Prosli zivot

• Odgovora: 34
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Prosli zivot
« Odgovor #10 poslato: 00:23:46, 25.Maj.2010. »
Postavila sam svoj natal na sajt pa bih volela da mi kazete o mojoj karmi nesto.
Na kom sajtu ste postavili?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 11:47:34, 26.Maj.2010. »
Ja u XII imam Jupitera u Devici na samo stepen od I kuce.I skoro vidim kod drugarice da ima identican polozaj Jupitera,samo je njen u Strelcu.Ne znam kakav mi je bio prosli zivot,ali me zanima,nadam se da mi sadasnji nije kazna.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #12 poslato: 16:35:41, 26.Maj.2010. »
Miss 80, koje aspekte ti pravi taj JU, na kom je stepenu, kojim stepenom pocinje 12.kuca i gdje je i u kakvim aspektima regent 12.kuce?
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #13 poslato: 22:24:50, 26.Maj.2010. »
Da li, prilikom tumacenja proslog zivota, uzimate XII polje kao ASC prethodnog zivota?

Cime li sam se ja bavila, i sta sam zabrljala  ;D kad u ovom zivotu dobih ovakvo VIII polje: SA/PL/MO + je SA vladar XII?!

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #14 poslato: 23:00:42, 26.Maj.2010. »
Snow Lady,moja natalna karta je u potpisu,ali evo ukratko:XII polje pocinje u Lavu 16.stepen,tu je i mesecev cvor na 20.stepenu,Jupiter je na 11.stepenu Device(moj podznak,I kuca pocinje 13.stepenom )Jupiter je u konjukciji sa ascedentom,i kvadratu sa MC i Neptunom u IV.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • 1
« Odgovor #15 poslato: 23:25:02, 26.Maj.2010. »
Da li, prilikom tumacenja proslog zivota, uzimate XII polje kao ASC prethodnog zivota?

Cime li sam se ja bavila, i sta sam zabrljala  ;D kad u ovom zivotu dobih ovakvo VIII polje: SA/PL/MO + je SA vladar XII?!

Tvrditi cime smo se bavili i gdje smo eventualno pogrijesili u prosloj inkarnaciji, malo je teze, jer nemamo povratnih informacija...

Ali cu pokusati i vidi se iz aviona, da imas tesku kolektivnu karmu, sto sam i pretpostavila prije nego sam ti pogledala kartu...

PLr, JUr, SAr i URr, SA regent 12.kuce u "zaboravljenoj" 8.kuci. Mislim da si itekako svjesna, sta si pogrijesila u prethodnoj inkarnaciji, MO, SA u Vagi, 8.kuca, MA egzaktna 180°MO. Pa smatram da si ne jednom nanijela bol suprotnom polu ili se mijesala u  zabranjene ljubavne veze, sto ti je vjerovatno donijelo ili ce donijeti, obzirom da si jos mlada, patnju ove inkarnacije na ljubavnom planu?!

Uklijestena induvidualna axsa, umetnuta egzistencijalna. Konfrontacije i ne jednom u zivotu kriza identiteta, i nezadovoljstvo na profesionalnom planu. Radis posao koji ni izdaleka ne volis!?

Mnogo je kolektivne karme, tvojih predaka, koja se srusila tebi na otplacivanje, pa i tu ni kriva ni duzna, osjetices sudbinske preokrete i udarce na koje ces se morati naviknuti! Hjela bih cuti tvoj komentar!

" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #16 poslato: 00:09:35, 27.Maj.2010. »
Tvrditi cime smo se bavili i gdje smo eventualno pogrijesili u prosloj inkarnaciji, malo je teze, jer nemamo povratnih informacija...
Naravno :) ovo je vise bila moja opaska nego pitanje na koje ocekujem odgovor...

PLr, JUr, SAr i URr, SA regent 12.kuce u "zaboravljenoj" 8.kuci. Mislim da si itekako svjesna, sta si pogrijesila u prethodnoj inkarnaciji, MO, SA u Vagi, 8.kuca, MA egzaktna 180°MO. Pa smatram da si ne jednom nanijela bol suprotnom polu ili se mijesala u  zabranjene ljubavne veze, sto ti je vjerovatno donijelo ili ce donijeti, obzirom da si jos mlada, patnju ove inkarnacije na ljubavnom planu?!
(rzm) mozda se bas iz tog razloga sada klonim od tih kombinacija i bezim k`o djavo od krsta, sto se kaze. Cim krene da mi se "upucava" neko zauzet/ozenjen.
Ni do sada bas ruze nisu cvetale na ljubavnom planu... (*o*)

