izgubio sam novcanik

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže x-zoran

• **
  • 101
  • 0
izgubio sam novcanik
« poslato: 07:29:17, 28.Okt.2009. »
 :( Izgubio sam novcanik, tacnije dokumenta i prilicno novca u njemu. Pazljivo sam citao vasa uputstva za pronalazenje igubljenog predmeta ali ne znam kako da uradim kartu po kojoj bi pratio znakove i simbole. Tacno 27 oktobra 2009 oko 16:00 casova, mesto Ruma, sam video da mi ta stvar nedostaje, do tada sam bio siguran da je u prednjem levom dzepu u jakni sa rajfeslusom  i na tom mestu uvek novcanik nosim. Medjutim dzep je naravno bio prazan. Pomozite mi da uradim kartu po kojoj bi saznao nesto o tom predmetu, da li da se trudim u trazenju ili da odustanem od toga ako je neko eventualno ukrao taj predmet. Unapred zahvalan. Pozdrav od Zorana.
« Najnovija izmena:: 13:36:26, 29.Okt.2009. Šmišonja »

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
re:
« Odgovor #1 poslato: 08:39:36, 28.Okt.2009. »
Citat: Pravila za postavljanje horarnog pitanja
otvorite novu temu sa naslovom koji se vezuje za vaše pitanje
u tom postu obavezno napišite : datum, vreme i mesto kada ste postavili pitanje [sam link za čart i nije obavezan] jer bez toga nećete dobiti odgovor
minimum za tumačenje jednog/prvog horarnog pitanja je 30 poruka na forumu
za sledeće horarno pitanje potrebno je da pitač ima više od 90 poruka na forumu
za sledeće horarno pitanje potrebno je da pitač ima više od 150 poruka na forumu (ili mesec dana razmak izmedju postavljenih pitanja)
za svako naredno pitanje pitač mora da sačeka još mesec dana da bi ponovio pitanje ili da ima više od 200 poruka na forumu.

Dobrodošao  (mah:mah)

Znam da ti se relativno žuri, ali da bi ispoštovali pravila, 'aj" da se malo družimo i čim budeš došao do 30-te porukice ~ odmah ćemo da se bacimo na analizu ovog tvog horarca  :vestica:
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže x-zoran

• **
  • 101
  • 0
Odg: izgubio sam novcanik
« Odgovor #2 poslato: 10:23:38, 29.Okt.2009. »
e dok sam shvatio ovu foru sa 30 poruka. :-[

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #3 poslato: 10:25:32, 29.Okt.2009. »
e dok sam shvatio ovu foru sa 30 poruka. :-[

Oket ~ ko radi, taj i greši  (mah:mah)
Još malo kuckanja pa tražimo tvoj novčanik  ;)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #4 poslato: 14:36:36, 29.Okt.2009. »
Da vidimo :

• Asc' u Ovnu, sa Marsom na 05° Lava u V polju.
• Mesec 21° Vodolije na kraju XI polja.
• novčanik Merkur na 28° Vage u VII polju.
• Fortuna 07° Lava O° Mars u V polju.
• oba svetla kao i Merkur su iznad horizonta, samo je Fortuna ispod horizonta.
• vrh II polja je u O° preko antiscije sa Južnim Mesečevim Čvorem.

○ poslednji aspekt koji je Merkur imao je sa Jupiterom, a prvi mu je sa Mesecom.
○ dodatno preko antiscije Mesec ima aspekt sa Suncem, a i Mars ima apl. sa Suncem, a kad Merkur promeni znak i on će imati asp. sa Marsom.

∞ lokacija ∞
~ VAGA: mansarde i nazidani delovi, spavaca soba, vrhovi planina ili brda, napalju na cistom i ostrom vazduhu; strana sveta: ZAPAD
~ 7.KUCA: Partner je mozda video ili stavio tu stvar negde. Spavaca soba, dnevna soba, veranda, predvorje, trem. Obicno je na vidnom mestu. U partnerovoj sobi, kancelariji, ili mestu u kuci gde radi.
strana sveta: ZAPAD
~ 5.KUCA: Dete je mozda negde stavilo tu stvar ili zna gde je. U decijoj sobi, baru, pozoristu, igralistu, u jami, sobi za igru, bilo kom mestu gde se zabavljate i uzivate, autotrke, kazino, kladionice. Pored tela za zagrevanje, vatre u centru kuce.
strana sveta: SEVEROZAPAD
~ U ugaonom polju ~ tamo gde obicno stoji, blizu je, brzo ce se naci.
~ U blizini kraja nekog polja ~ na suprotnom kraju od vrata ili prozora.

♠♣ odgovor ♦♥
~ iz svega ovoga odgovor je potvrdan, trebalo bi da nadješ svoj novčanik uz pomoć jednog člana porodice ili prijatelja ~ vremenski interval -/+ 7 dana.

♪ sa srećom ♫

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000