira. Po tretmanu se ukloni prosečno 25% do 30% dlaka, ali postoje osobe koje slabije reaguju na tretman i imaju lošije rezultate, što se ne može predvideti pre nego što počne sam tretman.
Izvor:Blic
« Najnovija izmena:: 09:09:53, 31.Okt.2009. lilka »

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
Odg: Epilacija
« Odgovor #1 poslato: 12:30:19, 31.Okt.2009. »
Ovo je tema koja mene def. zanima jer vec neko vrijeme planiram da odem na ovakav tretman.

Ono sto sam citala o tome jeste i da prije tretmana koza ne smije da bude osuncana jer se tada pojavljuje rizik od pojave flekica i oziljaka na kozi, a i laser prepoznaje melanin na kozi, razasipa snagu i slabije mu je dejstvo na zeljenom mjestu.

Rezultati tj, br. tretmana su zaista individualni, a ono sto sam citajuci malo o tome primjetila , jeste da se najbolji rezultati postizu sto je ten svijetliji a dlaka ostrija i tamnija! Cak se preporucuje 3-4 nedelje prije tretmana dlacice tretirati makazicama jer laser 'voli' jaci korijen dlake!

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 19:35:22, 31.Okt.2009. »
Samo je bitno reci  da rezultati nisu trajni tj,traju samo par godina.I koza ne sme da se sunca,bitno je da bude sto veci kontrast izmedju koze i dlacica.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #3 poslato: 15:19:56, 19.Feb.2012. »
I ne mora da znaci da ce biti uspesni.Isla sam pre par godina na epilaciju lica laserom cetiri puta (jer kao toliko treba min da bi se videli rez) i nista ama bas nista nije pomoglo.Receno mi je da prekontrolisem hormone jer ako je hormonski poremecaj onda je teze postici zadovoljavajuce rez dok ako je genetika u pitanju ne bi trebalo biti problema.Nisam nista kontrolisala.Meni su laserom skidali dlacice, znam da ima i elektroepilacija kao jos jedna mogucnost.Mada se mnogi zale na drugu metodu zbog rizika od pojave oziljaka po licu.Verovatno ima jos nekih metoda kako napredujemo   :D.Nekom verovatno i pomogne (bilo da ukloni sve, bilo da redukuje broj) , zavisi od slucaja do slucaja, individualno je i verovatno od vise faktora zavisi (hormoni, stres, geni...)
Pri laserskom uklanjanju dlacice se moraju pustiti da porastu, ne sme se suncati, najbolje skida tamnije, jace dlacice, ali pretpostavljam da ima efekta i na svetlijim....Toliko o mojoj upucenosti vezano za temu

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #4 poslato: 15:42:58, 14.Sep.2012. »
Ja sam planirala da odradim lasersku epilaciju dlacica na nogama u skorije vrijeme,pa me zanima kako se krecu cijene?
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #5 poslato: 11:18:34, 22.Sep.2012. »
Ouroboros, najbolje da se raspitas o cenama u salonima gde to rade, pogledaj i njihove sajtove, to ti je najbolja varijanta.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #6 poslato: 16:07:29, 22.Sep.2012. »
Vidjecu jos,trazim u svom gradu neki salon gdje bas pruzaju kvalitetne usluge,medjutim,nisam sigurna da i jedan podrzava kriterije  ;D Medjutim,potraga jos traje  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000