Uklijestena induvidualna axsa, umetnuta egzistencijalna. Konfrontacije i ne jednom u zivotu kriza identiteta, i nezadovoljstvo na profesionalnom planu. Radis posao koji ni izdaleka ne volis!?
Mnogo je kolektivne karme, tvojih predaka, koja se srusila tebi na otplacivanje, pa i tu ni kriva ni duzna, osjetices sudbinske preokrete i udarce na koje ces se morati naviknuti! Hjela bih cuti tvoj komentar!
Za sada nije bilo krize identiteta, nadam se da ih nece ni biti ;) . Takodje, po pitanju karijere i posla, hvala Bogu, imam srece pa ne moram da radim ono sto ne volim zarad obezbedjivanja egzistencije.
Hvala na tumacenju :)

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • 1
« Odgovor #17 poslato: 11:24:36, 27.Maj.2010. »
"Za sada nije bilo krize identiteta, nadam se da ih nece ni biti ;) . Takodje, po pitanju karijere i posla, hvala Bogu, imam srece pa ne moram da radim ono sto ne volim zarad obezbedjivanja egzistencije.
Hvala na tumacenju :)
"

O tome cemo za desetak godina...Kad roditelji ne budu brinuli o tvojoj egzistenciji, odnosno kad se budes osamostalila, ako? I kad budes svodila bilans postignutog, potencijalnog i onog sto se moralo uraditi a nije uradjeno!

Mnogo srece, nema na cemu!

Citat
Citat: miss80  juče u 23:00:42
Snow Lady,moja natalna karta je u potpisu,ali evo ukratko:XII polje pocinje u Lavu 16.stepen,tu je i mesecev cvor na 20.stepenu,Jupiter je na 11.stepenu Device(moj podznak,I kuca pocinje 13.stepenom )Jupiter je u konjukciji sa ascedentom,i kvadratu sa MC i Neptunom u IV.

Miss, sve indicije mi ukazuju na to da je neko iz tvoje familije, bio u bliskim odnosima sa srodnicima, mozda djecom. Mozda si i ti bila jedna od zrtava. Kao da si nesto naslutila, kao da si dobila neke poruke kroz san!

JU9°150°MO u ovnu, 8.kuca!
JU90°MC; 90°IC, SA24°90°NE20°180°VE26°

SA90°VE, MA180°MO
SMC20° u lavu u 12.kuci

Mnogo razocarenja od strane familije u ovoj inkarnaciji, od partnera takodje, mnoge od njih ces voljeti i nanijece ti dusevni bol, a tices se zapitati gdje to grijesis. Pazi kome poklanjas povjerenje i s kim ces stupati u intimne veze, da se karma ne bi nastavljala!

Zadatak ti je da u miru, kroz meditacije, nocu ili kroz snove otkrijes tajne, o tome razmislis i shvatis istinu. To ti je potrebno da shvatis kaako ces se ophoditi prema svakom pojedinacno, bez obzira u kakvom si srodstvu s tim osobama. Jer svako treba dobiti ono mjesto koje zasluzuje!
« Najnovija izmena:: 16:14:23, 27.Maj.2010. Nale 83 »
 Gete

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #18 poslato: 21:58:26, 30.Maj.2010. »
Snow Lady,koliko znam,nije bilo toga,to je uzasno :o
Razocarenje u familiju postoji i to je apsolutno tacno.Trudim se da ne poklanjam poverenje svakome,ali ja sam boleciva na ljude,i ne volim da im sudim,ne znam da ne pomognem.
Hoces li mi,molim te,malo objasniti taj moj zadatak,nisam to razumela?
Hvala jos jednom.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 22:23:55, 30.Maj.2010. »
Miss80

Zadatak ti je da u miru, kroz meditacije, nocu ili kroz snove otkrijes tajne, o tome razmislis i shvatis istinu. To ti je potrebno da shvatis kaako ces se ophoditi prema svakom pojedinacno, bez obzira u kakvom si srodstvu s tim osobama. Jer svako treba dobiti ono mjesto koje zasluzuje!

Upravo to sto si shvatila i sama, a dijelom se odnosi i na tu kolektivnu karmu, koja moze biti sirokog spektra. Moze biti od djedova, baba, striceva, ujaka, dvije tri generacije ispred nas kao i genetska nasledja. Sve to nasledjujemo, htjeli to ili ne htjeli. Da ne ulazim previse u to i to je delikatna tema. Tesko je ustanoviti sta i kome se nesto desilo, nismo detektivi.

Nego nase je da shvatimo sta i zasto se nama nesto desava. To najbolje svako od nas osjeca na svojoj kozi. Dakle, zadatak je tvoj, da shvatis istinu, da stanes nakraj karme koliko se moze. Shvati se istina, greske nasih predaka bar svjesno se ne smiju ponavljati i pocne se od neke pozitivne nule. Jer sve ide u "korist" nase karme i nasih naslednika.

Shodno nasim saznanjima o recimo nasim bakama, djedovima, roditeljima, svakom treba dati ono mjesto koje zaista zavredjuje. Postovati ga ali se distancirati od tudjih nedjela. Eto to sam mislila odgovorom.

Gete

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000