Ljubav iz komshiluka..

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Ljubav iz komshiluka..
« poslato: 04:50:35, 16.Okt.2009. »
Kakva su vasa iskustva ili stavovi o vezama, s nekim ko vam je u neposrednoj blizini..?

Moji stavovi su poprilicno kruti ( bili  :-[ ) po ovom pitanju, i to mi je nesto sto sam gajila od ..uvek je postojalo ono pitanje "A sta ako se sutra ne daj Boze..Sta dalje..?"

.. pokopao me sopstveni princip!!! Naisla sam na nekog s istim stavom... Ne verujem da tek tako nista, i pored svega sto osecamo..

Znam vec ce bar jedan odgovor da bude: "Ako je to ono pravo..nema prepreke ni ali.."

Nada poslednja umire  :(
I zato pishite..

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
Odg: Ljubav iz komshiluka..
« Odgovor #1 poslato: 08:49:45, 16.Okt.2009. »
 :D :D  Moja takva veza traje 4 godine... A imamo i planove za dalje :D

Nisam nikad imala nista protiv toga. I kad sam bila klinka svidjao mi se decak iz ulice (kome nije).. Sadasnjeg decka poznajem odavno, ali verovatno zato sto ga nisam dovoljno poznavala, uvek sam se sklanjala od njega, bio mi je nekako strasan.. Slucajno se desilo i eto.. Lepo nam je  inlove

S moje strane - samo napred!

...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #2 poslato: 19:56:19, 16.Okt.2009. »
Feniks imam primer devojke (sada vec zene) iz mog komsiluka koja se udala bukvalno za komsiju preko puta  :). Zabavljali su se 2 godine, sada su u braku mislim nekih 4-5 godina i imaju preslatku devojcicu.
Jeste mi malo u pocetku bilo cudno jer se znaju citav zivot ali ... ljubav ne bira!

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #3 poslato: 23:30:19, 23.Okt.2009. »
Da je meni bar jednom u zivotu da se zaljubim u nekog iz mog komsiluka,ili bar grada (ranije kad sam bila u skolu, iz razreda), kao sto sav normalan svijet radi, ali nema sanse! Cak sad ne mogu ni da se zaljubim u nekog moje profesije kojeg mogu da vidjam svaki dan! Izgleda da, sto je dalji, meni je blizi....

Sladak je primjer tih dvoje , koje je navela Nale83....ali meni se to tesko moze desiti...sve da se selim svaki dan u drugi grad!

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 23:40:20, 23.Okt.2009. »
Da je meni bar jednom u zivotu da se zaljubim u nekog iz mog komsiluka,ili bar grada (ranije kad sam bila u skolu, iz razreda), kao sto sav normalan svijet radi, ali nema sanse! Cak sad ne mogu ni da se zaljubim u nekog moje profesije kojeg mogu da vidjam svaki dan! Izgleda da, sto je dalji, meni je blizi....

Sladak je primjer tih dvoje , koje je navela Nale83....ali meni se to tesko moze desiti...sve da se selim svaki dan u drugi grad!
Meni iskreno nikada nisu nesto posebno bili zanimljivi momci iz ulice, nekako uvek bi mi se svideo neko ko upadne sa strane..i imala sam vezu na daljinu..a ovo sad, pa ima i toga sto gotovo nikada nije tu, karijerista covek..ne znam, jos jedan problem za zblizavanje..a ja sam se doselila pre godinu dana! Ne znam, mozda ce mi tumacenje composita nekoga od vas pomoci..  :( Eventualno reshenje za zblizavanje: da propevam  :D pa da me prime u grupu..

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000